Přejít na výpis diskuzí
Alien: Isolation bude survival horor s dcerou Ripleyové
7.1.2014 | Aleš Smutný
71 příspěvků
-
ach... nie, co-op? ako?
...jeden votrelec, styri postavy (kontinualne pribehy, na konci ktorych by ste zakazdym zomreli), a v poslednom porazili votrelca sebaobetovanim.
Je zlozite mat z Votrelca zaklad hororu, ak je tak dobre znamy. -
"pozastavují se tam nad každou prkotinou, kterou nikdo vnímat nebude"
väčšina to vnímať nebude, väčšina ľudi totiž ani prvého votrelca nevidela takže im to nič nehovorí a hovoriť nebude. Lenže tí ostatní ktorí na týchto filmoch vyrastali si na tých "prkotinách" riadne pochutia.
Čo sa týka vizuálu mne sa ten ich engine trochu nezdá, vyzerá to všetko ako v hračkárstve *1* je to hrozne plastové ... a možno by to chcelo iba dotiahnuť shadery. Ale inak prostredie je perfektné a to, že v mnohom kopíruje kulisy Aliena je najlepšie čo mohli urobiť. -
Abych rekl pravdu z prvniho Traileru se toho moc zrovna vicist neda, tedy budu k tomu skepticky a reknu na rovinu ze moc nadejne to tedy nevypada... pamatujme na COLONIAL MARINES takove kecy , pr a humbuk... nakonec takova dedgenerace ale snad snad to bude lepsi, snad nas prekvapi Trailer jen vznesl otazky a na odpovedi treba pockat.
-
Logo SEGA ve mě vyvolává větší hrůzu, než samotný vetřelec
-
pred chvilkou vysel trailer http://www.youtube.com/watch?v=JzG28UqQXxU :)
-
Jako zni to mozna zajimave pribeh okolo defakto filmove serie nebo respkt se minimalne otre, horsi ovsem je aby na tom moc nenarazily, pac to by mohl byt hlavni kamen urazu ze by to mohli zkazit i kdyz po te zpackanici Colonial Marines snad uz nweni mozne aby to zpackaly jeste vice... hmm. .. . *7*
-
Takové videa miluju - to, co při hraní proběhnete za 10 vteřin je ve videu roztaženo na 10 min a pozastavují se tam nad každou prkotinou, kterou nikdo vnímat nebude... Jinak graficky to vypadá hezky a docela mě tam překvapila i původní hudba od Goldsmithe...
-
Vždyť už tady o tom dobrou půlhodinu hovoříme, Mlho!
-
http://www.youtube.com/watch?v=l7A_kVPSMnc
-
Trojká je náhodou výborná, ale pouze v director's cut verzi...
-
no konečne, to ala trvalo kým túto tému niekto poriadne uchopil...
-
JÁ SE SAKRA TOLIK TĚŠÍM.
Jestli tam bude atmoška z vetřelce, tak se nádherně těším.
Já jsem fanoušek celé série (až na tu hru na kterou chci navždy zapomenout).
Já myslím že ale RE-PLAY (možná RE-FRESH) tuto informaci měla ještě někdy v minulém roce. -
http://uk.ign.com/articles/2014/01/07/alien-isolation-the-most-authentic-alien-game-ever
-
Na BR mám HD kinoverzi a speciání verzi ... a v té by nějaké rozšiřující scény zahrnující minimálně objev původí eng. lodi kolonisty být měly .
-
spravne.
-
:))) Tak to by ti Blade Runner poděkoval - minimálně u nás v TV šly dvě verze ... a zrovna jeho Directors Cut bych za nejpovedenější osobně nepokládal .
-
přesně tak
-
Stejně jako Terminátor skončil druhým dílem .... Některá "pokračování" by holt bylo lepší nevidět .
-
A Alien:Resurrection je teda kolikátka?
-
Vetřelec má 3 díly, čtyřka neexistuje