-
Jasná koupě.
-
neptej se na voloviny
-
Colonial Marines 2/10? To je krasne videt, jak jste lidi zmlsani. Vydrzte par hodin hrat FPS ktere opravdu odpovidaji tomu 2/10 hodnoceni a budete se modlit, aby jste si mohli zahrat Marines. *3*
-
Jak je tedy řešená AI vetřelce, jsou to skripty a spawnuje se nebo ho ovládá AI, v tom prípade jak kvalitní ta AI je?
vesmirni lod je linearni koridor nebo ma vicemene oterveny dizajn? -
rvát do Aliens královnu byla hodně velká chyba.
-
Nejlepší herní adaptace byla stejně Aliens arcade, kde jste mohl hrát za blonďatou Ryplejovou anebo zrzka Hickse.
-
Dobrá recenze, díky.
-
Nemůžeš říct ignorant bez IGN.
-
Uzasna recenzia. Chvalim. A co sa hry tyka, zalezi ako komu zaner sedi. Ja mam survival horor rad, alien je srdcovka - jasna kupa.
-
Těším, ale to je akční survival horor. V mém předešlém příspěvku jsem vyjmenovával hororové adventury.
-
na IGN asi za tohle nedostali zrovna zaplaceno. BTW je tu snad nekdo kdo bere jakekoliv recenze na IGN stale vazne ?
-
A na Evil with in se netěšíš ???
-
9/10? No, tak to bude asi fakt pecka. I když, games... *7* Každopádně do toho jdu tak jako tak, pořádnej horor tu nebyl od první Amnesie. Outlast a druhá Amnesie ušly, ale už to nebylo zkrátka ono. Momentálně se těším i na Routine a SOMU.
-
Lidi jak je to s obtížností? Má cenu to rozehrát na hard? Nepodvádí pak AI?
-
dík za odpověď, recenze se ti povedla
k tomu stealthování vetřelce je to myšleno tak, že naprostá většina jeho obětí ve filmech vůbec netušila že je za vteřinu po nich, skoro vždycky na ně odněkud vybafnul aniž by tušili že to přijde , tak to má člověk zažité jako takové přirozené vetřelčí chování, tady se chová spíš jako nezničitelný tank, což taky v podstatě je *4* -
Povedená recenze která mě jen utvrdila v přesvědčení že tohle není nic pro mě. Nejsem strašpytel ale samotný koncept na kterém hra staví není můj šálek kávy. Vetřelec není nesmrtelný. Když si poradila a dokázala přežít malá Newt sama na planetě kde byla královna a halda jejich potomků tak já se nebudu hodiny třást a prchat před jedním jen proto že tvůrcům se to tak hodí do krámu.
Děkuji nechci, ostatním přeju příjemný herní zážitek. -
Ja som vám to tu písal, že sa jedná o perfektnú hru! A teraz súp sup to kupovať, nech Sega chystá ďalšieho Aliena :)
Ps: som na začiatku štvrtej misie z osemnástich a mám odohranych niečo cez 6 hodín... -
Me treba Mordor vubec nebavi ... nemyslim tim, ze je to saptny, to vubec.. prave naopak, super prostredi, dobry vychytavky atd... ale nak nemam naladu na Assassins creed v Mordoru .. asi to pro me prislo v nespravnou dobu :( .. tkaze jsem to prestal po par hodinach hrat...
-
AI ma radu mensich designovych nedodelaku a jeste o neco vic z pohledu pc hrace ale Mordor byl blokbastrovy paskvil to vubec nejde srovnavat
-
Mno atmosfera je uzasna a beru to hru, jakofilm na nekolik veceru :) .. jsem pussy,a nedokazal bych to sam hrat... takze se divam na HD walktrough a strasne si to uzivam, zvuky jsou naprosto paradni a to prostredi? ... Anologovy 80.leta jsou proste pecka :)