Přejít na výpis diskuzí
Aliens: Colonial Marines - videorecenze PC verze
1.3.2013 | Lukáš Grygar
163 příspěvků
-
a... ? dobre Grigar :D
-
Grygar na hrad
-
Zdravim sem to hral ,ale nevite kde se nastavuje automaticka prevodovka ? *5*
-
-
Hornouhorčan nezvláda manuál?
-
-
+100 za konec. Přiznávám, že jsem si to musel pustit 2x, aby mě to došlo.
-
Proč vlastně nedělá Lukáš potažmo games.tiscali.cz víc videorecenzí? Mimochodem hra dojíždí hlavně na tu debilní AI. Celkově mi přijde, že vývoj umělé intelegence nepřátel, přátel a všech potvor okolo zamrzla či se snad dokonce zhoršila ve hrách všeobecně. A i když tu máme tunu zombie her, které mají tupou AI z logiky věci, tak paňácové z nemrtvým mozkem se na mě valí ve všech hrách všeobecně. Nebo ne? Jestli někde by byl třeba vývoj a posun v žánru akčních her, tak je to v oblasti umělé inteligence. Jedinou chytrou AI jsem za poslední dobu potkal ve Starcraft II, jenže i tam si nejsem jistý, zda nejsem o moc pozadu já a navíc je to strategie. *2*
-
-
Ještě jsem si vzpoměl. Přeci jen v jedný akční hře jsem vypozoroval zřetelné náznaky inteligence nepřátel - Spec Ops: The Line, tu jsem hrál na nejvyšší možnou obtížnost.
-
-
tohle srovnávací video je naprosto brutální :) http://www.eurogamer.net/articles/2013-02-13-aliens-colonial-marines-demo-looked-much-prettier-than-the-final-game
-
-
skvělej odkaz, díky tomuhle failu si to nekoupím ani v akci na steamu...
-
super odkaz *5*
-
-
len na margo toho tancujúceho votrelca :D
http://www.youtube.com/watch?v=y-sBROXalU4 -
Ze si ani jednou nezminil 50% hry, coz je bojovani s lidskymi protivniky (dokonce cele kapitoly jen proti lidem a to pri herni dobe 6 hodin? Nezni moc dobre). Jenom tohle snad musi vyrvat kazdyho z te aliens atmosfery a prostredi. Zda se mi, ze byl nulovej focus na to, co tahle serie je a to, alieni > vsechno. Tady deme porad dopredu a alieni se katapultujou pred nas. Posleze se bojuje s lidskyma protivnikama a vsichni si jen tak zijou a bojujou na tehle z poloviny alieny zamorene planete
-
Konečně novej přehrávač? *1*
Ale jo, slušný, akorát když video přeskočím, nebo spíš posunu o pár vteřin dopředu, tak video normálně jede, ale na je tam symbol jakože se načítá, když to pauznu a zase spustím, tak symbol zmizne.
IE10 -
-
Se ani nedivim, když máš IE.
-
-
Aspoň to v IE funguje, mě ve Chromu ne...
-
-
Co kecáš, na Chrome to běží v pohodě....
-
-
-
-
Lukaš koniec si zabil !!! :DDDD *1*