-
https://www.youtube.com/watch?v=GhcjHhIapO4 *1*
-
Já si myslím, že veškeré ty mini hry a komba kláves jsou nastaveny tak, aby si je hráč časem osvojil a myslel si, že je bezpečně zná. Ó jak to najednou zapomene svižně provést jako obvykle, když ty smyčce začnou najednou šílet :)
-
Nepojede, sám jsem to odzkoušel. Přes MS dev kit jsem obešel fatal error kvůli chybějící DX11 kartě, ale v menu hry mám tak 1FPS a nejde otvírat nabídky. A víc dělat nejde
-
mně přišla jednička vždycky poměrně nudná. a moc mě neláká k opakovaným zhlédnutím. kult je u mě až dvojka :D
-
veď píšem, že sú samoúčelné. Keby tam dali tetris bolo by to to isté ale aspoň trochu zábavné. Mám rád veci ktoré majú presný účel a logiku ... naháňať nejaké "plošinky" po obrazovke je nezmysel. Táto hra si zaslúži trochu dospelejší prístup.
-
Bohužel, minimální požadavky jsou DX11 grafika nějaká a bez ní to nepojede. *7* *9*
-
Coze!? Takze to se nestalo jenom me jo? Tak to je ovsem mazec. Lek sem se tak, ze sem ho malem spolk. Ta atmosfera je maximalne zahustena. To se neda! :oDDD
-
Já dělat lets play na tuhle hru tak mám nejnížší sledovanost v historii. Hraju asi 2 hodiny z toho 1 a půl jsem se schovával pod stolem. *1*
-
Zdravim chci se zeptat pojede mi to na Geforce 9600 Gt
Intel Core DUO Cpu E7400 @2.80 GHZ
4 Gb Ram děkuju za odpověd *4* -
Tohle je hra ktera ma mit nejlepsi prodeje, a miliony prodanech kusu. De videt ze autori nad hrou skutecne premysleli, a byt mam par vyhrad je kosmetickech, kandidat na hru roku je tu, Aliena uz nic neprekona. V dnesni dobe pusobi tahle poctiva gamesa jako zazrak, blesk z cistiho nebe, nema slov.O tehle hre se bude za 20 let mluvit tak, jako dnes o Half Life atd. Zrodila se legenda!!!
-
Já "ťukal" minihru z pod stolu a pořád jsem u toho koukal, vlevovpravovlevovpravo
-
Uvidím jak se vytáhne Unity a dragon age ale jestli se nevytáhnou tak pro mně Vetřelec jednoznačně hra roku 2014 ale pro každého ta hra není jde fakt o nervy a s kvalitními sluchátky i o pěkný šoky, ale je to vetřelec jak se sluší a patří, chci pochválit vývojáře že jde udělat luxusní hra i když se hypuje a dělá reklama,marketing za velký prachy, jde to! Takže Watch dogs,Thief, a další, máte se co učit klucííí.
-
Výpravou, hudbou, zvuky, atmosférou i stylizací určitě :) Jako hra celek nevím, zatím jsem příliš opojen sotva v půli hry, ale i kdybych měl hrát první 3 hodiny pořád dokola, pořád to má pro mně takovou jakousi velikou hodnotu. Hodně u mne ale působí retro efekt. Prvního vetřelce jsem taky viděl na nově. První den dávali Obecnou školu a další týden nebo tak tuším vetřelce. A to jsem koukal v obýváku na zemi, z pod deky a půlku filmu jsem taky jen slyšel. Pak roky utíkají, člověka už nic moc nevytrhne, ale najednou i když člověk vetřelce už zná, při hraní má takový ten správně šimravý pocit, jako když tehdy koukal poprvé ten film. Edit, husté je, že když vetřelec spatřil světlo světa, já také poprvé spatřil světlo (a čísi pracky a rozmazaný obličej s bílou čapkou). To myslím že už jsem viděl Vetřelce (2) mnohem dříve na VHSce na návštevě. Nebo to bylo těsně potom? :D
-
zrovna v tejto hre maju minihry konecne aj svoj zmysel, ked sa ponahlas natukat kod, pretoze kazdu chvilu ti za chrbatom moze vyskocit Alien, ma svone caro ;)
-
Co říkáte bude to takovej kult mezi hrama,jak klasa film ze 79,
-
Po dlouhé době hra, kde vypínám i lampičku, prostě když ve hře zhasne, tak si fakt nevidím ani na ten nos :D
-
Bacha ať si ho nevyliješ ;o) Já si špekáčkem zase málem vypálil oko před chvílí :D
-
Super ;-) otevru pivo a jdu nato :-D
-
Hard není nějak těžký hraju tak a sem na nějakých 40% hry ale je pravda že u některých pasáží sem byl i 1-2 hodiny to je hned tamhle se musí čekat tamhle taky a když už je člověk skoro u cíle je po něm :) ale baví mě to, hlavně vetřelec je vychcaný jak mraky :) super hra takhle by měli hry vypadat optimalizace na moji r9 270x 2gb všechno úplně na max,čeština v základu, 9/10 je málo dal bych ji tak 9.9/10 :)
-
premyslel si nekdy ze zapletka muze byt i neco co se te postave deje normalne v zivote? To co ty cemu rikas trapny, je celkem normalni vec kterou by mohl delat kdokoliv. Takze celej tvuj zivot je trapnej? S tim souhlasim.