Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • C-BEAM
    SweetFx je len nástroj, že to ľudia obvykle prepália a hre tým skôr uškodia je už chyba tvorcov presetov, ktorý obvykle nemajú žiaden estetický cit, preto si SweetFx vždy nastavujem sám.
  • Mart9
    Dobrý *1*
  • Nevím, kde se vzal popletený názor, že vracení se stejnými místy je chyba hry. Já naopak inteligentně udělaný "backtracking" považuji za velkou přednost, pokud jsou autoři schopni naplnit staré lokace novým obsahem - viz Deus Ex, System Shock atd. Hře to dodává hloubku a umožňuje sžití s prostředím, zvlášť pokud jde na starých místech objevovat nové věci (Dark Souls). Chytře znovu herně využité staré lokace považuji za znak inteligence tvůrců, na rozdíl od dnešních AAA+ koridorů, které jsou často jen chodby plné kulis bez jakékoliv hloubky nebo obsahu.
  • To buď v pohodě, já se málem "pokakal", měl jsem rozehráno atmosféra luxusní, když ke mě přišla přítelkyně a zezadu se přitulila, že má tulivou :D :D. Takhle jsem se dlouho "nevopotil" na zádeli :D :D :D. Nechápavě na mě koukala, proč jsem jí málem vyrazil zuby a proč strhávám sluchátka s takovou razancí :D :D . Musel jsem jí vysvětlovat, že takhle zezadu se nesmí přibližovat, když pobíhám po Sevastopolu :D :D.
  • Mart9
    Dík. Já to totiž hrát nebudu (jsem sráč), takže bych to nezjistil.
  • ČUPR recenze :-) už dlouho tu na games.cz nebyla tak dobrá recenze *3*
  • přesně jak píše kolega. Ten vetřelec moc dobře veděl, že Nostromo je naprogramovaný k vůbuchu a potřeboval pilota, který odtamtad dostane.
  • Ronox
    Já ti nevím, ale SweetFX většinou znamenaj přepálenej kontrast a podle screenu u toho Holy Alien presetu tomu tak je. Všechno je to tak nějak víc barevný a bílá tam září. Navíc v šachtě, kde já mám totální tmu a fakt jí jen slabě osvětluje světlo u větráku, tak tady celá ta ventilačka je krásně vidět. To pak ztrácí to kouzlo podle mě.
  • Chtelo by to animaci, ktera by pokarcovala tim, co bude alien provadet s telem po tom co te sunda, jak si te natahne do ventilace a tam v klidu pozvyka. Pro nezajemce by se dala skipnout treba mezernikem.
  • Před časem jsem koupil jako velký fanoušek her a hlavně filmu 3metrové plátno s projektorem. Hraju teď Aliena ve 3D pomocí Tridef a vím co myslíš když říkáš že jsi ve hře fyzicky. Před chvílí vylez Alien ze šachty a od tý doby se krčim pod stolem. Naschvál jsem si dal obtížnost na Max (stejně jako v Last of Us) a jestli hra jde dohrát za 15 hodin tak já ji budu hrát mým připosranym stylem 30 *1*
  • Ronox
    Zatím jsem měl tři tuším. Z ventilačky na mě hupsnul, zezadu a zepředu, když se na mě vrhnul.
  • Keyz
    Bojím se později toho opakování jak se píše v dalších recenzích. Sice je pěkné vidět příchod vetřelce jednou ale asi ne 10x. Jinak, tam jde hlavně o ten pocit, který zatím u mě funguje. Čekám stále co bude... Stejně ten vetřelec je blbej jak tágo. Ale aspoň se pohybuje sem tam.
  • KIMCID
    pokud hru v zahraničí hodnotí střílečkář no tak výsledek je pak jasný.
  • Bud klidny, s blaznem se nikdo hadat nebude;-)
  • Mart9
    Kolik je tam ve výsledku animací toho vašeho zabití vetřelcem? Vážně jen jedna jako v trailerech?
  • Jsem docela prekvapeny vysokym hodnocenim, vzhledem k tomu, ze prakticky vsechny zahranicni recenze se shoduji na prvcich, ktere se s temer dokonalou hrou vylucuji - nekonecne opakovani, neustale vraceni se stejnymi misty, linearita, naskriptovany vetrelec, slaba nevetrelecka druha tretina hry.
  • - ziadny facehugger? to vazne? to som tam ocakaval najviac.
    ako som sledoval stream, tak som videl minimalne dve tela s rostrhanymi hrudnikmi. cize, ocakaval by som minimalne 2 alienov v hre + ti facehugerri. skoda.
    ved, jak sa xenomorph dostal vlastne na Sevastopol?
  • - vraj ten alien nie je nikdy na rovnakom mieste dvakrat, cize az tak nevadi, to co popisujes ako problem, ze je pocut kedy pride na rovnake poschodie na ktorom som aj ja.
    pozeral som daky stream, a typek otvoril dvere za ktorymi save predtym alien nebol a zrazu tam teraz bol.
    - s tym motion scannerom je to trapne teda. to je fakt ak je to ako popisujes. mohli spravit tak, ze ak v skrinke v blizkosti aliena vytiahnem scanner, tak konec. prezradim sa.
    - s pauzovanim hry pocas mapy, je sice fajn na takticke rozhodnutie sa v krizovej chvili ale asi tiez to nieje najstastnejsie rozhodnutie. mali ponechat hru bezat dalej imho.
  • Nemohu si pomoct, ale grafika je opet o neco horsi, nez bylo prezentovano pred vydanim. AA uplne v pr*eli. Je jedno jestli T1x, nebo T2x. Hrany jsou stale kostrbate. V nekterych mistech neprirozene vybledle barvy. Zda se, ze toto uz bude standartem kazde nove "AAA" hry. Hral jsem si s tim asi 2h, nez jsem to dostal do grafiky, jak nam byla prezentovana. Jak na to.
    Po instalaci hry iplementujte do hry SweetFx a pouzijte nastaveni Holy Alien.. http://sfx.thelazy.net/games/game/691/
    Pote hra vypada opravdu paradne. Rozdil si tam muzete overit pres screeny. Jinak herni mechaniky atd. vcelku fajn, hra je to pekna.
  • obtížnost upravuje hlavně to jak snadno tě alien zmerčí, na hard skoro nemáš šanci se mu schovat takže tě prostě zabije kdykoliv tě potká *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit