Přejít na výpis diskuzí
Aliens: Colonial Marines - videorecenze PC verze
1.3.2013 | Lukáš Grygar
163 příspěvků
-
Pffff, autori sa zjavne iba priživujú na značke, škoda, že to nerobil niekto, kto má k téme votrelcov vzťah... Toto je úplne zabité *9*
-
-
by to moh delat UWE BOLL - to by byl masakrrr! :)
-
-
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D hahahahahahaa, ten koniec bol perfektny...keby som sa takto bavl aj pri A:CM tak by to vlastne nemuselo byt tak zle ;)...
-
K časopisu Květy jako příloha,dobrý..
-
Začátek to vystihl a to doslova *3*.
-
Až to bude v akci za 10-15€, tak to vyzkouším. Snad jen ze zvědavosti.
-
Četly jste někdo série knížek od Perryů a Bischoffa? Myslím Hnízdo na Zemi, Stanice Hrůzy, Královna, Genocida a pak ještě AvP Kořist a Planeta Lovců. Perfektní vetřelecký knížky,
alieni jsou tam vyobrazení jako superinteligentní mlínky na veškerou organickou hmotu, co vás rozpůlí jedním máchnutím... -
Ze si ani jednou nezminil 50% hry, coz je bojovani s lidskymi protivniky (dokonce cele kapitoly jen proti lidem a to pri herni dobe 6 hodin? Nezni moc dobre). Jenom tohle snad musi vyrvat kazdyho z te aliens atmosfery a prostredi. Zda se mi, ze byl nulovej focus na to, co tahle serie je a to, alieni > vsechno. Tady deme porad dopredu a alieni se katapultujou pred nas. Posleze se bojuje s lidskyma protivnikama a vsichni si jen tak zijou a bojujou na tehle z poloviny alieny zamorene planete
-
Jak to vtipně začalo, tak to vtipně skončilo. Super recenze *3*
-
Ten konec by mi nedošel až na podruhý, kdyby vám minulý přehrávač (sláva novému) tohle nedělal běžně, že skončí před koncem. *15* *15*
-
-
tak ja nevim to video ma 5min 25s taky vam to tolik ukazuje? A proste mi nejde pustit az do konce...
-
-
je to nějak divně ustřižený, asi chyba přehrávače...
-
-
Ne, on se zvedl od rozdělané práce:)
-
-
-
-
pěkná recenze. no za rok za nějaký ušmudlaný peníz pořídím. počítám vyjdou nějaké patche a třeba i další obsah, uvidí se :) za 120,- to bude dobrý...
-
-
Přesně, jak bylo řečeno. Ta vizuální stránka hry - známá místa jako Sulaco, Hadley's Hope... To prostě stojí za virtuální prohlídku se 120,- vstupenkou *4*
-