Přejít na výpis diskuzí
Aliens: Colonial Marines – čekejte realismus, ne arkádu
3.2.2012 | Aleš Smutný
80 příspěvků
-
Nejlepší by bylo, aby se tato hra k pcčkářům vůbec nedostala do rukou. Beztak už teď dávají po fórech vesměs najevo, že pro ně nebude dost dobrá. Proto by měla vyjít na platformách, kde ji hráči ocení a kde vydělá a mezi ty se PC nepočítá.
-
-
A cim je to asi tak zpusobeny? hra ma v prumeru na to, aby se cela udelala a vysla 2 roky... za tu dobu se da udelat jakz takz koukatelna grafika a udelat bud skripty nebo zabugovana AI, nic lepsiho s tim neudelas a ted si jeste predstav, ze mas udelat 3 verze (PS, XBOX, PC) a zamerne dava PC dozadu, protoze na nej se kaka... ony sou z tech konzolovych verzi totiz vetsi penize vis? Takze tu predstavu, jak sis koupil levnejsi konzoli a nemusis upgradovat a tim padem to mas levnejsi muzes klidne zahodit, jelikoz to vsechno utratis za drazsi hry...
-
.... všichni držme klapačku a kupme si konzole *7*
-
Ano, třem lidem se to nelíbí, tak to natruc odepřeme zbývajícím statisícům PC-hráčů.Jednou z tebe bude dobrý diktátor.
-
-
http://www.gametrailers.com/video/e3-demo-aliens-colonial/721651
Pro ty, co pořád žijou v naději, že půjde o hru ve stylu AvP *13* -
-
diky za odkaz (mysleno uprimne), ted uz vim ze ta hra nestoji za moji pozornost.
-
kazdopadne nechapu co se ti na tom nelibi vypada to pekne :)
-
-
Tupý, předscriptovaný, na efekt dělaný. Další klon CoD.
Nejtrapnější je asi Quick-time event, kdy na hráče skočí vetřelec a místo toho aby ho v sekundě zabil, tak ho drží za pušku, přetahuje se s ním a nakonec dostane od mariňáka přes tlamu.
Díky, nechci -
-
Neni nic tvrdsiho, nez dat vetrelcovi pres hubu :D. Nemyslim, ze tahle hra ve me vyvola stejny pocity, jako kdyz me v prvnim AvP honil facehugger.
-
-
vypada to jako arkadova strilecka pro male deti bez napeti.
-
-
dik za odkaz na rok stary video ktery tady uz davno kazdej zna *7* *7* *7*
-
-
Vim, že je starý, ale podle příspěvků co tu čtu mám pocit, že to nikdo neviděl.
-
-
-
Zbožňuju, jak se u snad jakýhokoli článku v diskusi objeví téma "PC vs. konzole"... Už je to docela únavný. Pište lidi sakra něco věcnýho.
-
-
tak otevři oči a podívej se, co se kolem děje. Stejně tak bych si mohl stěžovat, že už se nedělají pořádný auta, jako před dvaceti rokama, protože je to prostě pravda a mrzí mě to, tak se to snažim dát najevo. A doufám ve změnu. To samé i s hrama. Myslíž, že by konzolisti zkously tak těžkou a originální hru, jako byl AvP?
-
-
Já to chápu. Chápu výtky PCčkařů (sám jeden jsem), chápu i argumenty těch druhých. Jen poukazuju na to, jak se z každý diskuze nakonec stane tohle (PC vs. konzole), co s tématem nemá nic společnýho. A mě pak nebaví prodírat se tunou takových věcí, když si chci přečíst jen pár názorů k článku.
-
-
tak to už je asi osud celýho fora games.tiscali :-)
-
-
-