Přejít na výpis diskuzí
Aliens: Colonial Marines - videorecenze PC verze
1.3.2013 | Lukáš Grygar
163 příspěvků
-
Ta hra si ani nezaslouží videorecenzi......Když ukazovali, jak hra vypadala a finální produkt, no přeji jim ten neúspěch.....
-
-
Někde jsem viděl video kde porovnávaly demo a plnou hru a bylo to něco úplně jinýho, to je normální podvod.
-
-
Já měl tu možnost v Německu i hrát to demo. To bylo něco naprosto jiného. Nová hra je ojebávka nejenom z pohledu světel, textury či stínů, ale celkově z toho udělali dětskou srandu....
-
-
-
-
AAA titul dneska je asi v ponimani tvorcov hier Alfa stav hry.
Len srandujem. co som videl zatial o tejto hre + co mi kamarat povedal.....
Keby som bol alienom a toto videl...... -
Super! Pobavila, informovala a dokonce i prekvapila. Diky :D
-
Četly jste někdo série knížek od Perryů a Bischoffa? Myslím Hnízdo na Zemi, Stanice Hrůzy, Královna, Genocida a pak ještě AvP Kořist a Planeta Lovců. Perfektní vetřelecký knížky,
alieni jsou tam vyobrazení jako superinteligentní mlínky na veškerou organickou hmotu, co vás rozpůlí jedním máchnutím... -
Až to bude v akci za 10-15€, tak to vyzkouším. Snad jen ze zvědavosti.
-
a proc ma teda xxx pokracovani cod hodnoceni vzy nad 8 kdyz se stihmle da v klidu srovnat.. hm.
-
-
Jsem stejného názoru, je fakt, že todle se dalo aspoň dohrát, CoD je taková nuda, že jsem zatím nikdy nezvládl odehrát víc než 2-3 mise :D. Nevím, asi už jsem na ty střílečky moc starej, přijde mi to moc jednoduchý a moc na jedno brdo. Stejně jako jsem si nedávno koupil v bazaru Killzone 2, že si to konečně zkusím zahrát a měl jsem stejný problém jako s CoD. Odehrál jsem 2 mise a musel jsem to vypnout, jak mne to nudilo. Každá zbraň je skoro stejná (tzn žádný rozdíl při výměně zbraně) a stále je to jen tunel kde nabíhá velké množství cílů jako na střelnici. Za posledních pár let jsem se ze stříleček bavil snad jen u Borderlands 1 a 2, protože tam je přecijen paleta možností k vyžití přecijen širší a potom u Singularity kde byly taky zbraně různorodější a ve hře byly zajímavé prvky - manipulace s časem atp.
-
-
vlastně ještě oba Bioshocky byly good, na ty jsem zapoměl :).
-
-
zkus si přečíst recenze, možná na to přijdeš
-
-
Pohled na spacejockeyho vrátil bolest z Promethea. Konec dobrej nápad, jak MacFarlane na oscarech ("dalšího presentera není třeba představovat" -> odchod z podia). K tomu jak vyskakují pořád ty ranky, to zas připomíná Master Sergeant Shooter Sergeant Important Person of Sergeants Extreme z Duty Calls. Multiplayer mě přijde takový L4D s alienama, ale nepochybuju o tom, že L4D s modem ktery vam zmeni modeli zombie na xenomorphy je nakonec lepsi volba, mozna ze i ta inteligence a animace bude lepsi.
-
-
MacFarlane byl jeden z nejlepších Academy Awards hostů [həʊstů].
-
-
ten konec :D hah to mě dostalo
-
Začátek to vystihl a to doslova *3*.
-
Taky hezka a trefna "video-recenze":
www.youtube.com/watch?v=UGX2WE4QUw8