-
V ETS2 mám najeto přes 400 hodin ale vždy jsem k rozhlížení používal myš a měl zapnuté virtuální pravé zrcátko. No a protože jsem taky zkejsnul na Squirrelovo YT kanálu, všiml jsem si, že on používá TrackIR a i jenom z videa bylo cítit, že je jízda o dost přirozenější. Tak jsem začal pátrat a záhy skončil, protože za TrackIR v5 chtějí raketu. Pak jsem ale objevil tohle, tak mě zajímá, zná to někdo? Máte s tím zkušenosti? http://www.free-track.net/english/ Dost o tom uvažuju i do jiných her...
-
-
Jestli máš trošku šikovné ruce tak si postav (nebo nechej postavit viz. Joskapilot) určitě aktivní headtracking s LED a když ještě použiješ PS3 Eye kameru tak máš plnohodnotnou náhradu Track IR za pár stovek.
http://simworld.cz/forum/viewtopic.php?f=9&t=11
http://joskapilot.webnode.cz
O nějaké strnulé sezení nemusíš mít strach, dají se nastavit různé zóny. Navíc se slušně rozjel podobný projekt OpenTrack. -
-
Na Tebou zmiňované stránce jsem už delší dobu zaseklej, ruce mám sice spíš do leva, ale na základy pájení ze střední si snad vzpomenu a "home made" verze mě láká tak nějak víc, než jen vysolit peníze a mít to all-in-one, takže jo, jdu do toho, v práci mám možnost půjčit si mikropájku a ty komponenty vyjdou na pár korun. V současný době hledám ideální materiál na to rameno, co to bude držet...
-
-
Funguje to, určitě to vyzkoušej, ale já jsem se poměrně rychle vrátil zpět k myši, protože když jedeš rovně, tak musíš sedět jako prkno, aby se ti ta kabina nepohybovala - časem to začne být dost nepohodlné a otravné.
-
-
Ajaj, to mě nenapadlo, že pro přímou jízdu to bude vyžadovat upřený rovný pohled. Když jsem vozil zakázky přes celou evropu, tak jsem chvíli neposeděl. No napadá mě ještě, je k tomu nějakej software, že jo? Nedá se v něm třeba nastavit (když tomu budu věnovat víc než 10 minut) nějaká forma "akcelerace", tím myslím, že od středu do natočení hlavy o x stupňů se kamera téměř nepohne, zatímco při natočení o x+něco, prostě když se hlavou na točím víc ke krajům se obraz ve hře otočí ve větším poměru? Rád si totiž dávám výzvu s parkováním z kokpitu a vzhledem k přehmatu z volantu na myš je pro mě nemožný při couvání obsluhovat jak volant tak koukat myší do vzdálenýho zrcátka, takže to stejně vypadá, že do toho půjdu. Pořizovací cena je oproti TrackIR fajn a snad to tak špatný nebude...
-
-
Určitě se to nějak nastavit dá, musel by sis s tím trochu pohrát - dají se tam nastavovat osy apod.
-
Samozrejme ze se to tam da nastavit. A da se s tim i s trochou cviku jezdit. Hral jsem s tim i iRacing a slo to.
-
-
-
Jj neni to tak dobry jako TrackIR (vetsina webovek ma dost omezenej FOV) a nemi to tak plynuly ale pouzit se to urcite da sam jsem to chvili pouzival. Poridil jsem si kameru s IR prisvitem a na nejakej tvrdej drat kterej jsem vytvaroval do pozadovaneho tvaru jsem tavnym lepidlem prilepil knofliky s reflexni latkou a to cely jsem prilepil na kolicek na pradlo abych to mel jak dat na sluchatka. Nebylo to hezky ale bylo to udelany za 10 minut a fungovalo to :D
-
-
Ten multiplayer, to by byl tedy zážitek. Když vím jak se "lidi" dokážou chovat v ostatních hrách. Destruction Truck Derby.
-
-
Nemohu souhlasit, neoficialni polskej multiplayer je tak dobre podchycen adminy ze si tam malokdo dovoli nejaky speedhacky nebo "destruction derby", bany jsou nemilosrdny a mohu rict ze to tam funguje jak snad v zadnym jinym multiplayeru ale to je tady prave tim ze je to neoficialni multiplayer, myslim si ze oficialni multiplayer by byl k cheaterum a rammeru vice schovivavy, tak jak to vidime u vetsiny her.
-
-
Klasické čecháčkovství.
Zahraniční média: pcgamer: 8/10, destructoid: 8.5/10, gamepressure: 8.5/10
Česká média: games: 7/10, zing: 7/10, doupě 7/10
Holt úspěch se tady v Česku nepromíjí. -
-
Dřív výrobci takové hry označovali jako DEMO, tzn ukázka hry aby vás navnadili a bylo to ZDARMA. Dnes se to prezentuje jako plná hra.
-
-
Pokud zvolili stejný model jako u ETS2, jako že nejspíš jo, tak ti ATS taky umožní stáhnout a hrát slušnou dobu legálně zdarma, aby ses mohl osobně přesvědčit, že za těch pár korun vážně stojí. Digitální distribuce nevím, krabice za 450 korun, probůh. Cena dvou střídmých návštěv hospody. *7*
-
-
Jaky uspech? vzdyt je to vic jak podprumerna hra, lepe receno kopie ETS2 s minimem obsahu, jinou mapou a zatim dvema znackami trucků. Invence 0. Tak mi rekne o jakej uspech se tu jedna? To by moderi udelali lepsi ATS nez samotny vyrobce. Vzdyt i moderi udelali multiplayer.
