Přejít na výpis diskuzí
Aliens: Colonial Marines - videorecenze PC verze
1.3.2013 | Lukáš Grygar
163 příspěvků
-
Tak jsem Aliens:CM taky prošel a musím říct, že to je kardinální pr**er. Když dáme stranou tupost AI starší engine a dementní příběh s cutscénama na blití, tak by mělo zbejt to gró , vetřelčí universum a bombastické lokace. No musím vás zklamat, ale podle filmu tam toho taky moc není. Když si odmyslím zbraně tak prostředí až tak neodpovídá ani filmu ALIENS. Přestože se na vzhledů lokací (lodi) podílel sám SYD MEAD (tvůrce konceptu původního Sulaca) , tak nikoho nenapadlo to dát smysluplně dokupy. Hardcore alienofilové budou vědět, že po přeběhnutí lávky do sulaca a hromadě žvanění v jedné místnosti, nemůže být hned za dveřmi hangár s dropshipou 02 z ALIENS, notabene, aby hangár byl jen pro jednu loď... Hodně zvás určitě přešla hned následující dvě místnosti, kde byly kryoschránky a jídelna přímoz filmu, ale někoho napadlo to dát celý do tmy a tím to zazdil.... Ano jsou tam světlé momenty, space jockey, cedule Hadleys Hope,...pár lidí vývoj asi bavil a byli fandové, ale zbytek, jak už to bývá hrubě nedopadnul....Je smutný že na značku vetřelců se nabalujou takovýdle sra*ky a potápěj ji do bahna. Prometheus taky nebyl bůhví co....
..asi to je příznak doby.
omlouvám se za takový frustrovaný blití, ale když někdo takhle sprzní věc, co máte rádi, tak to bolí. *10* -
-
Príznak doby? Mne sa zdá, že podarené hry podľa filmov boli vždy veľká výnimka...
-
-
..a to je ten zásadní omyl. Aliens Colonial Marines není PODLE filmu , ale vychází z jeho univeza. To znamená jediný: volnost v příběhu a všem ostatním. Vetřelecký universum dodává jen přidanou hodnotu v tom, že monstra jsou vetřelci a vojáci vesmírní mariňáci.
Každopádně, dalo se vymyslet tolik možností a udělat mraky příběhových odboček až to hezký není. *16*
Ikdyby jediný, a byla to pořádná střílečka pouze oblečená do kulis vetřelců....ale to ne...musí to bejt paskvil, kde jednou udělaná fungující věc byla smazána a nahrazena jinou a překvapivě horší (exteriér Sulaca). Všiměte si několika allmost epic momentů ve hře...ale nic se tam zásadního nestane. Jediný, co lze přičíst hře k dobru je fakt , že pokud neprojdete nějakým switchem, co spouští akci, tak se můžete kochat prostředím, které v některých pasážích vypadá , no, řekněme dobře.. *7*
-
-
-
grygar na hrad
-
-
Na to by musel mit skolu vis
-
-
Grygar je důkazem, že se školy dnes dost přeceňují.
-
vole proto já ho žeru, školu nemá, ale je intelektuálně vejš než kdokoli z novinářů, který znám.
BTW: musel by mít spíš věk -
Nemusel.
-
-
no fakt lol *1* *1* *1*
-
-
Jak to vtipně začalo, tak to vtipně skončilo. Super recenze *3*
-
Ta videorecenzia je fakt podarena! palec hore.
-
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D hahahahahahaa, ten koniec bol perfektny...keby som sa takto bavl aj pri A:CM tak by to vlastne nemuselo byt tak zle ;)...
-
Super recenzia, malokedy sa mi chce videorecenzie pozerat, no dlzka okolo 5-6 minut je uplne idealna, a ako uz bolo spomenute ten zaver sa podaril *1*
-
Tak ten konec mě taky nachytal. Pochopil jsem to až napodruhý. :-)
-
"Guys...we failed"
-
Palec hore za konec ;)
-
Tahle hra je jedna velká promarněná šance...