Přejít na výpis diskuzí
Aliens: Colonial Marines - videorecenze PC verze
1.3.2013 | Lukáš Grygar
163 příspěvků
-
Není to nejhorší hra co jsem hrál, ale také mě to "trochu" zklamalo... Že jsou spolubojovníci blbý... no to je téma na hodně dlouho. Rozhodně nejsou tak blbý jako v jiných hrách, kde vaší spolubojovníci neumí zabít vůbec nikoho. Tady aspoň ti mariňáci dokáží někoho odrovnat... Je sice fakt že občas střílí do zdi, ale co už *1* . nějak mi ale uniká jedna věc... Číselný hodnocení neodpovídá komentovanému. 6/10 to přece znamená lepší průměr, takže to zas tak hrozné není. A v komentovaném se furt hlásí chyby jaká je to blbost. V každé hře jsou chyby.. Jenom u této hry je to více poznat. Já neřeším u takových her příběh. Ztráta času. Chci si zastřílet a to je to hlavní. Musíme to brát s rezervou, protože ta hra byla fakt hodně krát odložena a zrušena.. Jsem vůbec rád, že ta hra sama o sobě vyšla... Čekali jsme 6 let, ale jde vidět že to nestačilo. Dělalo to nějaké TimeGate o kterém ani nevím že existuje. Pokud to byla jejich prví hra tak klobouk dolů.. To bych ještě bral. Ale PROČ dávat takhle kvalitní nápad neznámému studiu ? Je to velká škoda... Myslím si že EA by to udělala líp.. Proč ALIENi patří pod SEGU... Od Ubisoftu bych to chtěl vidět...
-
Nechápu a nevěřím současně...ta hra je sračka...všechno ostatní jsou jen kecy (Slova Lukáše v recenzi na COD:BO2)jako Alien fan soudím přinejmenším nezaujatě...AI tupá jak rizoto, grafika (ač mi o ní zase tolik nejde) není přímo průměrná, ale je úměrná roku plánovaného prvotního roku vydání, nemastný charaktery (Oneil by vám nebyl sympatickej ani v patnácti), prvotní mise mě přímo sraly...zvuky jsou celkem dobré až značně pedantské k "Aliens" universu (až na pulsní pušku a její podivné přecvakávání při "full auto") nicméně, tu hru zvuky jako z filmu nezachrání, mulťák se sotva vyrovná Natural selection 2...který ten pocit za mariňáky (jsem tu se třema kámošema a okolo šmejd z vesmíru) sotva dosáhne (rozuměj pro blbečky: A:CM je COD s alienama místo rusáků) takže pro singl je to za plnou cenu škvár jak v Sapě Biftek a v mulťáku je lepší varianta za o něco míň peněz, takže za mulťák se vyplatí investovat radši do Natural Selection 2...a za kampaň...to nestojí ani za řeč
-
Zda se mi to nebo ta videorecenze není nahrana celá?
-
-
Tomu se říká humor.
-
-
nekdy nekdo naziva humor neco co je hrozne trapne to je pak trapnejsi nez ten trapny radoby humor
-
-
Nazývat......Učí Vás vůbec na ZŠ češtinu?....
P.S: Vyjmenovaná slova po Z se učí ve 3. třídě..... -
-
ja ze skoly odesel brzi takze matersky jazik jsem se neucil a nebud jak matka ta mi vzdycky rikala ze skoncim v ruzini
-
-
nechce se mi věřit, že bys nebyl trol.
-
-
a zrovna po Z jich neni mnoho na zapamatování =)
-
-
Brzy, jazyk, nazývat se, Letiště Václava Havla
-
-
-
-
-
Chyba není na Vašem přijímači.
-
-
Právě že je....
-
-
To je asi zamer.
-
me skoncilo nedorecenou vetou "..jako by se nekdo zniceho nic zvedl od rozdelane prace a" konec :)
-
-
Trapná videorecenze, hlavně ten konec.
-