-
ja beru pad do ruky ke vsemu, u ceho vylozene nemusim mit mys/kb = FPS multak na PC, necitim naprosto zadny omezeni pokud se nemusim rovnat s nekym na mysi kde nemam narok :) prijde mi to uplne prirozeny. Kazdopadle podle chuti kazdeho..
-
No tak koťata a ptáci spolu vyrůstaly od jednoho měsíce (korela i andulka jsou uměle dokrmované), takže se kupodivu nesežrali a rybičky jsou už taková součást, že ani nevím, jak dlouho je máme.
-
To som potreboval počuť, počkám si teda na nejakú výraznejšiu zľavu a pôjdem do toho, vďaka za info. *3*
-
Já hrál od počátků zase na numpadu (více tlačítek pokupě a dalších hafo pro malíček) :) U WSAD mi vždycky vadilo trošku to posunuté rozložení kláves a pro mně krkolomnější mačkání ctrl, nebo trefování se do "H" "B" "J", ale časem jsem si zvykl díky pár hrám i na to WSAD. Nakonec jsem od kámoše dostal Logitech G13 a s tím se teda zatím hraje nejluxusněji. Dá se to pak použít i do gauče, ale s myší je pak vždycky trochu problém a třeba např. přimontovat tvrdší podložku na stehno :)
-
Já beru pad do ruky jen na hry jako Dark souls, nebo Assasin creed (Mordor teď posledně) ale u FPS spíš preferuju tu myš a klávesnici. Je fajn se rychle ohlédnout za záda na strop a v téhle hře se třeba rozhlížet na všechny strany pořád :) A hraje se to s myší fajn. Taky není třeba mačkat stále nějaké komba atp. ale někomu se to s padem může hrát lépe i tak. Obvzláště pokud už má něco s padem nahráno (Killzony atp.) Nicméně osobně preferuji jen spíše pro ty 3rd person hry, nebo hry kde je třeba mačkat komba (Batman, Sleeping Dogs atd.) K otázce tedy, hraje se to velmi dobře a pohyb postavy je taky celkem dobře zmáknutý, působí to pěkně věrohodně i s tou myškou a prudšími pohyby.
-
Hej mieriť s tými analogovými páčkami je niekedy naozaj útrapa.
-
Hah ja tiež hrám všetky PC hry na šípkach, to už odmalička, ten zvyk od wolfensteina 3D mi ostal dodnes *15*
-
No nie som úplny nováčik, mám nejakých tých zopár stoviek hodín nahratých na ps3 dualshocku a na pc hrajem fifu na x360 gamepade, takže hovoríš, že by to nemal byť problém? Tak potom v tom prípade si hru teda objednám a skúsim aké to je, dík za podrobné info.
-
u padu mas i vybrace a prijde mi to pohodlnejsi (kdyz uz teda mas neco nahran), verim ze uplnej novacek na padu muze trpet. Pro me u tehdle typu her jasna volba v mnoha ohledech. Po Xdesitkach ne li stovkach hodin v FPSkach na skatuli uz to clovek vubec nevnima a oceni pohodlnost u 55" TV potme v gauci :P Vibrace to pekne dokresli. Proste super kardio cviceni :D
-
Úplne v pohode. Zo začiatku trošku problém s tými kombináciami tlačidiel pri otváraní dverí, ale po chvíľke už to šlo samo. A to hrám na šípkach namiesto wsad :D
-
tím intuitivnějším ovládáním myslí asi to, že je to trochu složitější než myš+kláveska. To je to samý jako střílečky, taky tak jednoduše nezamíříte a svým způsobem je to i realnější ale taky občas ubijející.
-
Hah tak ešte včera večer sa tu pridala ďalšia recenzia? Vy teda ale chŕlite tie recenzie ako na bežiacom páse, no po prečítaní samotnej recenzie som dostal obrovskú chuť si hru skutočne aj kúpiť a zahrať avšak niektorí recenzenti, väčšinou tí zahraniční písali o potrebe hrať hru s gamepadom, ževraj je to viacej inuitívnejšie ako hrať s myškou a klávesnicou, preto sa chcem niekoho spýtať ako sa to hraje na PC klasicky na kombe myška a klávesnica?
-
mě by zajímalo za co ty mínusy? Alien: Isolation čerpá z Vetřelce od Scotta. A tam byl prezentován jako Xenomorph. To až Cameron ho degradoval na hloupý hmyz.
-
keby votrelec stealthoval, tak sa recenzent na IGN zblazni a da tomu 1/10.
-
Souhlas, já to koupil na thepiratebay.se, což je asi nejlevnější e-shop s hrami.
-
Já jedu od začátku na easy a i tak mě vetřelec hned krásně vidí a prohání...
-
Teda spojovat Outlast a druhou Amnesii... Druhá Amnesia (Machine For Pigs) byl odpad, kdy člověk jen šel vpřed a občas potkal prase, bát se u toho opravdu nešlo. První Amnesia byla výborná, ale Outlast je podle mě ještě lepší. V Alien Isolation je perfektní atmosféra, ale otázka zda to vydrží do konce, zatím jsem hrál cca 3 hodiny - čím víckrát mě Alien zabil, tím méně se ho bojím. Jinak víc jsem se bál u originálního Aliens vs. Predator z roku 1999 (hlavně před patchem, kdy neexistovaly žádné savy v průběhu mise) a hodně mě vystrašilo i několik misí v (pro mě) nejlepší PC hře historie - Thief z roku 1998.
-
boha jeho -je to hra!
-
Proč mám jen pocit, že jsi jí upirátil.
-
Je řešená nascriptovanou AI. *7*