Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajímavý kolik lidí tady chce platit takovým lidem, kteří si neváží toho, že můžou dělat Vetřelčí hru... já už ji dávno stáhl a dohrál zejména kvůli hudbě a atmosféře. Fanoušek Aliens universe ve mně ovšem zaplakal.
    • ucho
      tak to jsi borec a drsňák. fakt jsi jim to nandal... :D
      • To ani ne, spíš nejsem blbec, co nepřispívá na Ferrari takovým hňupům.
        • ucho
          ano, ano. lidé, co platí za hry, jsou blbci, známe :)
          • To jsem neřekl, ono je platit a platit. To že si hru koupíš je v pořádku, ale musí to mít své opodstatnění. Zaprvé musí hra stát úměrně k platu (a ne desetinu platu jako v naší republice) a hlavně, hra musí být kvalitní. Jak jsem psal, jen hloupý platí lidem jako jsou trotlové z Gearbox.

Každopádně každého věc... já raději pozvu přítelkyni na večeři, než abych to cpal do kapes hňupům, co si neváží takového tématu, jakým Vetřelec bezesporu je.
            • ty ses dobrej dušbeg. pokud to stahnes a nelibi se ti to, tak to proste nedohrajes, comprende?? takze jsi hral šyt hru cca 6-8 hodin - dobre prosr@nej cas... ukradsto a ted se obhajujes.. holt se pozna spravna vychova.. nejak se mi zda zes kkt majestatny ! jaks pak nasel cas na pritelkyni? nebo ji mas na plakate na wc? ty blbe !
            • 13_11
              Predátor si hraje na Vetřelce... To jsi dopadl.
            • ucho
              u mě jsou hloupí lidi ti, co jsou schopní dohrát dle jejich slov "špatnou" hru... to jaksi odporuje logice. když je něco špatný, tak to nehraju... pokud jsi to dohrát dokázal, tak to zjevně taková katastrofa nebude... ale hlavně že si to teď dokážeš omluvit a ještě říkat o lidech, co za to platí, že jsou blbci... :)
            • Veskoslav
              Hele "vzdělaný" trol. Kam ten svět směřuje:)
        • *co přispívá..
  • saprlot. u novyho prehravace mi laguje audio. ostatni jedou v pohode (flash aktualni). zkousel sem blokovat nejaky flash playery a podobne, ale jelikoz pravym tlacitkem se na tomhle ukaze jen "reklama na tiscali" netusim jak si to tu muzu jinak upravit co se tyce nastaveni - nejaka rada?
  • Jojo, nezapomeňte se zeptat maminky, jestli vám dá peníze i na Cod, který můžete koupit cestou. Pak se nedivte, jaké vycházejí hry, když tolik volů kupuje ...
    • Veskoslav
      A veliký kluk, maminka už mu nedává peníze na hry.....Vzpamatuj se trolí pako.
      • nadsázka, slovník ..
  • Sranda tu číst příspěvky pubošů ze základky co propadají z češtiny, jak si hrají na dospěláky, kteří utrácí peníze od maminky za hry.
    • Veskoslav
      Trolující blboun, poučující o češtině.....To máte nějaké rodové trolí uspořádání?
    • brouku puboši hry stahujou a dospělí je kupují protože je nějakejch 1k nezabije... :D
    • ucho
      no já se začínám bavit. napiš sem prosím ještě něco. čím delší příspěvek, tím lépe...
  • predy - se divim ze te vasi nechaj tak dlouho ponocovat... vycistt zuby a sup spat ! :)
    nick je taky hezkej -max. 16 let, vid?
  • Nějak vám tam chybý konec, to jste si alespoň na todle nemohly dát pozor *7* *7*
    • V redakci jsou snad samí chlapi. Tak jaké "nemohly"?
      • nikdy nevíš
  • Chytenie a odkopnutie votrelca nech ma ordoxny znalci a fanusikovia votrelcov opravia ale nebol podobny kiks aj v samotnej filmovej predlohe kde Vasquezova urobila s nebohym votrelcom to iste?
    • To mi připadá jak kdyby to psal někdo, kdo slyšel o tom že to ve filmu bylo, ale přitom ho ani neviděl.

Takže ti polopaticky vysvětlím jak ta scéna probíhala, pak třeba zjistíš, že by ses na ten film měl nejdřív podívat a potom tu psát takové hovadiny.

Vasquez utíká šachtou, uvidí jak je vetřelec v šachtě nad ní, dvakrát do něj vystřelí, což ho lehce vyvede z míry, tak dopadne vedle ní, mezitím do něj ještě vystřelí čtyřikrát (!!!), potom mu nohou přirazí ke stěně šachty hlavu, do které napere další čtyři rány.

Ve hře na tebe vetřelec skočí živej a zdravej, ty mu v pohodě rukama udržíš hlavu a ještě ho odkopneš tři metry daleko a on uteče, jen proto aby jsi měl čas se postavit.

Bylo to takhle ve filmu? Ne! / Odkopla ho 3 metry daleko? Ne! / Dává ti to smysl? NE!
      • Ospravedlnujem sa ale ten film som videl naposeldy ked som mal cca 12 rokov.Mam uz 30 a ozaj si uz nepametam detaili filmu a nie nepotrpim si ani na citovanie hlasok hlavnych protagonistov.Dakujem za osviezenie pamete.
      • jenže vaskezova byla holka a v hre jsou chlapi
        • Magister_Peditum
          Vasquezová byla holka? To bys před ní raději neměl říkat, aby ti neodvětila jednou známou hláškou. *1* *1*
        • No jo já zapoměl na scénu ve které Hudson umláti pažbou toho vetřelce co ho stáhnul dolů. Sakra ještěže to byl chlap, jinak by byl v pr...
      • Klid, vzdyt psal, ze si neni jistej.
        • No jo už jsem klidnej :)

Každej má právo občas trochu vybouchnout ne?
    • Gordar
      No tam ho v šachtě tou nohou přidržela u stěny pokud si vzpomínám. Rozhodně to nebylo tak přehnaný jak to prezentuje tahle smutná hra.
  • Kamsrst mi povedal, ze davno nebol tak nasraty ako pri hrani tohoto.
  • PC verze to je jaka takovou konzoli neznam
    • To je ta, ktrerou si tvá maminka nemuže novolit *2*
  • Konečně něaká skvělá hra za poslední půl rok
    • Veskoslav
      Nová generace trolích idiotů..... *11*
      • Proč Trol ? Mam rad alieny
        • Veskoslav
          Kdyby jsi měl rád alieny, tak tím tuplem na to nadáváš trole.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit