Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neztrailerovaterné. takovy slova miluju *4*
  • takže po tom co udělal gearbox s Brothers in Arms HH jim nevěřim... tady máte jedno z prvních ukázek gameplaye. Vůbec nechápu proč hru takhle nevydali. To co vydali byl paskvil. Video cut-scény jsou otravny.. Mnohem lepší je když jste nerušeni v dění. Viz Half Life 2 a toto video. http://www.youtube.com/watch?v=E98G3-1dv6Y&feature=related
    a ještě k tomu hru uplně pohřbili tim, že nevydaj další díl. Měli následovat Ardeny!! Na to sem se nejvíc těšil. Prostě Aliens se nepovede bude to kravina zase to naposlední chvíli změněj pro nejširší publikum....... *16*
  • po AvP (filmech i poslední hře, AvP2 užasná hra) by to chtělo něco s atmosférou, kterou nám naposledy naservírovali páni Scott a Cameron.. tohle vypadá zatim velmi dobře :)
  • Nesnáším vetřelce a nechápu, jak tohle někoho může bavit.
    • tipuju, ze jsi rocnik cca 97+ *1* Ach, dementni dite
      • No, myslím, že zrovna KANE má opravdu dobrý důvod vetřelce nesnášet. *3*
        • ptáte se proč? Protože Kane byl první obětí vetřelce,respektive chestburstera:-DDDD Tomu říkám ironie:-D
          • Cajk
            koukám že při těch filmech dáváte fest pozor.. Já vždycky jedničku prospal, než začla akce. Musel sem se na to koukat dopoledne, abych vydržel:) Dvojka bohužel šla hodně do akce, konec poněkud zvláštní.. trojka byla syrová, fajn, ale nebyl u ní Ridley, což byla obrovská škoda - no scéna beze zbraní a běhání sem tam koridorama i tak super, Vzkříšení? - dle mého dobře zvládnutej návrat, výborný rozuzlení, ale mělo to svý slabiny..

Ovšem sečteno, podtrženo, tak dobře laťku si držící sérií se může pochlubit jen málo quadrologií (AVP/P nepočítám, o něm tu nebyla řeč..)
    • Ja treba nesnasim Šmouly,ale i tak se na ne se synem podivam *4*
      • Šmoulové mi nevadí, ale z vetřelců se mi dělá fyzicky špatně.
        • mně se třeba dělá fyzicky špatně z toho, co jako lidstvo děláme se svou planetou, Vetřelec je fakt to poslední, co by mi zvedlo kufr :)
        • MishKonn
          A co nechápeš na tom, že ostatní lidi jsou trošičku psychicky silnější než ty a ač mají z Aliens samozřejmě taky "the creeps", užívají si ten pocit zoufalého boje proti nim. *4*
        • v tom pripade nechapu tvuj prispevek
  • k videu.. ty trenky si zaplatíte *15* suprová atmosféra kvůli téhle hře koupim novyho kompa uvidime co bude za stroje *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit