Přejít na výpis diskuzí
Aliens: Colonial Marines představuje různé typy vetřelců
31.1.2013 | Aleš Smutný
62 příspěvků
-
Cetl jsem z toho vytah a take se mi to libilo. Na platna se bohuzel dostal film, kde je snazsi pocitat logicke i fakticke chyby nez hledat nejaky smysl.
-
Když opomenu to naprosto stupidní blikání videa, tak přesně to "WTF is that...?" jsem si říkal já, když jsem viděl u prezentace smart gunu na obrazovce z pohledu mariňáka "triple kill"...
-
Pro ty co se hádaj, jak má vypadat Alien, na základě filmů - přečtěte si eště Alien Omnibusy (je jich asi sedum) a AvP Omnibusy (asi tři knížky) - to už je teprve totální bordel *1* . Tam vám klidně pobíhaj i mutanti mezi alienem, predátorem, člověkem a androidem. Nebo alieno-androidi, Aliení Otec místo Matky. Alieni v labyrintu jako pokusný křečci. Alieni bez Matky, zkoumající možnost reprodukce skrz lidi (obzvláště gore povídka). etc. etc.
-
A přitom ten originální scénář je tak bombovej ... nechápu to snahu scotta udělat to tak nějak napůl s jakože poselstvím.
-
Promethea bych radeji vubec nezminoval, to s Alieny nema nic spolecneho :)
-
co to plácáš za nesmysly?! Vetřelec je to, co stvořil Giger a Cameron Scott mu vtlačil duši. Alien má být dokonalý neviditelný stroj na smrt...totální evoluce dokonalýho přirozenýho výběru přírody... místoho toho tu máme "Pozor, jdou k vám kuřátka..."
-
Tak v Prometheovi nepočítali vůbec. *4*
-
Neni nad to si pred obedem trochu ublinknout.
-
Tak to je tvůj problém, že něco neuznáváš. A Alien hra s jedním druhem vetřelce, protože by to podle tebe bylo kanonicky správné by byla určitě velká bžunda..to si nedovolili ani tvůrci Alien her z raných 90. let pro různé ty konzole od Segy a SNESy...
-
ta kralovna bol cameronov vymysel, v A1 a ani v Prometheovi s takym niecim vobec nepocitali, boli to vypestovane bytosti, nie mravcekovia
-
Pravda, víc sterilní než Crysis je snad už jen Ghost Recon. Na Aliens je naopak vidět smysl pro detail, protstě spousty práce na reáliích.
-
Jenže v Alien 1 a 3 byl jeden Alien, kterého neřídila královna a stál proti nevycvičnené posádce a bezbranným vězňům...
-
jako kdyby crysis 3 nebyla sra*ka na Ntou
-
a je cudne ze Giger bol nasrany z Camerona a Cameron mu pisal ospravedlnujuci list :)
a zase podla mna 3jka je jedna z najlepsich casti, samozrejme DC
a btw, v 3jke kyselinu flusol alien, na toho 1. väzna, ktory potom padol do obrieho ventilatora ;) -
Jako nemůžu si pomoci, ale i přesto že je tam vidět snaha autorů o super hru tak se to moc nepodařilo (stává se z toho opět a jen další trapný klon). Pokud to jen trošičku srovnám s crysis 3 (hratelností - atmoférou - zbraněmi - prostřědím) tak mi to prostě přijde jako totální béčková hra, která má naštěstí to IP!
-
Ve trojce nic takového nebylo a 4ku (stejně jako 3ku) v rámci vetřelčího universa neuznávám. Až se Cameron vykašle na pohádky a začne točit zase pro chlapy, tak se dočkáme alternativní trojky, která nebude dementní. Vzpomínám si, jak byl hrozně nasranej, když viděl trojku, ve který z nepochopitelných důvodů scénáristi zabili všechny důležitý charaktery.
-
spitter by mal opodstatnenie, flusat kyselinu(na kratku vzdialenost) alieni vedeli(si pozri 3jku a 4ku)
-
Bolier a Spitter .... to snat nemyslej vážně... Očividně to dopadne asi jako s "posledním" - nainstalovat - pul hodiny zkoušet - odinstalovat - naistalovat AVP - připravit bezpečnostní hnědé trencle *8*
-
Plivající vetřelci se mi zdají jako logický krok, ale i přesto, pokud vycházíme ze Scottova Vetřelce a Cameronových Vetřelců, tak vetřelci nemají tyhle ability, jelikož jsou sami o sobě už dokonalými predátory, protože je prostě nezmerčíte jen tak. Ten velkej triceraxenops je hodně vtipnej. Dejme tomu, kdyby nakladač impregnoval slona, kdyby se mu to fyzicky podařilo, tak v tom případě by se asi něco podbného dalo akceptovat, ale kde se na LV-426 vzal slon?
-
no... mne sa paci filozofia aliena ako brutalneho zabijaka, ktory prezije vsade (vid.A1 a A3, castA4) a nie prerastnuteho mravca (A2)