-
Takže je to přesně jak se očekávalo. ETS2 v amerických kulisách.
Měl bych pár otázek:
- Jak je mapa velká? Jak dlouho trvá projet z jednoho kraje na druhý? Ví se už v jakém je měřítku?
- Jsou tam nějaké změny/ vylepšení oproti ETS2 (kromě třetí možnosti u parkování)?
- Co města, jak jsou velké?
Díky. -
-
Souhlasim s tebou, nevidim zadnou invenci oproti ETS, snad jen delsi trailery a parkovani. Je evidentni ze se chtej dostat na americkej trh s necim co uz tu v evrope mame par let. Je to skoda ale tento pristup se mi take nelibi, meli vytvorit neco noveho, ne jen predelat ETS2.
-
-
"Nevidím žádnou invenci" - tohle říct je trochu nefér. Hodně věcí, které vyvíjeli do ATS, dali zdarma v podobě patchů do ETS 2.
-
-
Tohle by se dalo s úspěchem říct i opačně ale kdoví jak to bylo :)
-
-
-
a kdyz se ti to nelibi, tak to proste nehrej a hlavne nekomentuj... miluju takovy chytraky jako jsi ty, cype
-
-
Protoze se mi neco nelibi tak to nemam komentovat? z ktery komunisticky nebo postkomunisticky zeme jsi prisel chlapce?
-
-
vlastně je mi jedno kdo se s kým hádá ale když si v dnešní době prohlížím zprávy tak mi přijde vtipné svádět to na komunisty a hlavně tady *1*
-
-
Tim jsem měl namysli to černobílé vidění, čecháčkovství a styl "drž hubu a krok" typické právě pro komanče.
Já je zažil a ten chlapec mi je tím příspěvkem připoměl, prostě jen blbá asociace.
Nechtěl jsem tím sem tahat politiku a to co se děje třeba na novinkách, tímto se omlouvám.
-
-
-
Trošku jsme přebrali, že?
-
Za prvé nepsal, že se mu to nelíbí. Za druhé, pokud vysvětlí, proč se mu to nelíbí a nenapíše jen záštiplný hate, nevidím problém.
-
-
Squirrel robí už aj YT sériu: https://www.youtube.com/user/DaSquirrelsNuts. A tie mestá sú o dosť väčšie a hlavne detailnejšie než v ETS 2. Osobne sa neviem dočkať 3.2. :)
-
Celý tento víkend to bude hrát Squirrel - twitch.tv/squirrel, tak se můžeš kouknout a určitě ti to nějakou představu dá.
-
-
Raději mít 2 detailně zpracované státy (brzy 3) než 10 odbytých. A co se týče tahačů, tak to je škoda, ale na blogu mají napsáno, že pracují na licencích. Takže jediné, co tato hra potřebuje, je čas.
-
Vypadá to nádherne. Ked si spomeniem na to ako sme kedysi s kamosmi hravali King of the road, o takejto grafike sa nam vtedy ani nesnivalo :)
-
-
Jsem milovnik ETS2 ale King of the road mi prislo zabavnejsi a propracovanejsi, mate to tak stejne? Treba nelegalni joby, naprosta pecka, zkratky atd. Jeste ted po mnoha letech si naprosto presne vybavuju ten svuj zelenej Actros.
Oproti tomu mi rekneme skoro early acces hra jako je ATS s minimem obsahu prijde naprosto smesna.
Driv by si nikdo nedovolil vydat hru v takovem stavu, driv by to nazvali jako DEMO, dnes je to plna hra...
-