Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně, konečně hra bez predátora. Navíc navazuje přímo na dvojku, takže možná bude Bishop, Newt, Hicks... těším se. *4*
  • Souhlas, dvojka tak dobrou atmosféru neměla. I když teda v jedničce jsem se nejvíc bál do chvíle, kdy jsem zjistil, že ultrapomalá myš není záměr, ale blbě nastavenej vsync. Pak už jsem nemusel čekat tři vteřiny, než jsem se dozvěděl, kdo mi to řve za zády. *4*
  • sleepless
    Priste to bude lepsi *3*
  • Whoossain
    I když je to trochu off topic, tak mi to nedá, abych nereagoval na tvoji zmínku o Dead Space 2. I já měl s počtem nepřátel trochu problém. Po atmosférické jedničce se dvojka zvrhla ve frenetickou rubanici, kde bohužel atmosféra ustoupila až na druhou kolej. Bytostně jsem nesnášel level, kde na mě cestou výtahem doslova pršeli necromorphové. Snad se Colonial Marines vyvarují toho, aby místo napětí u člověka převládala myšlenka "Sakra, kdy už ty potvory přestanou vylézat, já už se chci kouknout někam dál."...
  • takze rocnik +- 87 ? :)
  • tyhle hry se neprodavaji,PS3 to prehraje.porad ji mam ve skrini a je jako nova,stejne tak resident evil a tomb raider.ty cerny CDcka jsou divny,ani uz si nepamatuju na co to bylo,asi ochrana nebo co :-)
  • Thorgall
    Ač nerad, musím souhlasit. Taky se mi to nečetlo zrovna zlehka. Některá souvětí jsem si musel opakovat, abych pochopil, jak byly myšlené. Ke hře: mrzí mě ta arkádová hratelnost. Už Dead Space 2 to s počtem nepřátel dost přeháněl, a tady to asi nebude vyjímka. No nechme se překvapit.
  • MishKonn
    A co nechápeš na tom, že ostatní lidi jsou trošičku psychicky silnější než ty a ač mají z Aliens samozřejmě taky "the creeps", užívají si ten pocit zoufalého boje proti nim. *4*
  • MishKonn
    Pamatuju si, jak jsem jako malej kluk Alien Trilogy hrával na PSX, a potom jsem měl noční můry, že mi ta hra nejde vypnout, Alien leze z TV a vyžírá mi hlavu *15*
  • v tom pripade nechapu tvuj prispevek
  • pro me jako fanouska filmu aliens to pecka urcite bude a nemuzu se uz dockat.jsem hrozne rad ze vyjde hra kde nebudou predatori a dalsi co nezapadaji,po alien trilogy a alien ressurection (a ze to je uz davno) to bude prvni hra jen o vetrelcich a marinacich.kooperace je urcite jeden z nejlepsich napadu.doufam ze se hra bude co nejvice drzet filmove predlohy a uz brzy uvidime poradny zabery z hrani,i demo by neskodilo
  • MishKonn
    Dobrá tedy, budu si to pamatovat. Měl jsem za to, že, ehm, jsi, z Gamescomu znaven *3*
  • Šmoulové mi nevadí, ale z vetřelců se mi dělá fyzicky špatně.
  • Ja treba nesnasim Šmouly,ale i tak se na ne se synem podivam *4*
  • Nesnáším vetřelce a nechápu, jak tohle někoho může bavit.
  • sleepless
    Hrubka a opakujici se slovo v jednom odstavci, to je na pohlavek - unava dela svoje. Ten zbytek uz je holt individualni. A priste pls bez toho pana a zdvorilostnich zbytecnosti, nepripadam si jeste tak stare! :)
  • Firmě Gearbox jsem vždy věřil ale potom co jsem viděl ukázku na Brothers in Arms furious 4 jsem začal pochybovat...doufám že se to této hry nedotkne a bude to supr zážitek.
  • In Gearbox we trust.
  • MishKonn
    Wow, takto divný článek jsem od Vás, pane Poláčku, ještě nečetl. Nejprve mě trkla do očí komplikovanost a nesmyslnost některých vět; napříč celým textem jsou dle mého názoru použity krkolomné obraty a prapodivný slovosled. Obzvlášťe dvanáctý odstavec, kde se opakuje na velmi krátkém úseku slovo vývojář 3x po sobě, působí hrozně. Narazit potom na hrubku "tvůrci nasekaly" už by mě pravděpodobně nemělo překvapovat.

Všechny výše uvedené problémy z tohoto článku dělají jen velmi špatně čitelný kus textu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit