Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tancujuci alien za 100bodov :)
  • MARTASLJ19
    Nie radšej Call of Duty, v ktorej veci fungujú.......táto recenzovaná hra je čistý odpad......
  • BoB.2
    Pracuje se na češtině.
    http://cestiny.idnes.cz/aliens-colonial-marines-cz-jiz-brzy-d6t-/Zurnal.aspx?c=A130226_102742_bw-cestiny-zurnal_zel
  • Magister_Peditum
    Tahle hra je jedna velká promarněná šance...
  • Nechápu a nevěřím současně...ta hra je sračka...všechno ostatní jsou jen kecy (Slova Lukáše v recenzi na COD:BO2)jako Alien fan soudím přinejmenším nezaujatě...AI tupá jak rizoto, grafika (ač mi o ní zase tolik nejde) není přímo průměrná, ale je úměrná roku plánovaného prvotního roku vydání, nemastný charaktery (Oneil by vám nebyl sympatickej ani v patnácti), prvotní mise mě přímo sraly...zvuky jsou celkem dobré až značně pedantské k "Aliens" universu (až na pulsní pušku a její podivné přecvakávání při "full auto") nicméně, tu hru zvuky jako z filmu nezachrání, mulťák se sotva vyrovná Natural selection 2...který ten pocit za mariňáky (jsem tu se třema kámošema a okolo šmejd z vesmíru) sotva dosáhne (rozuměj pro blbečky: A:CM je COD s alienama místo rusáků) takže pro singl je to za plnou cenu škvár jak v Sapě Biftek a v mulťáku je lepší varianta za o něco míň peněz, takže za mulťák se vyplatí investovat radši do Natural Selection 2...a za kampaň...to nestojí ani za řeč
  • Palec hore za konec ;)
  • +100 za konec. Přiznávám, že jsem si to musel pustit 2x, aby mě to došlo.
  • Super! Pobavila, informovala a dokonce i prekvapila. Diky :D
  • Hanzales
    Asi už tu podobný koment bude, ale parádní začátek a ještě lepší konec ;o) No a prostředek taky samozřejmě klasika... kvalitka.
    Edit: ty ve pro jistotu, myslel jsem samozřejmě Lukášovu videorecenzi :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit