Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mam strach spíš z krátkého SP.
  • Se divím že se nikdo nepozastavil nad grafikou ala call of duty 2.... Chápu že snaha autorů je aby to šlo spustit na každém šrotu,ale i tak máme 2013 ... Stejně tak se nikdo nepozastavil nad množství stříkající kyseliny z Alienů a nějak sem si nevšiml že by to mariňákům dělalo nějak zvláštní problém...
    • No tak to zas nepřeháněj s CoDem 2 a co se kyseliny týče, tak pokud vím, minimálně v AvP2 z vetřelců taky teklo jak z volů.
  • Nápad s vetřelci dobrý *3* . Možná se pletu, ale nejsou toto záběry z MP ? konkrétně Survivor mod ? Jako já nevím, ale tyhle typy vetřelců jsem viděl zatím pouze v MP záběrech... V Gameplay záběrech ze Single playeru byl pouze vidět ten "Crusher", který ale neměl stejný vzhled jako zde... Není potřeba dělat ukvapené závěry... To že tam jsou nějací jiní vetřelci než jsme zvyklí mi ani osobně nevadí. Mě spíše vadí to, že mám strach, že tam nebude patřičná atmosféra... Uvidíme - už jenom 12 dní *3* ...
  • Cim vice o tomhle titulu vim, tim vice si rikam, kde asi soudruzi kapitalisti udelali chybu ?

Kdyby to vydali pred 10-12 lety, zcela jiste by to byla pecka ,ale v roce 2013 nevim nevim.
  • Když opomenu to naprosto stupidní blikání videa, tak přesně to "WTF is that...?" jsem si říkal já, když jsem viděl u prezentace smart gunu na obrazovce z pohledu mariňáka "triple kill"...
    • Když se podíváš na starší Gameplay záběry ze Singlu tak tam nic jako Tripple kill ani double kill neskálo a to je sakra kropil se Smartgunem. Tohle je podle mě na 80 % Survivor mod v Offlinu, kde nabíhají vetřelci a vy musíte přežít. Myslím si to teda...
  • Pro ty co se hádaj, jak má vypadat Alien, na základě filmů - přečtěte si eště Alien Omnibusy (je jich asi sedum) a AvP Omnibusy (asi tři knížky) - to už je teprve totální bordel *1* . Tam vám klidně pobíhaj i mutanti mezi alienem, predátorem, člověkem a androidem. Nebo alieno-androidi, Aliení Otec místo Matky. Alieni v labyrintu jako pokusný křečci. Alieni bez Matky, zkoumající možnost reprodukce skrz lidi (obzvláště gore povídka). etc. etc.
    • Žádní mutanti, alienoandroidi ani predátoři nemají s filmovou vetřelčí sérií nic společného.
      • Já ti teda nevim, ale to universum kde se to celé odehrává mi přijde vcelku podobné. S takovou můžeš říct, že hry z toho universa nemají nic společného s filmovou serií - takže by bylo tuplem jedno kdyby tam pobíhal třeba růžovej pony alien, i když ve filmu nebyl.
    • Tak mutanti, tj. Predalien byl už v AvP 2.
      • Jj, ale třeba v jedné povídce byl vzhled alienů podán tak, že záleží na tom, na jaký zvíře facehugger skočil - tj. Predátoři udělali před výpravou na planetu shoz vajec a facehuggeři se rozlezli do všemožné místní fauny :).
        • GlaDOS
          Takto je to podáno i ve filmech (alespoň v Alien 3).
        • Hm, ty Omnibusy asi nebudou komiksové knížky, že ano. Knihy bez obrázků mě odrazují. :D
          • Jo, sou to komixy, od hromady různej autorů, jedna knížka za 800-900, naštěstí teď měl comicspoint akci 1+1 zdarma :).
          • No já bych na ten komix i vsadil ... podle bordelu co nadělaly .
  • Neni nad to si pred obedem trochu ublinknout.
  • Jako nemůžu si pomoci, ale i přesto že je tam vidět snaha autorů o super hru tak se to moc nepodařilo (stává se z toho opět a jen další trapný klon). Pokud to jen trošičku srovnám s crysis 3 (hratelností - atmoférou - zbraněmi - prostřědím) tak mi to prostě přijde jako totální béčková hra, která má naštěstí to IP!
    • jako kdyby crysis 3 nebyla sra*ka na Ntou
      • Pravda, víc sterilní než Crysis je snad už jen Ghost Recon. Na Aliens je naopak vidět smysl pro detail, protstě spousty práce na reáliích.
  • Sr_Lobo
    Bolier a Spitter .... to snat nemyslej vážně... Očividně to dopadne asi jako s "posledním" - nainstalovat - pul hodiny zkoušet - odinstalovat - naistalovat AVP - připravit bezpečnostní hnědé trencle *8*
    • spitter by mal opodstatnenie, flusat kyselinu(na kratku vzdialenost) alieni vedeli(si pozri 3jku a 4ku)
      • co to plácáš za nesmysly?! Vetřelec je to, co stvořil Giger a Cameron Scott mu vtlačil duši. Alien má být dokonalý neviditelný stroj na smrt...totální evoluce dokonalýho přirozenýho výběru přírody... místoho toho tu máme "Pozor, jdou k vám kuřátka..."
      • Ve trojce nic takového nebylo a 4ku (stejně jako 3ku) v rámci vetřelčího universa neuznávám. Až se Cameron vykašle na pohádky a začne točit zase pro chlapy, tak se dočkáme alternativní trojky, která nebude dementní. Vzpomínám si, jak byl hrozně nasranej, když viděl trojku, ve který z nepochopitelných důvodů scénáristi zabili všechny důležitý charaktery.
        • Tak to je tvůj problém, že něco neuznáváš. A Alien hra s jedním druhem vetřelce, protože by to podle tebe bylo kanonicky správné by byla určitě velká bžunda..to si nedovolili ani tvůrci Alien her z raných 90. let pro různé ty konzole od Segy a SNESy...
        • a je cudne ze Giger bol nasrany z Camerona a Cameron mu pisal ospravedlnujuci list :)
          a zase podla mna 3jka je jedna z najlepsich casti, samozrejme DC
          a btw, v 3jke kyselinu flusol alien, na toho 1. väzna, ktory potom padol do obrieho ventilatora ;)
          • Třeba ho bolely zuby a proto flusal krev ...
  • Plivající vetřelci se mi zdají jako logický krok, ale i přesto, pokud vycházíme ze Scottova Vetřelce a Cameronových Vetřelců, tak vetřelci nemají tyhle ability, jelikož jsou sami o sobě už dokonalými predátory, protože je prostě nezmerčíte jen tak. Ten velkej triceraxenops je hodně vtipnej. Dejme tomu, kdyby nakladač impregnoval slona, kdyby se mu to fyzicky podařilo, tak v tom případě by se asi něco podbného dalo akceptovat, ale kde se na LV-426 vzal slon?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit