Přejít na výpis diskuzí
Ambiciózní RPG sandbox The Division vyjde až příští rok
16.5.2014 | Adam Homola
30 příspěvků
-
Není to překvapení, skutečně. A jak bylo řečeno, tak lepší 2 roky čekat a pak mít AAA(A) titul, než horkou jehlou sešitý CoD ve třetí osobě. D3 RoS, NHL15 a New Order Wolf to snad do té doby zaplní. Třeba se i na Microsoftem olhaný hráči Xbox One dočkají do tý doby něčeho fakt dobrýho než to vyjde. Zatím kromě Thiefa není nic ještě... Ale slibů mraky to je fakt...
-
Rekl jsem ze me uz nic neprekvapi takze uz se jen budu divit kdyz nebudou mit dalsi a dalsi hry , zasrané odklady!!! *10*
-
*9* Už mě to skoro začalo zajímat.
-
Suhlasim, ze sa tu vcelku vari z vody ale HLAVNY UCEL urcite nebol podat info o hre ako takej ale pripomenut potencialne skvely titul, ukazat, ze sa na nom pracuje a podotknut ze dalsie info sa ukaze na E3. Pre mna ako cloveka co sa o hru zaujima a sleduje co je nove, to rozhodne splnilo ucel.
-
To jako myslíš ty bludišťáky ?
-
Jo, za utracenych 1400 dostanu 50 korun slevu... takže je to předraženy jen o 250 POKUD se rozhodnu koupit zase něco... Některý ty darky jsou tam fakt pekny, takovych 7 her jsem tam mel predobjednanych jen kuli darkum, ale kdyz se clovek porozhlidne, poridi to o stokoruny levnejs. Naposledy Dark Souls 2, ktery jsem koupil v den vydani o 400 levnejš než meli oni...
-
MMO s prvky RPG *5*
-
no ale sbíráš ty jejich body za nákupy za které ti pak dají slevu *3*
-
" a aniž bychom chtěli šířit fámy " na to je jednoduchá rada, prostě je nešiřte. Dále vynechte výmysly a domněnky a nezbyde vám nic. Taková je informační hodnota tohoto článku.
-
moment to bude len rpg? ja som myslel, že to bude mmorpg...
-
Nápodobně.. Diablo mě taky nebere, Dark Souls II zatím odkládám, protože mám doma koupenou jedničku, kterou jsem ještě neměl čas pořádně rozehrát a zajímá mě hlavně Watch Dogs, protože jestli to bude povedené, budu muset nějak našetřit na PS4, protože na PS3 to kupovat nehodlám. A Wolf by taky nemusel být špatnej. A taky bych si dal i nějaký autíčka, třeba DriverClub nevypadá špatně..
-
Počkat. Tak je to rpg nebo mmo?
-
Pokud to bude pro dobro té hry, tak nevadí.
-
Jen ať to odloží. Alespoň nás to ochrání před pre-alpha, open alpha, public beta a všech dalších paskvilů na který si dnešní vývojáři zvykli.
-
Sem natěšenej, ale raději bych si střhnul pokračování SWATu
-
Tech gameplayu je vic, stačí projet youtube. Nesmís být tak paranoidní
-
Je to blbý no. Největší fail je že vždy píšou ZDARMA dárek ke hře, je to většinou nějakej cajk a ještě hra o 3 stovky dražší než jinde, takže to zas tak zdarma neni
-
Ak veris ze to bol naozaj gameplay tak si dobre naivny.
-
No mě by hlavně zajímalo kdo vůbec na Xzone nakupuje...
Jeden z nejhorších českejch obchodů, za ty ceny by měli střílet... -
Mě nejde o grafiku, ale o tu atmosféru z toho dema... Prázdné město (né XXX hopsajících hráčů), banditi na policejní stanici, zemětřesení - rozpadnutí vnitřku stanice atd...