Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hairy_Ass
    Z toho prvního gameplay videa ten důraz na realismus zrovna nebyl vidět. Třeba bude výsledek lepší, ale moc tomu nevěřím.
    • Mechwarrior_bw
      celé mi to príde divné, tie ich reči o tom akí sú veľkí fanúšikovia série, ako chcú ísť do realizmu a potom nám hodia na oči arkádovo ladené video kde sa hráč pretláča s alienom, pár krát ho drbne pažbou po hlave a odstrelí. Ja tomuto tímu jednoducho neverím ... radšej sa nechám prekvapiť ako byť sklamaný.
    • Stejny dojem mam z toho gameplay videa i ja.Obtiznosti prvniho AVP se nejspis nedockame.
    • Asi tak. Na druhou stranu, Far Cry vypadal v prvních screenshotech taky nevábně a demo se nijak nepovedlo a najednou hra vyšla a zrodila se z ní legenda. Kéž by se to povedlo i v tomto případě a AvP dostal kvalitního nástupce.

      Jelikož to ale plánujou hlavně na konzole, tak je ta naše šance asi jen 1%.
      • Na konzolich jsou zrovna tak dobre hry jako na PC, nektere ani nemaji konkurenci. Je jedno pro jakou platformu se to planuje, podstatne je, pro jake hrace je to urceno a jak komplexni to ve vysledku bude.
        • jo, to jsem viděl, když kolega v práci (ajták) ukazoval průzkumákovy z vedlejší kanceláře taktiku, co se naučil v BF3. Alespon byla sranda. Neříkám, že jsou konzolové hry špatné. Jen říkám, že když se dělávaly hry jen a pouze pro PC, byla kvalita daleko vyžší. (porovnání BF3 vs SWAT, Rainbow Six-v MP také výborné)

          která konzolová hra nemá konkurenci? Slyšel jsem něco o nějaké Forze, ale osobně dávám přednost skutečnýmu stroji v garáži. A jak tu už bylo napsáno, dneska jsou všechny PC hry pouze porty/konverze z konzolových her.
          • kokot: Jen za tuto generaci menší příklad: Demon's Souls, Dark Souls, Uncharted, Gears of War, Final Fantasy, Valkyria Chronicles, Heavenly Sword, Killzone, Gran Turismo, Shadows of The Damned, Nier, Resonance of Fate, Vanquish.... a to je jen takový rychlý výčet....

            Na PC je kvalita vyšší to ano, ale pouze v grafice (u multiplatformu).

            Nejsem žádný fanboy do konzolí - dost hraju StarCraft 2, BF3 (na PC) a na Diablo 3 se klepu jak malé dítě, ale říct že konzole nemají co nabídnout je s odpuštěním hloupost...
            • ale jistěže na konzole vychází spousta "hratelnejch" a originálních her. Nicméně ani ty nemůžou "přebít" kvalitou PC only tituly. Vážně nesoudim hru podle toho jak vypadá.
              To,že má hra ubbergeniální grafiku nic neznamená. U her mi jde o sofistikovanej model ovládání,o možnosti ve hře a v postupu....který prostě konzole maji osekaný :( Už vidim jak na PS3 lítáte s gamepadem Lock On: Flaming Cliffs 2 :-D a nejde konkrétně jen o simulátory,ted sem nezmínil asi správnej titul. Za těch cca 15 let,co aktivně sleduji, hraji-mě přijde,že prostě hry jdou úplně jinym směrem,neustálý zjednodušování,osekávání-a to neni tim, že by lidi chtěli JEDNODUCHÝ hry,to je proto, že vinnou vznikajících portů dochází k osekávání těch her,který ještě před 10 lety měli úplně jinej herní system- třeba Rogue Spear vs. Poslední díly Rainbow atd. atd. Jasně,hru vyvíjíme i pro konzole,takže ji musíme naprogramovat tak,aby byla hratelná na tom i na tom.....tudíž dochází k tomu downgradu,kterej před lety nebyl zdaleka tolik patrnej, protože bylo víc studií,který vyráběli primárně pro PC,tudíž nemuseli řešit "hele sakra, my nemůžem tohle a my nemůžem ani tamhleto,protože ta hra vyjde na konzole i na pc-tak radsi osekáme pc verzi,at to funguje i na konzoli".....širší masa zákazníků,větší zisky no....co na tom, že sou hry stupidnější, než před 10 lety :(
            • BcJazz: To co tu píšeš ale jaksi není vůbec k věci - četl sis ten můj příspěvek pořádně, já to bral obecně.
              Ty tu napíšeš co sedí tobě a podle toho to soudíš jako celek což se vlastně naprosto vylučuje s mím postem.

