Přejít na výpis diskuzí
Aliens: Colonial Marines představuje různé typy vetřelců
31.1.2013 | Aleš Smutný
62 příspěvků
-
no... mne sa paci filozofia aliena ako brutalneho zabijaka, ktory prezije vsade (vid.A1 a A3, castA4) a nie prerastnuteho mravca (A2)
-
-
Jenže v Alien 1 a 3 byl jeden Alien, kterého neřídila královna a stál proti nevycvičnené posádce a bezbranným vězňům...
-
-
ta kralovna bol cameronov vymysel, v A1 a ani v Prometheovi s takym niecim vobec nepocitali, boli to vypestovane bytosti, nie mravcekovia
-
-
a odkial tie vajcia prisli? niekto ich musel naklast
-
Promethea bych radeji vubec nezminoval, to s Alieny nema nic spolecneho :)
-
-
Prometheus není špatný film. Počkejte na sequel - "Paradise", už se na něm pracuje a vše bude objasněno (a scénář už nepíše Lindelof) *4*
-
A přitom ten originální scénář je tak bombovej ... nechápu to snahu scotta udělat to tak nějak napůl s jakože poselstvím.
-
-
Cetl jsem z toho vytah a take se mi to libilo. Na platna se bohuzel dostal film, kde je snazsi pocitat logicke i fakticke chyby nez hledat nejaky smysl.
-
-
-
Tak v Prometheovi nepočítali vůbec. *4*
-
-
-
-
Připomíná mi to L2D. Nic proti, L2D je vynikající hra s nápadem. Tady mi to ale do universa Aliens prostě nesedí. Fajn pokud bude Single Coop a bude strašidelný bez těhle tanku a Alien vejmyslu bude to skvělé protože si pak rád zahraju tento Versus mod:) Vlastně dvě hry v jednom :P Jenže já vím že v singlu to bude taky :( A to mě štve...
-
Každé další video mě víc a víc odrazuje. Počkám až to vyjde a mrknu na nějaký gameplaye. Ale myslim si, že mě to nepřesvědčí ke koupi.