Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no... mne sa paci filozofia aliena ako brutalneho zabijaka, ktory prezije vsade (vid.A1 a A3, castA4) a nie prerastnuteho mravca (A2)
    • Jenže v Alien 1 a 3 byl jeden Alien, kterého neřídila královna a stál proti nevycvičnené posádce a bezbranným vězňům...
      • ta kralovna bol cameronov vymysel, v A1 a ani v Prometheovi s takym niecim vobec nepocitali, boli to vypestovane bytosti, nie mravcekovia
        • a odkial tie vajcia prisli? niekto ich musel naklast
        • Promethea bych radeji vubec nezminoval, to s Alieny nema nic spolecneho :)
          • Prometheus není špatný film. Počkejte na sequel - "Paradise", už se na něm pracuje a vše bude objasněno (a scénář už nepíše Lindelof) *4*
          • Ronox
            A přitom ten originální scénář je tak bombovej ... nechápu to snahu scotta udělat to tak nějak napůl s jakože poselstvím.
            • Cetl jsem z toho vytah a take se mi to libilo. Na platna se bohuzel dostal film, kde je snazsi pocitat logicke i fakticke chyby nez hledat nejaky smysl.
        • Tak v Prometheovi nepočítali vůbec. *4*
  • Připomíná mi to L2D. Nic proti, L2D je vynikající hra s nápadem. Tady mi to ale do universa Aliens prostě nesedí. Fajn pokud bude Single Coop a bude strašidelný bez těhle tanku a Alien vejmyslu bude to skvělé protože si pak rád zahraju tento Versus mod:) Vlastně dvě hry v jednom :P Jenže já vím že v singlu to bude taky :( A to mě štve...
  • Každé další video mě víc a víc odrazuje. Počkám až to vyjde a mrknu na nějaký gameplaye. Ale myslim si, že mě to nepřesvědčí ke koupi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit