Přejít na výpis diskuzí
Aliens: Colonial Marines představuje různé typy vetřelců
31.1.2013 | Aleš Smutný
62 příspěvků
-
Takto je to podáno i ve filmech (alespoň v Alien 3).
-
Jo, sou to komixy, od hromady různej autorů, jedna knížka za 800-900, naštěstí teď měl comicspoint akci 1+1 zdarma :).
-
Já ti teda nevim, ale to universum kde se to celé odehrává mi přijde vcelku podobné. S takovou můžeš říct, že hry z toho universa nemají nic společného s filmovou serií - takže by bylo tuplem jedno kdyby tam pobíhal třeba růžovej pony alien, i když ve filmu nebyl.
-
Jsem sice rád, že vím jací budou vetřelčáci, ale z pohledu hráče opět 1.5s *1*
Žádné slepé trailerové nadšení se nekoná :) -
Třeba ho bolely zuby a proto flusal krev ...
-
No já bych na ten komix i vsadil ... podle bordelu co nadělaly .
-
A jejda on to nebude jenom grafický pukavec . Oni opět budou přidávat další vetřelce .. (ten sebevražedný je fakt úlet )
No nic proti ničemu , jak bylo vidět v Prometheovi , s podstatou vetřelce si už neví rady ani jejich tvůrce . -
Alien morfuje podľa prvotného hostiteľa. V trojke to bol pes a preto bol veľký ako pes a pohyboval sa ako pes. Ak by bol hostiteľom nosorožec. Tak sa na nosorožca podobať bude.
-
Graficky to asi uplne neoslni, skoda ze to nema CryEngine 3, ALE pokud to bude dobre hratelne a zvladnou udelat i dobry MP, tak jdu do toho.
Zabery jsou podle me jasne z MP, viz hlasky o zabiti vlevo nahore, tak prosim nestresovat s "triple killem". -
Prometheus není špatný film. Počkejte na sequel - "Paradise", už se na něm pracuje a vše bude objasněno (a scénář už nepíše Lindelof) *4*
-
Žádní mutanti, alienoandroidi ani predátoři nemají s filmovou vetřelčí sérií nic společného.
-
Mam strach spíš z krátkého SP.
-
Hm, ty Omnibusy asi nebudou komiksové knížky, že ano. Knihy bez obrázků mě odrazují. :D
-
No tak to zas nepřeháněj s CoDem 2 a co se kyseliny týče, tak pokud vím, minimálně v AvP2 z vetřelců taky teklo jak z volů.
-
Se divím že se nikdo nepozastavil nad grafikou ala call of duty 2.... Chápu že snaha autorů je aby to šlo spustit na každém šrotu,ale i tak máme 2013 ... Stejně tak se nikdo nepozastavil nad množství stříkající kyseliny z Alienů a nějak sem si nevšiml že by to mariňákům dělalo nějak zvláštní problém...
-
Když se podíváš na starší Gameplay záběry ze Singlu tak tam nic jako Tripple kill ani double kill neskálo a to je sakra kropil se Smartgunem. Tohle je podle mě na 80 % Survivor mod v Offlinu, kde nabíhají vetřelci a vy musíte přežít. Myslím si to teda...
-
Nápad s vetřelci dobrý *3* . Možná se pletu, ale nejsou toto záběry z MP ? konkrétně Survivor mod ? Jako já nevím, ale tyhle typy vetřelců jsem viděl zatím pouze v MP záběrech... V Gameplay záběrech ze Single playeru byl pouze vidět ten "Crusher", který ale neměl stejný vzhled jako zde... Není potřeba dělat ukvapené závěry... To že tam jsou nějací jiní vetřelci než jsme zvyklí mi ani osobně nevadí. Mě spíše vadí to, že mám strach, že tam nebude patřičná atmosféra... Uvidíme - už jenom 12 dní *3* ...
-
Jj, ale třeba v jedné povídce byl vzhled alienů podán tak, že záleží na tom, na jaký zvíře facehugger skočil - tj. Predátoři udělali před výpravou na planetu shoz vajec a facehuggeři se rozlezli do všemožné místní fauny :).
-
Cim vice o tomhle titulu vim, tim vice si rikam, kde asi soudruzi kapitalisti udelali chybu ?
Kdyby to vydali pred 10-12 lety, zcela jiste by to byla pecka ,ale v roce 2013 nevim nevim. -
Tak mutanti, tj. Predalien byl už v AvP 2.