Přejít na výpis diskuzí
Aliens: Colonial Marines - dojmy z GC 2011
21.8.2011 | Petr Poláček
42 příspěvků
-
takže po tom co udělal gearbox s Brothers in Arms HH jim nevěřim... tady máte jedno z prvních ukázek gameplaye. Vůbec nechápu proč hru takhle nevydali. To co vydali byl paskvil. Video cut-scény jsou otravny.. Mnohem lepší je když jste nerušeni v dění. Viz Half Life 2 a toto video. http://www.youtube.com/watch?v=E98G3-1dv6Y&feature=related
a ještě k tomu hru uplně pohřbili tim, že nevydaj další díl. Měli následovat Ardeny!! Na to sem se nejvíc těšil. Prostě Aliens se nepovede bude to kravina zase to naposlední chvíli změněj pro nejširší publikum....... *16* -
neztrailerovaterné. takovy slova miluju *4*
-
k videu.. ty trenky si zaplatíte *15* suprová atmosféra kvůli téhle hře koupim novyho kompa uvidime co bude za stroje *4*
-
no jsem fanousek alienu a tahle hra bude urcite bomba , pokud to ovsem nepodelaji moc hektickym a ( one shot stylem ) zabijenim alienu
-
tak k tomuto môžem povedať len jedno: už aby to bolo vydané!
-
No podle traileru právě nejsou. Tam se události z trojky nestaly. V traileru se přímo hlásí, že našli půlku syntetika. *4* Pokud tomu správně rozumim.
-
koukám že při těch filmech dáváte fest pozor.. Já vždycky jedničku prospal, než začla akce. Musel sem se na to koukat dopoledne, abych vydržel:) Dvojka bohužel šla hodně do akce, konec poněkud zvláštní.. trojka byla syrová, fajn, ale nebyl u ní Ridley, což byla obrovská škoda - no scéna beze zbraní a běhání sem tam koridorama i tak super, Vzkříšení? - dle mého dobře zvládnutej návrat, výborný rozuzlení, ale mělo to svý slabiny..
Ovšem sečteno, podtrženo, tak dobře laťku si držící sérií se může pochlubit jen málo quadrologií (AVP/P nepočítám, o něm tu nebyla řeč..) -
Anytime,everywhere:-D
-
s tím bych nepočítal:-) Zas až tak osnově to vedené nebude...a pokud ano tak nikdo z výše jmenovaných tam nebude - jsou totiž na cestě v záchranném modulu k Fiorině 161;-) pokud se bavíme o posloupnosti událostí
-
ptáte se proč? Protože Kane byl první obětí vetřelce,respektive chestburstera:-DDDD Tomu říkám ironie:-D
-
No, myslím, že zrovna KANE má opravdu dobrý důvod vetřelce nesnášet. *3*
-
We're in the pipe, five by five. *5*
-
jeste uber decko,moje prvni konzole za vlastni penize byla CD32
-
tipuju, ze jsi rocnik cca 97+ *1* Ach, dementni dite
-
85! Dnesni decka ani poradne nevi, co je to vetrelec :Ddddd
-
Hudson: Hey Vasquez, have you ever been mistaken for a man?
Vasquez: No. Have you?
Gotta love it. -
90 ;)
-
mně se třeba dělá fyzicky špatně z toho, co jako lidstvo děláme se svou planetou, Vetřelec je fakt to poslední, co by mi zvedlo kufr :)
-
Mne prsanie nepriatelov vadit nebude ak to bude spravne davkovane a nie nonstop zalezitost proste take to vyhrotenie lv. Coho sa bojim a co mi vadilo aj v staruckych avp je arkadovost predovsetkym marinaka.Tu by som si prial aby marinaka spomalili ziaden sprint pospiatky a ziadna presna strelba za behu-nech je naozaj citit rozdiel medzi clovekom a votrelcom.Takisto neviem ci sa bude dat hrat za votrelca ale styl ze clovek v roli aliena beha okolo marinaka a seka zmetene rukami mi tiez moc nesedi je to zmetok a chaos navyse s pohladu 3 osobi to posobiaci smiesne.Kontak na blizko by malo znamenat povalenie vojaka na chrbat a nasledny okmazity koniec ziadne srani.
-
Nový Brothers in Arms,, mě se to líbí(vidim v tom prostě hanebný pancharty)... vážnejch dílů brother. už bylo dost... a stříleček z druhý světový ještě víc. Už mě unavujou dojemný scény oplakávaní svých padlých kamrádů. Teď se budou náckové mlátit tomahawkem... jinak serii Brother in arms mám rád a byl by podle mě, ale zase problém navázat po furios 4 na minulý díly.