-
Tohle je nejlepsi recenze, kterou jsem tu cetla za nekolik let. Slyseli jste znicujici pravdu, kterou nelze odmitnout.
-
První dva body platí i u hard obtížnosti?
-
Tak snad dnes dorazí krabka s artbookem. Jinak si Luke mohl odpustit některé spoilery. Podle mě to nebylo nutné... Víc si to hlídejte. Je to opravdu škoda.
-
"nepo*raný chutnaj líp" *1*
-
Nehulíš něco před spaním? *1*
-
Na IGN se museli pos..t !!! *16* 5 ? recenzent zjevne nepochopil ze to neni cod to co on tam ma za argumenty... *7* a proc tam neni tohle,a tohle a tohle,...kurva proc nikto se nepita proc v Outlast neni tohle a tohle ? hry su prosto lekacky o preziti,zadne sk.....ne cod *6* proto se mi libi ze kluci na Games.cz maju vice rozumu a nemichaju jablka a hrusky *3* *15* *2*
-
ale abych jen nevávroval, grafika je super, prostředí neskutečně stylové, atmosféra správně tíživá říznutá nostalgií a alien je konečně tak nebezpečný jak by měl být a setkání s ním znamená skoro jistou smrt *4*
-
- natahování herní doby tím že vás hra nutí chodit cestou co už jste prošli tam a zase zpátky, tady neni co dodat, tohle nesnášim u jakýkoliv hry, navíc tady to ani nejde proběhnout zpátky rychle protože tam je vetřelec
-natahování herní doby obecně - hra v druhý půlce dost ztrácí šťávu díky tomu jak to natahujou
- asi žádný facehugger - ti malí hajzlíci mi vždycky přišli pěkně děsiví, mohli tam dát aspoň jednoho
- těžce předvídatelné - od začátku je jasné kdo je zrádce a skirptované smrti vašich kámošů dokážete předvídat s 99% přesností
- mladá Ripley je nesympatická a docela ošklivá - asi jen osobní preference *3* -
dobrá hra, ale je pár věcí co mi úplně nesedne
- ne stealthový vetřelec - zatím všechny neskriptované encountery co jsem viděl vypadaly tak, že se alien spawnoval z větrací šachty ve stropě, napřed s hlasitým břinknutím schodí kryt šachty, pak se ozve rána jako když několika set kilový vetřelec skočí na železnou podlahu a pak tam začne pobíhat a dupe u toho jako obr Koloděj - tim se úplně zabíjí jakýkoli překvapení nebo lekačky, vždycky víte že tam je a skoro vždycky víte kde se pohybuje. Vážně by byl takový problém nechat ho občas vyspawnovat už při loadingu levelu, aby si na vás mohl počíhat v některé z místností a trochu vás vylekat, klidně by mohl útočit i z šachet na stěnách nebo v podlaze, nebo se třeba přisát ke stropu a skočit vám na hlavu, tenhle vetřelec asi jede podle zásady že "nepo*raný chutnaj líp" a tak vás moc neleká, někdy působí tak jako by si AI uvědomovalo že má zapnutý godmode a na nějaký stealth se může vykvajznout
- motion scanner je vlastně jen scanner, protože ukazuje i postavy co se nepohybují (narozdíl od takového AvP) má nekonečnou baterii (přitom u svítilny musíte měnit baterie) a jeho obrovský svítící display a hlasité pípání alien ignoruje
- linerární level design - většinou jdete chodbou z místa a do místa b, občas je nějaká odbočka šachtou, dost často se stává že mezi vámi a cílem mise stojí alien nebo synťáci a jediná cesta je rovnou chodbou skrz ně, rozdělit Sevastopol na patra a ta udělat jako ovevřené levely by mi sedlo víc
- mapa pauzuje hru - u hry která si zakládá na vtáhnutí hráče atmosférou to působí strašně divně, u ničeho jiného se hra nepauzuje, ale jakmile otevřete mapu, můžete si jí prohlížet jak dlouho chcete i když je metr od vás vetřelec -
Tu nejde o strach, ani o hratelnosť, ja na tej vesmirnej stanici som fizicky . Zatial ma žiadna hra nevtiahla do seba tak ako tato, a ešte som nevidel realistickejšie stvarnenie prostredia, ja neviem, je toto fotorealisticka grafika ? Podla mňa ANO.
BTW votrelca som zatial nestretol, lebo ešte neviem že tam je *1* -
Taky jsem koukal jinde a hlavně na pár youtube videí s postřehy a nejdu do toho, dokud to nebude zlevněné v akci!
-
Musím počkat na zítřek, to na to bude čas. Možná si ale pozvu ještě kámoše, abych se z toho při hraní nepodělal. *15*
-
Dobrá gamesa, už ji hraju jsem v cca v 5 té misi a že by to byla nějaká lekačka nebo horor se mi ani nezdá, občas na Vás bafne Alien a občas tu máme otravné andriody(nic moc teda), jinak je to pro mě pohodlná procházka, stačí jen chytře využívat situaci a prostředí, jinak ai vetřelce nic moc teda - aby mě vetřelec nenašel se schovávat pod stolem...
Jinak konečně po dlouhých několika letech vetřelci jak se patří, až na ten příběh. -
Nejlepsi hra z alienovskyho prostredi je Alien Breed Tower Assault.....Nazdar.
-
Jinak takhle si představuješ nextgen ? co třeba za pár let si budeš říkat že seš spokojenej při 720p a 20-25 fps ? Neblázni chlape.
-
Koukal jsem se na recenze jinde a uz jsem do to nechtel jit, ale tady me zase presvedcili abych do toho sel. =D
-
Diky za super recenzi ♥
-
A ja hlupak veril v nahypovany propadak. Tlucu se do hlavy! Jinak offtop...ten monitor Benq XL2720Z je masakr!(v nastaveni jeste dost tapu) takhle si moje oci jeste neodpocinuli. *5*
-
ona se neschovavale jen se chytre prevlikla do skafandru, vetrelec o ni samozrejme vedel jen si koukal lod s tim že si ripleyovou necha na pozdejc (asi chtel s ni delat nejake prasarny) jenže ona ho pak vyhodila do vesmiru s čim on moc nepočítal. stejne si to ale mimo kameru rozdali nejspiš protože ve dvojce už byla tehotna
-
i recenze zminuje ze zakladni motivace vaseho pohybu po lodi (hledani odpovedi o matce) se moc nepovedla. proč tam ksakru musí davat takove kliše veci. at si dcera koukne film nebo se nekoho zepta a bude vedet co se stalo *7*
meli vymyslet neco lepsího - klidne i uplne jinou lod a posadku ktera z puvodni ripleyovou nema nic společneho a cilem by bylo vetrelce zabit pomoci nejakeho vymysleneho planu nebo zdrhnout z lodi v unikovem modulu.