Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skvělý konec *1*
  • Shenkster
    Lukáši, ty tvoje videorecenze jsou prostě parádní ! Vždycky když si nějakou pustím a slyším tvůj hlas, tak se začnu ještě víc těšit ;) Originální, s humorem a trochou ironie !
  • Paráda :D Konec mě dostal
  • kubi-wan
    Tvůrce videorecenze Vetřelců... H. R. Grygar! *5*
  • No je to fakt trápne, jak hlavná postava drží aliena za hlavu... Takto človek neudrží nasraného vlčiaka, natož dokonalé vraždiace monštrum...
    • Ty vole co to je za řeč tohle to? Zase sem lezou tyhle maďari nebo co to je tahnete nekam *11* *12* *16*
      • Magister_Peditum
        Zato tvůj písemný projev je vytříbenost sama. *1* *1*
      • prosim ta, nebud nafukany idiot, ked ani nemas byt naco nafukany, s tvojii stupidnymi prispevkami degradujes sam seba na uplne nizku uroven, ked ani nevies, akeho mate najblizsieho suseda na vychode :D
      • MidnighT91
        Prohlásí evidentní Mongol xD
  • Amylee.Anderson
    Ten konec by mi nedošel až na podruhý, kdyby vám minulý přehrávač (sláva novému) tohle nedělal běžně, že skončí před koncem. *15* *15*
    • tak ja nevim to video ma 5min 25s taky vam to tolik ukazuje? A proste mi nejde pustit az do konce...
      • ucho
        je to nějak divně ustřižený, asi chyba přehrávače...
        • God-of-War
          Ne, on se zvedl od rozdělané práce:)
  • tancujuci alien za 100bodov :)
  • me ten konec jede normalne asi mate spatny prehravace
  • Preed
    Still better than Call of Duty. Ale seriozne,je az smiesne,ze aj takto zla hra ma bavila viac nez CoD,proste CoD posunula zaner FPS minimalne v singli to takej stoky,ze clovek potom hra Aliens Colonial Marines a hovori si,ze to vlastne nie je az take zle.
    • lol hodnotit cod podle singlu
      • No hodnotit CoD podle multi, tak je na tom snad ještě hůř...

Pokaždé když si vzpomenu na mapy 3x2 metry a zbraně, ze kterejch střílím s plným automatem pomalu bez zpětného rázu, hození nože = okamžitá smrt tak je mi na blití...

Ale pokud to někoho baví...
  • ucho
    pěkná recenze. no za rok za nějaký ušmudlaný peníz pořídím. počítám vyjdou nějaké patche a třeba i další obsah, uvidí se :) za 120,- to bude dobrý...
    • c-z06
      Přesně, jak bylo řečeno. Ta vizuální stránka hry - známá místa jako Sulaco, Hadley's Hope... To prostě stojí za virtuální prohlídku se 120,- vstupenkou *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit