Přejít na výpis diskuzí
Aliens: Colonial Marines - videorecenze PC verze
1.3.2013 | Lukáš Grygar
163 příspěvků
-
Jak nebude -100 tak... co? To by nás zajimalo :D:D:D
Jo má pravdu už máš víc jak -100 takže máme štěstí že nás všetsky nevodtroluješ *5* -
Ale vždyť už jich máš -108...
-
Schíza je holt sviňa.
-
Sakra tolik mínusu to tě už asi nepřekonám *4*
-
AAA titul dneska je asi v ponimani tvorcov hier Alfa stav hry.
Len srandujem. co som videl zatial o tejto hre + co mi kamarat povedal.....
Keby som bol alienom a toto videl...... -
nikdy nevíš
-
..a to je ten zásadní omyl. Aliens Colonial Marines není PODLE filmu , ale vychází z jeho univeza. To znamená jediný: volnost v příběhu a všem ostatním. Vetřelecký universum dodává jen přidanou hodnotu v tom, že monstra jsou vetřelci a vojáci vesmírní mariňáci.
Každopádně, dalo se vymyslet tolik možností a udělat mraky příběhových odboček až to hezký není. *16*
Ikdyby jediný, a byla to pořádná střílečka pouze oblečená do kulis vetřelců....ale to ne...musí to bejt paskvil, kde jednou udělaná fungující věc byla smazána a nahrazena jinou a překvapivě horší (exteriér Sulaca). Všiměte si několika allmost epic momentů ve hře...ale nic se tam zásadního nestane. Jediný, co lze přičíst hře k dobru je fakt , že pokud neprojdete nějakým switchem, co spouští akci, tak se můžete kochat prostředím, které v některých pasážích vypadá , no, řekněme dobře.. *7* -
Tomu se říká humor.
-
Chyba není na Vašem přijímači.
-
V redakci jsou snad samí chlapi. Tak jaké "nemohly"?
-
Lukáš i TotalBuscuit použili stejné video z YouTube.
-
No hodnotit CoD podle multi, tak je na tom snad ještě hůř...
Pokaždé když si vzpomenu na mapy 3x2 metry a zbraně, ze kterejch střílím s plným automatem pomalu bez zpětného rázu, hození nože = okamžitá smrt tak je mi na blití...
Ale pokud to někoho baví... -
me ten konec jede normalne asi mate spatny prehravace
-
lol hodnotit cod podle singlu
-
Trapná videorecenze, hlavně ten konec.
-
To je asi zamer.
-
me skoncilo nedorecenou vetou "..jako by se nekdo zniceho nic zvedl od rozdelane prace a" konec :)
-
Zda se mi to nebo ta videorecenze není nahrana celá?
-
Ospravedlnujem sa ale ten film som videl naposeldy ked som mal cca 12 rokov.Mam uz 30 a ozaj si uz nepametam detaili filmu a nie nepotrpim si ani na citovanie hlasok hlavnych protagonistov.Dakujem za osviezenie pamete.
-
Príznak doby? Mne sa zdá, že podarené hry podľa filmov boli vždy veľká výnimka...