Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak nebude -100 tak... co? To by nás zajimalo :D:D:D
    Jo má pravdu už máš víc jak -100 takže máme štěstí že nás všetsky nevodtroluješ *5*
  • 13_11
    Ale vždyť už jich máš -108...
  • Inquisitor
    Schíza je holt sviňa.
  • rhaegar
    Sakra tolik mínusu to tě už asi nepřekonám *4*
  • AAA titul dneska je asi v ponimani tvorcov hier Alfa stav hry.

Len srandujem. co som videl zatial o tejto hre + co mi kamarat povedal.....

Keby som bol alienom a toto videl......
  • nikdy nevíš
  • ..a to je ten zásadní omyl. Aliens Colonial Marines není PODLE filmu , ale vychází z jeho univeza. To znamená jediný: volnost v příběhu a všem ostatním. Vetřelecký universum dodává jen přidanou hodnotu v tom, že monstra jsou vetřelci a vojáci vesmírní mariňáci.

Každopádně, dalo se vymyslet tolik možností a udělat mraky příběhových odboček až to hezký není. *16*

Ikdyby jediný, a byla to pořádná střílečka pouze oblečená do kulis vetřelců....ale to ne...musí to bejt paskvil, kde jednou udělaná fungující věc byla smazána a nahrazena jinou a překvapivě horší (exteriér Sulaca). Všiměte si několika allmost epic momentů ve hře...ale nic se tam zásadního nestane. Jediný, co lze přičíst hře k dobru je fakt , že pokud neprojdete nějakým switchem, co spouští akci, tak se můžete kochat prostředím, které v některých pasážích vypadá , no, řekněme dobře.. *7*
  • Tomu se říká humor.
  • Chyba není na Vašem přijímači.
  • V redakci jsou snad samí chlapi. Tak jaké "nemohly"?
  • Lukáš i TotalBuscuit použili stejné video z YouTube.
  • No hodnotit CoD podle multi, tak je na tom snad ještě hůř...

Pokaždé když si vzpomenu na mapy 3x2 metry a zbraně, ze kterejch střílím s plným automatem pomalu bez zpětného rázu, hození nože = okamžitá smrt tak je mi na blití...

Ale pokud to někoho baví...
  • me ten konec jede normalne asi mate spatny prehravace
  • lol hodnotit cod podle singlu
  • Trapná videorecenze, hlavně ten konec.
  • To je asi zamer.
  • me skoncilo nedorecenou vetou "..jako by se nekdo zniceho nic zvedl od rozdelane prace a" konec :)
  • Krymot
    Zda se mi to nebo ta videorecenze není nahrana celá?
  • Ospravedlnujem sa ale ten film som videl naposeldy ked som mal cca 12 rokov.Mam uz 30 a ozaj si uz nepametam detaili filmu a nie nepotrpim si ani na citovanie hlasok hlavnych protagonistov.Dakujem za osviezenie pamete.
  • Príznak doby? Mne sa zdá, že podarené hry podľa filmov boli vždy veľká výnimka...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit