Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na PC možná ano na konzole určitě ne....
  • Miserius
    Prosimvás lidi, obchody s hrama si tam můžou psát co chtěj, ale dokud to Ubisoft neřekne oficiálně, není to kupodivu oficiální... Něco jiného jsou obchody jako Amazon, který možná ví něco dříve než ostatní, ale určitě ne nějaký Xzone...
    To je jako když tady třicet lidí před pul rokem křičelo že GTA V vyjde na pc v únoru, protože to tam mělo napsaný Xzone...
  • nevím čemu se divíte ... já jsem už dávno viděl The Division v předprodeji na xzone s datem vydání v roce 2015 takže mi tento článek neřekl nic nového co se vydání týče :)
  • DIII nic pro mne DS2 špatný mne se nelíbí,Watch Dogs uvidime.No a pak jedině Wolf
  • Miserius
    Znova jsem koukal na gameplay z loňsky E3 a vypadá to neuvěřitelně... doslova, nevěřim že to takle bude ve finále (a to nemluvim jen o tom že tohle měli přípravený jako scénku do televize)
  • pusto ? spis, kde na vsechno vzit... kdyz pominu co vyslo jako D III RoS, DS II atd. tak bych minimalne rad Watch Dogs, The Forest, The Long Dark a The Stomping Land
  • všichni odkládaji to zase bude pusto jako loni?
  • frag.ment
    Jak nečekané ;-) Doufám, že na letošní E3 ukáží jinou část, než kterou známe..
  • Nemyslim si ze niekto skutocne cakal Division uz tento rok *4*
  • Vegen
    Na Division se těším, ale radši si počkám klidně rok dva na pořádnou hru :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit