Přejít na výpis diskuzí
Alternativní konce Heavy Rain neviděl skoro nikdo
6.12.2011 | levis
73 příspěvků
-
"Vyplývá z nich například, že pouze 4% hráčů zažilo všechny možné konce hry. Není to znamení, že příští hra od Quanticů by měla být podstatně lehčí?"
Ne, to znamená pouze to, že 4% hráčů se obtěžovalo hrát tu samou hru více než jednou. Já jsem to dohrál jednou a ani by mě nenapadlo to hrát hned znovu několik hodin kvůli tomu, abych viděl 10 odlišných minut. Znovuhratelnost je u podobných her přeceňovaná a nejvíc miluju, když dá do hry někdo 4 odlišné konce stávající se z minutového videa a 5 hodinovou hru propaguje jako záležitost na 20 hodin. -
-
Neni nad to se kouknout na alternativni konce na tytrubko.
-
-
ŠOK! Heavy Rain nedohrál každý!
-
dost negativne napsany clanek... to ze hru a zvlast tuto dokoncilo 74% hracu, je sakra vysoky cislo a melo by to byt v nadpisu... to ze hru nedohral kazdy, je zcela normalni a vsechny alternativni konce je zalezitost nekolika opakovani, coz u bezneho hrace nehrozi.
-
Škoda, že není Heavy Rain na PC. Sice jsem zhlédnul celej walkthrough za sobotu a neděli, ale vždycky je to lepší zahrát si sám.
U Fahrenheitu jsem se nesmírně bavil, teda až na to vyprávění u té báby, co se Lucasovi stalo, to už jsem nestíhal mačkat tlačítka a přizval kámoše na DUO. *15* -
-
ten konec Fahrenheitu bol velmi trapny.
-
-
Škoda to nedali na PC, PS3 bohužel nemám. Fahrenheit mam prošlej skrz na skrz, dohranej 8x... Perfektní hra, škoda že jich není na PC víc v podobným stylu :(
-
-
Neni se cemu divit, kdyz hru vydavalo SCE, ty nikdy nedaji sve hry na ostatni platformy, protoze je to pro ne tahak pro Playstation. To je stejny pripad jako treba God of War. Je ale na Quantic Dream, jak budou pristupovat k dalsimu vyvoji. Je mozne, ze novy hry na PC budou. (po celkem uspechu Heavy Rain mi to prijde realne).
-
-
Heavy Rain byl experimentální projekt (a asi hlavně propagace PS3), od kterého se moc nečekávala výdělečnost. Takovou hru ti na PC nikdo nevydá (leda jako multiplatformní hru, to by ale zas Sony nefinancovalo).
BTW Quantic Dream nespadá pod SCE, na rozdíl od studia Santa Monica (GoW), a exkluzivitu si dohodli oni sami (když už nic jiného, tak to asi byla podmínka SCE pro financování vývoje). -
-
Fahrenheit byl experimentalni projekt, ktery byl krome jine i na PC. Heavy je jeho duchovni pokracovani. Nerikal jsem, kdo pod koho spada, ale jen, ze SCE hru vydalo.
-
-
-
-
Přesně tak, kdyby hru udělal i na PC + někdo případně udělal CZ byla by to pecka, přeci jen adventury jsou prostě nejvíc vychutnatelný na PC. Takový Fahrenheit, to byla pecka... jediná adventura, resp hra vůbec co mě tak silně vtáhla do svého světa jako žádná jiná, já Fahrenheit přirovnávám k mistrovskému dílu ve světě PC her, protože se neuvěřitelně zalíbil mému srdci :) Kdyby se to ještě zfilmovalo(dobře) tak bych hned věděl na co jít :)
-
-
Jo, ale Fahrenheit pořád nebyla PC hra. Jasně, vyšla na PC, ale přiznejme si, byla stavěná na míru konzolím a jako port byla dost mizerná.
Nic proti Fahrenheitu, jinak na něj sám nedám dopustit, i když ve finále se autor scénáře nechal asi trochu unést. -
Jojo idigo prophecy byla nuveřitelne dobrá hra které se snad může jen Heavy rain nic jineho
-
-
Doporučuju tuhle parodii od Mega64, kdo ji ještě neviděl.
http://www.youtube.com/watch?v=dP30WYgYiUI -
Quantic sami nevědí, co chcou. Heavy rain .... urazil jsem se, nevyšel na pc :-(
Co se týče Farenheita....skvělý rozjezd. V 2/3 prudké brždění a v poslední třetině jsem si říkal "ku**a co tu dělá matrix?"
kdyby pojali hry jako klasický adventury, mohl by to být lepší zážitek než jen mačkat akční klávesy. A hlavně udělat z dobře rozjetýho horou sci-fi "superakčnák" ... pardon velebnosti, jdu
P.S.: Farenheita jsem dohrál dvakrát s různými konci (asi byly taky jenom dva :-) -
-
Já sem té hře ten konec ochoten odpustit. Neřekl bych, že to bylo divné už v 2/3 ale spíš 3/4. I tak ale ta předchozí část stála za to. Možná by nebylo od věci trochu překopat ten divný konec, vylepšit grafiku, poštelovat akční sekvence a vydat znovu.
-
To je pravda, fahrenheit má úžasnej začátek a ještě prostředek. Konec je sice už moc scifi, ale i tak sem si to užíval :) Fahrenheit má asi 5-6 konců myslim? Sice je každej jinej jen v drobnostech, ale jsou tam :)
-
-
No me osobne alternativni konce ani nezajimali....zazil jsem ten svuj, a to mi stacilo...zazitek paradni....a tak si ho i zachovam.........nebudu si ho nicit opakovanym hranim
-
Ja som sa stym potrapil a mam zasluzenu platinovu trofej a stalo to za to :)
-
-
I kdyz je to dementni cobol,tak nechapu ty dva minusy.
Tady je to zvrhly - tady budu -
-
cobol? fortran? ;)
-
Obvykle na podobne psychicke vylevy neregaujem, ale tentokrat by som velmi rad vedel z coho si usudil, ze je to dementny cobol?
Alebo vychadzas z prislovia "Podla seba sudim teba?" Uboziak...
-
-