              Já tu totiž NETVRDÍM že na PC nevycházejí kvalitní hry (vždyť sám několik kvalitních zmiňuji - neumíš číst?) Jen tvrdím že konzole mají co nabídnout - toť vše.
              V debatě je fakt důležitý tomu druhýmu naslouchat a né začít psát svoji pravdu bez ohledu na to že uhýbáš o tématu...
            • A ty myslíš, že adventury, rpgčka, fpsky, závodní hry nevycházejí dobré i na PC? Maximálně tak to GT, ale toho taky nejsem příznivcem. Ano, na konzole vycházejí některé opravdu dobré hry, ale není to tím, že je ta konzole lepší, ale proto, že to tak chtěl vydavatel/výrobce. V tomto případě nejde o stroj, ale o marketing, takže porovnávat PC a konzole je v tomhle případě blbost. Porovnání konzole vs pc, by mělo být pouze: PC + větší výpočetní výkon, více funkcí, větší komfort při hraní. PC - Cena, neskladnost, nepřenositelnost. Konzole + Cena, přenositelnost, skladnost. Konzole - slabší výpočetní výkon, nemožnost upgradu, cena her, (pro mě) nekomfortní ovládání. Takže takto nějak bych to shrnul. *4*
        • Porovnavat pc a konzolove hry v dnesni dobe je imho docela zbytecne,kdyz vetsinu pc her tvori konverze z konzoli ,vyjima nekterych zanru specifickych pro pc.
  • no to je přece jasný, na konzole ani nic jiného než super-realistický FPS nevychází.. díky moc za port na PC *7*
  • Od teď nevylézám z domu, abych nepotkal reálného vetřelce. *1*
  • Asharak
    Ať to vypadá dobře nebo špatně, určitě držím palce. Bylo by dobré aby skončila éra rychlokvašek a zase se nahodila nějaká ta úroveň. Hlavně co se "level designu" týče :)
  • Odvážná slovo ano, ale podle mého skromného názoru ke vidět, že vývojáři i potažmo vydavatelé
    chtějí dát hráčům hru, která by měla být opravdu jen pro náročné publikum. Možná je to i prodejní strategie. Vlastně, když si nad tím zamyslím, tak je to možné. Dáme hráčům co chtějí. A to se pořádně zapotit u hry, která je baví.

    Doufám, že znovu nastane období kdy hry již budou opět těžší a hráčům dají opět zabrat. To by byla dobrá obchodní taktika. Pořádné hraní, které vydrží. Hudba budoucnosti ? *5*

    Váš Werdes
    • Shaker
      vlk taky sliboval... jako fandim jim, ale to samy chteli udelat i s Dukem a vime, jak funguje hype
    • Zní to krásně a taky si to přeji to co píšeš. Naneštěstí mi spíš připadá, že marketingová oddělení firem z branže elektronické zábavy si nechala udělat nějaké nové průzkumy, co se má zákazníkům naslibovat pro zvýšení prodeje. Tímto neukazji na Gearbox, ale obecně na situaci jak to tu na Games (potažmo i jinde) čtu. Od začátku roku 2012 jako když mávne proutkem - naráz téměř všichni vydavatelé slibují mimo jiné i obsah, který má hráči poskytnout výzvu.

      Nemyslím si že je to špatně, naopak jsem rád. Otázka je nakolik bude obsah opravdu výzva a nakolik se jedná pouze o marketing, který cílí na Facebookové/PSN/STEAM statusy ve smyslu "číhejte lamy, dohrál jsem tuhle mrtě těžkou hru, to jsem dobrej, co?"
    • Ja se obavam,ze obtizne hry,ktere predstavuji pro hrace vyzvu ,neni to,co vetsina hracu chce.
      Staci se rozhlednout,jake hry se prodavaji nejvice.
  • ehm ... po tom tragickém videu ze hry které se objevilo nějakou dobu zpátky jako máme od téhle hry čekat nějaký náznak realismu? no, to jsem se nasmál
  • na tuhle hru se tesim...rozohdne od ni cekam vic nez od AVP3
  • ALIENVIK
    Snad tam bude survival mod jako v avp2, nejlepší bylo když se všichni hráči nahrnuli do slepí uličky a drželi pozice do posledního to byl adrenalin. Už aby to bylo *1*
  • Shenkster
    Tak snad se u toho budu i bát *7*
  • Malleth
    Jasně...CoD je taky strašně realistický.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit