Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně jak si říkal. Přejít do aim modu a "A". Díky mnohokrát. Moc si mi pomohl :)
  • >2011
    >still reading reviews

I seriously hope you guys don't do this.
  • takže draku první musiš deštník najit a jestli si ho už našel tak pak musiš přejít do aim modu a pak to pujde jake tlačítko nevym :D (v nastavení nejdeš)
  • Byli doby kdy se podle recenzi dalo odhadnout jaka hra je...dnes uz pro recenzenty neni nic dost dobre...nechapu.
  • Taky hraju na xbox360 gamepadu. Poradil bys mi prosím jak vytáhnu deštník ? Na klávesnici je to defaultně "E" ale na gamepadu fakt nevim. Díky moc.
  • Hraju Alenku jedno odpoledne a jsem nadšenej. Je to presně taková hra jakou jsem si přál. Hodnocení 6/10 se mi zdá fakt málo. Jinak nevíte prosím někdo jak vytáhnou na obranu deštník, když hraju s xbox360 gamepadem? Na klávesnici to není uplně ono. A na gamepdau na to nemůžu přijít. Díky moc.
  • výborná hra, konečne nejaká zmena !!!
    Nečítajte recenzie, radšej ju sami vyskúšajte. *1*
  • Mahcake
    Nejdřív hrát, pak nadávat.
  • Cajk
    otázka je jestli těch 9.5 je fakt od hráčů nebo je to tzv. Bioware style. No uvidíme..
  • on je to shodou okolnosti i autor zingu (kterej stoji za ... uplne celej), gameplanetu, hreje a proste vymeta vsechny mozny weby:
    http://www.zing.cz/redakce-zing
    to, ze mu je 25 bych si netipnul ani nahodou a kdyz jsem videl jeho "recenzi" Hunted v predposlednim Re-Playi, kde hre vytykal, ze se odehrava jenom v podzemi a v kobkach, tak jsem mel chut po nem neco hodit (jen pro info, v Hunted je 3, 4 a 5 kapitola pod otevrenym nebem, takze si to chytrolin nejspis asi zahral jen pet minut a pak uz chvatne sepisoval recenzi). jeho ostatni clanky na tom urcite budou podobne.

Mam pocit, ze se pomalu rodi novej david sillmen (podle hesla kvantita pred kvalitou), tihle dva by si rovnou mohli podat ruce...
  • Mužu vás uklidnit , dívám se tet na metacritic a u tehle hry se názory recenzentu a hráču liší a to dost. recenzenzenti většinou dávají 6,7 a hráči 8,9. na gametrailers taky recenze 7/10 a lidi 9.5. takže bych nad touhle hrou rozhodně nelámal hůl.Hra vypadá opravdu rozmanitě a zábavně a pěkně ujetě.
  • Mahcake
    Dobře řečeno.:)
  • tak to si ji musi zahrát a ne čist recenze
  • To je nám velmi, velmi líto.
  • Lawliet
    Můj kamarád se nani hrozně moc těšil.... a teď je z ní velmi, velmi smutný..
  • takový Splatterhouse byl taky hodně podhodnocován a to hlavně kvůly toho že je to těžké pořad tam umírají atd atd a hodně hráču o hře řikalo že je dobrá a vynikajíci to same je Alice a ja už se hodně těším až si ji zahraju a na Splatterhouse se taky chystám
  • Jsem na začátku druhé kapitoly a hra je super. Xbox verze. Nemám moc času hrát, ale tohle určitě dohraju do konce. Nechápu moc ty recenze, hře bych vytknul jsem to, že občas mě po smrti v boji vrátí hra o kus zpět a 3x se mi stalo, že postava se zasekla, ale jinak bych se tomu nebál dát 7-8/10. Podle metacritic je to na ps3 a xbox na 7/10, pc verze dokonce 8/10.
  • Taky mi to pride podivne... Predpokladam ale, ze dalsi dil COD, ktery je "typicka" akcni hra by dostala 9/10 :)) (jen pro porovnani :) )
  • Akcni adventura? Z popisku mi to prijde jako 3rd person "shooter". Jake jsou tam adventurni prvky?
  • neco na tom holt bude, ze my chlapi preferujeme tajemne lehce ujete slesny =)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit