Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaliuz18
    taka skoda ze nemam ps3 , za to mi ale stacil fahrenheit co je takysto uplne uzasna emocialna hra :) ale RAZ si musim ten heavy rain zahrat :) raz
  • A takto má vyzerať každá hra *9*
  • rancor1223
    Pro mě jedna ze dvou her, kterou bych si chtěl zahrát na konzoli. Bohužel (teda spíš naštěstí *1*), jsou dvě hry tak málo, že radši zůstanu u sledování jejich Walktrough na PC *1*

btw ta druhá hra je Red Dead Redemption
  • Malleth
    Přišel ke mě kámoš....celkem herní analfabet, ale Heavy Rain ho příšerně chytnul a prakticky ho dojel za víkend. Všichni mu ale umřeli *1*

Pro mě je HR jedna z nejlepších her všech dob a ukázka toho co se dá stvořit, když člověk jde za svou vizí, nekouká na okolí a má za sebou distributora, kterej do jeho riskantního projektu nalyje hromadu peněz.
    Takhle se podle mě má vyprávět příběh ve hrách
    • http://www.escapistmagazine.com/videos/view/jimquisition/3075-Videogames-Are-Not-Movies-Get-Over-It
  • HR jsem hral skoro presne pred rokem, dohral jsem to 1x a hrat znova se mi to nechtelo. Bavil jsem se ovsem skvele. Hru jsem prodal a byl konec...
    Ted toho ale lituju a chci si ji zahrat znova, musim si ji koupit *16*
    • Jazz
      A proto hry neprodávám ani nic jinýho. *6*
  • Tak, čo si ja pamätám aj sami vývojári hovorili o tom že tá hra by sa mala prejsť len raz a každý by mal mať ten svoj koniec. Osobne som ju dohral len raz a všetci prežili.
  • No, Heavy Rain je úžasně udělaný interaktivní film!!! Vážně skvěle... Problém je, že jsem si na něm otestoval, že nedokážu sedět u filmu déle jak 3hodiny, takže jsem ho odložil... Miluju adventury, ale není to adventura, miluju filmy, ale není to film, miluju RPG ale není to RPG... Osobně jsem se s hrou nedokázal ztotožnit a najít v ní element zábavy, která by seděla pro mě... Ale jako dílo je to vážně skvělé... Myslím že je to hodně kontroverzní počin...
  • Tak já jsem Heavy Rain dohrál 4krát a 3 mi přežili všechny postavy *2*
  • Po korekture: :)

Heavy Rain dohráli mnozí, ale alternativní konce viděli jen ti nejtrpělivější

Jména vývojářů z Quantic Dream se dnes už opět skloňují především v souvislosti s jejich napjatě očekáváným příštím projektem. Přesto není bez zajímavosti, že vývojáři teprve nyní zveřejnili statistiky z hraní své poslední adventury Heavy Rain. Vyplývá z nich například, že 4% hráčů zažilo všechny možné konce hry, což není tak málo!

Celé třetině hráčů se podařilo, aby jim všechny postavy zůstaly naživu až do konce, dokonce samotnou hru dokončilo 74 procent. Tedy o deset víc, než komu se podařilo zachránit ztraceného chlapce Shauna. Svůj první souboj v Heavy Rain vyhrálo 95 procent hráčů!, a tři procenta si zasloužila platinovou trofej. Nepatřili jste mezi ně náhodou i vy?
  • Kdyby tomu dali aspon cz titulky...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit