Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ok diky ;-) jestli se to da kdykoliv prepnout tak zkusim hard a dam vedet jak jsem dopadl :-D
  • Hral sem ze zacatku na hard, ale po prvnim setkani s vetrelcem prepl na zlate stred, a asi to tak i dohraju. Uvidis sam jak ti to pude. Obtiznost se da behem hry menit, takze jak pisu, nejlepsi je to zkusit a uvidis. Na hard je hra proti dnesni mainstremove produkci, az pekelne tezka, aspon me to tak prislo.
    Hra svetel, a hudba i zvuky, sou ve hre na dokonale urovni.
  • C-BEAM
    tie minihry sú jedna z mála vecí ktoré mi tam hodne vadia, sú neskutočne samoúčelné, nerozumiem tej móde hlúpych minihier. To tam mohli dať rovno ako minihru tetris, dostante sa na level 10 a otvorime vám dvere...
  • Asharak
    Aha?
  • Zdravim dneska budu poprve hrat tuto pecku a nemuzu se rozhodnout jakou si zvolit obtiznost ? Rad by jsem si dal hard ale kazdej tu tuto obtiznost odsuzuje .ze to je pak az moc frustrujici a nehratelny .mohli byste se prosim vic podelit o dojmy z ty obtiznosti :-) dneska az prijdu vecer z odpoledni tak se na to chci vrhnout a nechci resit ze to je moc tezky nebo moc lehky :-) dekuju predem .btw. Nejsem zadnej zelenac a vetsinou hraju hry na hard ;-)
  • Mato1987
    Díky moc za podrobné info, hru si teda určite v dohľadnej dobe zaobstarám :)
  • No tak na hard je to opravdu vyzva, musel sem snizit na stred, uvidime jak dal. Hudba, zvuky, atmosfera zatim na jednicku, no nic du dal parit *1*
  • VaZqeZ_EU
    Však jo, oni s tebou slušně nesouhlasí.
  • aha, se nudis ?
  • Luke
    Hrál jsem primárně na myši/klávesnici a bylo to OK (musíš si zvyknout, že nabídky zavíráš stiskem "R"), jen na hackovací minihru (pro ty, co hráli: na modrou) jsem zapínal gamepad, protože mi subjektivně přišlo, že se s ním rychleji splní.
  • nechápu proč mám tolik mínusek, jen jsem slušne napsal že mohla být lepší zapletka
  • VaZqeZ_EU
    Není tak důležitý cíl ale cesta! Přeber si to jak chceš.. *3*
  • tak hdmi ma dnes jiz naprosto kazda graficka karta, takze na televizi muze hrat naprosto kazdy PC hrac, tedy pokud ji vlastni *2*
  • duležite je taky to aby ten kdo to hraje mel dostatečne zatemnelej mozek
  • uz je dostatocna tma, ja zapinam :D
  • mam xbox gamepad a najprv som to skusal s nim, ale rozhliadanie sa packami je strasne otrvane a pomale, tak ho odlozil a hram klvesa + mys a je to podla mna lepsie.
  • hmm, to musí byt trapná hra, hledat info o mame *7* nic lepšího neyvmysleli?
  • Pomalu se stmiva zachvilu du na to. Z lekacek strach nemam, su silnejsi povaha takze se na ne vylozene tesim. Uz aby se setmelo:-)
  • Hanzales
    Jak říkáš. Nejsem z těch, kteří by chtěli někomu vnucovat to či ono, jen protože se to tak zrovna mně hraje lépe :) Musím taky přiznat, že když jsem hrál třeba ten Killzone s padem, tak mi přišel ten pohyb postavy tak nějak přirozenější a občas taky padl i nějaký ten rychlejší headshot. Nejlepší je možnost regulovat rychlost té chůze.Tohle bohužel na PC podporuje jen málo her, namátkou kombinaci joysticku a kláves podporuje třeba Dead Space3, kde jde tou páčkou na té G13 regulovat i rychlost chůze jako na gamepadu.
    Určitě tak trochu závidím, pokud má někdo doma ten projektor (nebo 3) a hraje z gauče s tím padem v ruce klidně. To pak o tom žádná :)
  • Hanzales
    Podle všeho to vypadá pěkně a jede to pěkně i na mainstreamu a starších kompech. A pokud člověk nemá bedny se subwooferem, doporučil bych uzavřená sluchátka.
    A náhodou když jsem viděl ty obrázky prvně, tak jsem myslel že na plné detaily se zapotí i nedávno pořízená GTX760 a když to pak automaticky nastavlilo všechno naplno a hra běžela i s V-Syncem bez sebemenšího náznaku spomalení, nebo lagu, ještě dlouho jsem nevěřil svým očím. Jednou za čas si člověk může konečně zase říct "výborná optimalizace a cit pro grafiku"
    PS: film grain efekt obecně nesnáším a vypínám, ale tady je fakt udělaný dobře, doporučuji nastavit tak na třičtvrtě. Některé momenty ve hře vypadaly fakt doslova filmově a fotorealisticky. (asi taky záleží na "modelu").

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit