Přejít na výpis diskuzí
Alien: Isolation bude survival horor s dcerou Ripleyové
7.1.2014 | Aleš Smutný
71 příspěvků
-
ale ty brepto *4*
-
Asi autori pocitaj s tim ze lidi sou prevazne jelita a valna vetsina se o Aliens: Director's cut nezajimala... No a logicky kdyz delas hru, delas ji pro sirsi publikum nez jen skalni fandy Alienu. No snad to nebude Outlas ve vesmirny lodi... z indie sceny zacina tenhle B zanr hororu prosakovat do vice A produkce... Pak se to este nekde stinem plizi Routine no a pak samozrejme Amnezie a ta sotva indie scenu zanechala za sebou. Nicmene poradnej horor by to chtelo. Snad to nebude zase dalsi tupej gore horor.... Ve vsech vejs zminovanejch hrach nejlip fungovalo kdyz hrac byl sam se svoji fantazii bloudil v atmosferou nahustenym prostredi a bal se i veci a zvuku ktery snad ani autori nezamejsleli aby byli strasidelny. No a pak prislo prvni monstrum a cela hra spadla nahubu do B kategorie. Pro me osobne fungoval DeadSpace1 a to pro to ze kdyz uz se tam monstra objevila, byl to narez a ne spatne naskinovany, roboricky animovany lidi jak vystrezeny z traparen jako masakr motorovou pilou. Me proste veci z teenagerskejch vyvrazdovacek neprijdou strasidelny tak snad Jenda z nejgenialnejsich nestvur kdy vytvorena pro platno bude fungovat lip, I kdyz hrac aniz by spustil hru vi proti cemu stoji a to je vlastne dost spatna situace pro tvurce.....
-
Jestli se tam tradičně objeví ten starý pleticha Peter Weyland, jeho klon/android/xenomorfní emzák, a opět budeme půl hry svádět přestřelky s privátními jednotkami Weyland-Yutani, tak si za mne tu hru mohou klidně strčit pod čepec.
-
Jj Vetřelec je barevný a Transformeři tmaví, ty máš dost.
-
Měl by sis trošku oživit paměť, první dva díly byly barevné dsot - ve dvojce se hodně používal modrý filtr, trojka byla zase celá do oranžova (FincherTM) a čtverka zase do žluta.
-
Už to bohužel pos*ali tím, že do toho zakomponoval mrtvou dceru z vetřelců.
-
Dcera Ripleyové to mi zavání pěknou kaší, zvlášť pokud přihlédnu ke stavu Total War: Rome 2.
-
To poběží na UE ? To snad ne, když se dívám na ty obrázky.. vypadá to stejně hloupě barevně a plastově jako Colonial Marines :(
Taková hra se musí dělat na enginu typu "Doom 3" ! Tma, kov, chlad. Živě si vybavte úžasnou atmosféru vetřelců ? Vidíte nějaké barvičky ? ... hnus :/
Nechci nic říkat, ale už jen z tohoto principu to dopadne hrozně, navíc ten příběh viz Robur ... -
Dyť dcera byla mrtvá v době, kdy lidi nevěděli o Xenomorfech. Resp. tři roky před návratem Ripleyové. Burke jí to ještě v prodloužený verzi říká. To zase bude guláš ...
-
No já nevím, už to, že budeme hrát za Amandu mi příjde jako solidní fail. Však ona v klidu žila na zemi a beztak ji bylo řečeno, že její bláznivá matka se odpálila spolu s Nostromem tak proč by po ní měla pátrat? *7* To se rovnou mohl příběh točit kolem posledního přeživšího trestance na Fiorině 161
-
Proboha nepos*rte to .................. nevím jestli by tohle "Vetřelec" ještě rozdýchal. Přitom taková luxusní láta po všech stránkách. Proč se toho neujme třeba Square Enix nebo někdo, kdo ještě umí dělat hry.