-
-
No co jako, vždyť má pravdu, je to ostuda, taková kopie ETS2.
-
Souhlas, multiplayer uz dnes vidím jako nezbytnost u her a u ETS2 a ATS obzvlášť. V ETS2 je úžasnej díky moderům z polska kteří se o to fakt starají a bezmilosti banují prudiče. Kdyby bylo SCS co k čemu tak tenhle team moderů by už dávno pracoval na multiplayeru ATS a mohli to představit jako skvělou novinku u které by ani zatím slabší obsah nevadil. Bohužel je to jinak.
-
-
Ten multiplayer je úplně o hovně, když tam nefunguje AI doprava. Koho baví jezdit po prázdné silnici a jednou za čas někoho potkat? Takže celkem nechápu, v čem je pro tebe MP v ETS2 "úžasnej".
-
-
Jn, zase nějakej chytrák co to nikdy pořádně nehrál, ke všemu prej mentálně vyspělej, asi pěknej trololo *1*
-
-
Nj, zase nějaký zaslepenec, který nerozezná hate od konstruktivní kritiky :)
-
-
Nás to taky baví, s přáteli je to zábava a i v solu si to užívám. Přijdu z práce, dám si kafe, pustím si muziku, vemu zakázku a nádherně si odpočinu i bez okolního provozu, jen tak mezi lidmi z celého světa. Tomu ale ty "mentálně vyspělý" chlapče nemůžeš rozumět *3*
-
Uplne o hovne je pro tebe, my si to tam uzivame, evidentne jsi jej moc nehral a jen tu polemizujes a kritizujes neco cemu evidentne nerozumis.
-
-
Na ETS mám nahráno přes 200 hodin, takže myslím, že si můžu dovolit tu hru hodnotit. Máš pravdu, v MP jsem nahrál tak 20 hodin, bohatě mi to stačilo k tomu, abych si utvořil názor, který jsem tu napsal. Nemusíš s ním souhlasit, ale měl bys jej respektovat :)
-
-
Já MP nehrál spíš kvůli tomu že tam nebyla podpora Oculusu.
-
No tak to by mě teda ta chybějící AI pěkně štvala. Přeci jenom to je nejdůležitější prvek určující obtížnost. Člověk musí být ve střehu jako v reálném provozu. To je pak o ničem a přijde mi to jako simulátor kamioňácké zombí apokalypsy. Implementace živých hráčů ano, ale pouze s AI jako v GTA V. Jinak je to podle mě k ničemu.
-
Nevím no, sejde se nás pět, přes program zesynchronizujeme zakázky ať máme stejné a jedeme podle pravidel provozu, po cestě potkáváme známé, posloucháme hudbu a kecáme, o náhodná setkání není nouze v zatáčkách potkáš převrácený kamion, upozorníš kámoše a jede se dál, po 10 minutové cestě potkám třeba 100 dalších. Je to krásný oddech, ale špatně se to popisuje k tomu musíš mít vztah a asi i mentální vyspělost.
-
-
Moje mentální vyspělost je dostatečná, chybu spíš vidím v tvé literální nedokonalosti, když nedokážeš přesně vyjádřit, co myslíš. V předchozím příspěvku není o hraní s přáteli ani zmínka, hovořilo se obecně o multiplayeru. Když to hraješ s někým, tak se na to samozřejmě díváš jinak, ale nemůžeš počítat s tím, že většina lidí to má stejně jako ty. Pořád si ale myslím, že v tom MP prostě to AI chybí a okolí je prázdné, ať už hraješ s kamarády či ne.
-
-
-
-
-
-
Doufal jsem ze povoli i evropske nakladaky. *9*
-
-
Nebylo by to spatny, sam bych byl pro ale obavam se ze nam v tomhle pomohou pouze mody. SCS si myslim ze je do hry neprida. Americky trucky nemusim, radeji poradny Volvo nebo MANa. Pro me je tedy zatim ATS nezajimavou hrou a to ETS2 miluji.
-
-
Já už to chci taky hrát!!!! Miluju ETS2 a miluju Kalifornii... doufám, že brzy bude Oregon i Washington... Jízda kolem Rainieru...hmmm.... Už aby bylo 3.... Volant čeká:-)
-
Jen drobnost k recenzi. Nevada a Kalifornie jsou na ZÁPADNÍM pobřeží spojených států, nikoli na východním jak píše autor v recenzi.
-
-
Pravda, samozřejmě. Díky za upozornění, už jsme to opravili.
-
-
A co mesta? Vubec zadna zminka o jejich velikosti a provedeni, wth...
-
Tohle je ještě jedna z mála her, co má z názvu slovo simulator a bere se naprosto vážne *1*
-
Nechtělo by zrovna takovou hru, která sama dopředu ferove avizuje, že obsah " v ceně" i placený ještě zanedlouho přijde, recenzovat s vetším časovým odstupem? Na tiscali to hodnocení zustane, ikdyž to za pár měsíců bude daleko bohatší hra a ta recenze ztratí trochu smysl..
-
-
to by sa polovica hier musela recenzovať po dvoch rokoch
-
-
Něco mi uniká nebo proč je v tom traileru Eiffelova věž ? *8*
-
-
Unika ti neznalost zeměpisu pro základní školy
-
Na tom opravdu nic divnýho není, jak napovídá předřečník, na rozdíl od věty "Prostředí a celková atmosféra východního pobřeží je tedy zvládnutá na jedničku." Inu, i recenzenti by měli mít tachograf. *1*
-
las vegas..
-
neco ti unika...
-