Přejít na výpis diskuzí
Aliens: Colonial Marines - videorecenze PC verze
1.3.2013 | Lukáš Grygar
163 příspěvků
-
Skvělý konec *1*
-
Lukáši, ty tvoje videorecenze jsou prostě parádní ! Vždycky když si nějakou pustím a slyším tvůj hlas, tak se začnu ještě víc těšit ;) Originální, s humorem a trochou ironie !
-
Paráda :D Konec mě dostal
-
Tvůrce videorecenze Vetřelců... H. R. Grygar! *5*
-
No je to fakt trápne, jak hlavná postava drží aliena za hlavu... Takto človek neudrží nasraného vlčiaka, natož dokonalé vraždiace monštrum...
-
-
Ty vole co to je za řeč tohle to? Zase sem lezou tyhle maďari nebo co to je tahnete nekam *11* *12* *16*
-
-
Zato tvůj písemný projev je vytříbenost sama. *1* *1*
-
prosim ta, nebud nafukany idiot, ked ani nemas byt naco nafukany, s tvojii stupidnymi prispevkami degradujes sam seba na uplne nizku uroven, ked ani nevies, akeho mate najblizsieho suseda na vychode :D
-
Prohlásí evidentní Mongol xD
-
-
-
Ten konec by mi nedošel až na podruhý, kdyby vám minulý přehrávač (sláva novému) tohle nedělal běžně, že skončí před koncem. *15* *15*
-
-
tak ja nevim to video ma 5min 25s taky vam to tolik ukazuje? A proste mi nejde pustit az do konce...
-
-
je to nějak divně ustřižený, asi chyba přehrávače...
-
-
Ne, on se zvedl od rozdělané práce:)
-
-
-
-
tancujuci alien za 100bodov :)
-
me ten konec jede normalne asi mate spatny prehravace
-
Still better than Call of Duty. Ale seriozne,je az smiesne,ze aj takto zla hra ma bavila viac nez CoD,proste CoD posunula zaner FPS minimalne v singli to takej stoky,ze clovek potom hra Aliens Colonial Marines a hovori si,ze to vlastne nie je az take zle.
-
-
lol hodnotit cod podle singlu
-
-
No hodnotit CoD podle multi, tak je na tom snad ještě hůř...
Pokaždé když si vzpomenu na mapy 3x2 metry a zbraně, ze kterejch střílím s plným automatem pomalu bez zpětného rázu, hození nože = okamžitá smrt tak je mi na blití...
Ale pokud to někoho baví...
-
-
-
pěkná recenze. no za rok za nějaký ušmudlaný peníz pořídím. počítám vyjdou nějaké patche a třeba i další obsah, uvidí se :) za 120,- to bude dobrý...
-
-
Přesně, jak bylo řečeno. Ta vizuální stránka hry - známá místa jako Sulaco, Hadley's Hope... To prostě stojí za virtuální prohlídku se 120,- vstupenkou *4*
-