Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • samuel.polak
    držim palce, citim - from loser to winner
  • Proc se mi nespousteji videa na Games Tiskali? Vetsina webu jako Yotube jede v pohode, ale Games nee...
  • Je důležité si položit zásadní otázku a ujasnit si věci...například:
    Proč se vetřelec v prvním díle plížil, schovával a útočil ze zálohy? - Protože byl sám proti přesile
    V druhém díle se ukázalo jaká je taktika vetřelců když mají převahu - zběsilý RUSH

Takže...co brání tvoru, který byl stvořen na zabíjení a tudíž má na to naprosto vybroušené smysly zabít JEDNU ženskou beze zbraně...

Obrázky na mě dýchají fakt parádní atmosférou a jsem zvědavý jak to nakonec dopadne ale celá atmosféra jde k čertu když si položím a zodpovím výše napsané otázky a připomínky, koncept stealth plížící se hry v kulisách Aliena pokládám za naprostej nesmysl a myslím, že Ripley svírající plamenomet v ruce by se mnou souhlasila
    • jelikoz prvni a druhy dil tocil jiny reziser, tak se samozrejme lisila jejich predstava. Scott vymyslel zivotni cyklus vetrelce bez kralovny jak ukazala directors cut a Cameron si udelal kralovnu, ktera klade "vejce". Tak proc by nemohli mit i rozdilne predstavy o chovani vetrelcu? Isolation vychazi z prvniho dilu, takze proc by se mel vetrelec chovat jako ve druhem?
    • GlaDOS
      Já si na to odpovím lehce. Vetřelec není telepat a neví, s kým má tu čest. A když tak vzpomínám na osud Hudsona, tak to nebyl až tak bezhlavý rush.
      • "Uklidni se Hudsone, ta holka tu prezila mnohem dele a bez vojenskeho vybaveni"...."a to z ni bude velitel, hee?":-) Bez toho typka a jeho hlasek by byli Aliens polovicni. Budiz mu vetrelci tlama lehka.
        • Ronox
          "No to je skvělý, to je kuurva skvělý, teď jsme pěkně v prdeeli, co teď budeme dělat, co teď kuurva budeme dělat"
          • čau, ale viděli jste, co se stalo s Colonial Marines. Když dva dělají totéž, není to totéž. U nechci nikdy vidět, jak se vojáček fackuje a přetahuje s alienem o zbraň a v závěru mu dá "fatalitu". Ve filmech jsem neviděl vojáky se prát v close combat nebo běhat aliena po dvou nohách koridorem. Zase chápu, že ve hře je důležitá hratelnost a je asi těžké udělat hru s jedním alienem a aby to bylo zábavné.
            • C-BEAM
              čo je zlé na behanie po dvoch nohách ? práve keď je alien na dvoch rastie fear factor, nie len vďaka výške ale i humanoidnej podobe. Na dve nohy bol alien koncipovaný už na začiatku... až neskôr nadobudol trochu "zvieraciu podobu" aj vďaka chvostu a tlačili ho k zemi. V prvom AvP (1999) behal alien na blízko vždy po dvoch a aká to bola paráda !
            • V jednicce vetrelec chodil prece po dvou. Na ctyrech nebyl snad v zadne scene co si vybavuju. Proste Cameron ve dvojce prizpusobil vetrelce k obrazu svemu. Stejne tak, pokud si vybavis sceny z dvojky, tak vetrelci tam jsou v drtive vetsine pripadu zabrani, jake lezou po stene, ci dokonce po stropu, takze po dvou by to delali asi velmi obtizne a vypadalo by to komicky a nikoli hruzne *3*
  • "dostali přístup do archivů 20th Century Fox... Jedním ze znovuobjevených detailů je tak jméno Rona Cobba"
    Ehm, na to netreba prehrabávať archívy, stačí si pozrieť Making Of na Youtube...
  • Nemůžu si pomoc, ale absence zbraní mi asi ve vetřelčím případě bude vadit. Bral bych spíš variantu menší počet, ale o to chytřejších a hůř zabitelných alienů, spolu s omezeným množstvím munice. Ale schovávat se alienovi za bednou a plížit se mu za ocasem?Přijde mi to divný.Nicméne jako fanda univerza do toho půjdu, horší než sranec colonial marines to asi být nemůže.
    • Přesně jak říkáš + mě ještě příjde že to působí jak nějaká dvouhodinová jednohubka *15* , snad se mýlím *4*
      • GlaDOS
        Tak to by mi zase nevadilo. Přijde mi daleko lepší, když je hra kratší ale nahuštěnější. Prokousávám se teď Assasinem 5 a už je to úmorné a natahované až běda.
      • To mě taky napadlo, že mi přijde nesmyslný, si hrát třeba 12 hodin hrát s vetřelcem na schovku...Nechci to zatracovat, jen mi to nepřijde jako dobrej nápad. Mnohem radši bych prostě viděl těžkej akční survival horor.
        • Tak to já zase ne..
  • Miserius
    Hm, takových tu už bylo... Uvidíme...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit