Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jsem koupil Aliens na steamu za 50 euro. Po celou dobu hraní jsem jen nevěřícně kroutil hlavou a pokračoval jsem jenom protože jsem si říkal, že je jenom špatnej začátek, dál se to musí zlepšit sakra. To není možný, abych za 50 euro dostal takovej šit. Ale nestalo se. Ta hra je špatná od začátku do konce a po dohrání jsem jenom hodinu tupě koukal do monitoru a zbyly mi oči pro pláč a 50 euro v hajzlu. A mulťák? K smíchu. Kdyby to bylo za 300kč, tak bych poděkoval, že vzkřísili mrtvou hru a zavzpomínal na starý časy. Ale takhle? Alieny nekupujte, pokud nejste do vetřelců naprostý blázni, jinak si budete rvát vlasy, stejně jako a já. A dát tomuhle paskvilu hodnocení 6, to je hodně silný kafe.
    • Uprimna sustrast. Ako fakt nezavidim.
    • Pardon, ale kupovat hru za 50 Euro na Steamu může snad jen opravdu blázen. V českých obchodech seženeš krabicovku ACM mnohem levněji a to nemluvím o tom, že samotný klíč se dá digitálně koupit od 500 Kč. Jako koupit to bez akční ceny pouze digitálně, a to v kurzu 1 dolar = 1 euro na Steamu, může fakt jenom fajnšmekr *15*
  • Hezka recenze, ale fakt je skoda tohoto projektu, opravdu jsem se tesil, mohla to byt pecka, misto toho, vsak jen vyslo otrhane, nedodelane, predskriptovane a predrazene demo.
  • Taky hezka a trefna "video-recenze":
    www.youtube.com/watch?v=UGX2WE4QUw8
  • GlaDOS
    Mám pro vás radu. Stáhněte si MAME emulátor a hru Alien vs. Predator z roku 1994 od Capcomu. Alienů je tam ještě více druhů než v ACM, dva zástupci lidské rasy si vetřelce servírují ručně ještě stylověji, je tu i Predátor, co-op pro dva hráče a virtuální mince do virtuálního automatu nic nestojí. Ve výsledku daleko více zábavy za nesrovnatelně menší cenu, než dostanete od ACM.

    http://www.youtube.com/watch?v=zwHNQiGPfR8
  • Pinkamena
    "Guys...we failed"
  • Xcomik
    Vzhledem k faktu a po přečtení recenzí jsem "až nevěřícně" kroutil hlavou že přece ty vývojáři ze studia GearBox nemohli zprznit moji oblíbenou značku. No jelikož už jsem se párkrát v životě spálil tak jsem si pro jistotu hru stáhl a co to na mě vybaflo sem normálně nepobral :-)

    Pominu grafiku tu čert vem (sice je to teda bída spíš na úovni UE 2.5 než UE 3+). Dejme tomu to bych i překousl ale proboha co to je za p*čovinu. Když tam na mě vystartoval alien po dvou jeho hnátách tak sem se začal smát a říkal sem si jestli jsem zhulený já nebo ten Alien? V Cameronově Aliens jsem viděl Aliena na dvou hnátách když Ripleyová vešla do hnízda s tou holčičkou a plamenomentem tak to tam tuším dva alieni v koutě stály.

    Jinak ale alieni při útoku skáčou a lezou navíc jsou natolik chytrý že se snaží měnit pozice a využívají temná zákoutí kde se dokáží lépe skrývat. Samozřejmostí jsou pak různé ventilační šachty které využívají pro svůj útok jenže rozhodně nelezou pod hlavně zbraně jako v téhle debilitě. Po půl hodině gameplaye ve kterém se mi párkrát stalo že se mi alien zasekl o zábradli nebo nějakou jinou překážku jsem s politováním konstatoval "Horší hru ani filmové zpracování Alienu jsem fakt ještě neviděl" a to do nedávna u mě vedl AVP 2 jako největší sh*t. Tohle ho ale s přehledem trumflo!

    Závěrem asi dodám že to nejlépe vystihl Angry Joe http://www.youtube.com/watch?v=UGX2WE4QUw8 který hned na úvod řekl že to pos*ali :-D
    • Ta recenzia na youtube. Riadne soms a nasmial. Ale chlap mal pravdu
  • a proc ma teda xxx pokracovani cod hodnoceni vzy nad 8 kdyz se stihmle da v klidu srovnat.. hm.
    • Jsem stejného názoru, je fakt, že todle se dalo aspoň dohrát, CoD je taková nuda, že jsem zatím nikdy nezvládl odehrát víc než 2-3 mise :D. Nevím, asi už jsem na ty střílečky moc starej, přijde mi to moc jednoduchý a moc na jedno brdo. Stejně jako jsem si nedávno koupil v bazaru Killzone 2, že si to konečně zkusím zahrát a měl jsem stejný problém jako s CoD. Odehrál jsem 2 mise a musel jsem to vypnout, jak mne to nudilo. Každá zbraň je skoro stejná (tzn žádný rozdíl při výměně zbraně) a stále je to jen tunel kde nabíhá velké množství cílů jako na střelnici. Za posledních pár let jsem se ze stříleček bavil snad jen u Borderlands 1 a 2, protože tam je přecijen paleta možností k vyžití přecijen širší a potom u Singularity kde byly taky zbraně různorodější a ve hře byly zajímavé prvky - manipulace s časem atp.
      • vlastně ještě oba Bioshocky byly good, na ty jsem zapoměl :).
    • smejki
      zkus si přečíst recenze, možná na to přijdeš
  • AAA titul dneska je asi v ponimani tvorcov hier Alfa stav hry.

    Len srandujem. co som videl zatial o tejto hre + co mi kamarat povedal.....

    Keby som bol alienom a toto videl......
  • me ten konec jede normalne asi mate spatny prehravace
  • Trapná videorecenze, hlavně ten konec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit