Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja som si kupoval ETS 2 az ked bolo spolu s Going east a s ATS pravim tak isto. Ked je hra dobra, dobra aj ostane a je jedno ci ju kupim rok po vydani. Kazdopadne sa tak tesim, ze si idem supnut ETS 2 :)
  • Samozrejme ze se to tam da nastavit. A da se s tim i s trochou cviku jezdit. Hral jsem s tim i iRacing a slo to.
  • Ajaj, to mě nenapadlo, že pro přímou jízdu to bude vyžadovat upřený rovný pohled. Když jsem vozil zakázky přes celou evropu, tak jsem chvíli neposeděl. No napadá mě ještě, je k tomu nějakej software, že jo? Nedá se v něm třeba nastavit (když tomu budu věnovat víc než 10 minut) nějaká forma "akcelerace", tím myslím, že od středu do natočení hlavy o x stupňů se kamera téměř nepohne, zatímco při natočení o x+něco, prostě když se hlavou na točím víc ke krajům se obraz ve hře otočí ve větším poměru? Rád si totiž dávám výzvu s parkováním z kokpitu a vzhledem k přehmatu z volantu na myš je pro mě nemožný při couvání obsluhovat jak volant tak koukat myší do vzdálenýho zrcátka, takže to stejně vypadá, že do toho půjdu. Pořizovací cena je oproti TrackIR fajn a snad to tak špatný nebude...
  • Nj, zase nějaký zaslepenec, který nerozezná hate od konstruktivní kritiky :)
  • Na ETS mám nahráno přes 200 hodin, takže myslím, že si můžu dovolit tu hru hodnotit. Máš pravdu, v MP jsem nahrál tak 20 hodin, bohatě mi to stačilo k tomu, abych si utvořil názor, který jsem tu napsal. Nemusíš s ním souhlasit, ale měl bys jej respektovat :)
  • Tim jsem měl namysli to černobílé vidění, čecháčkovství a styl "drž hubu a krok" typické právě pro komanče.
    Já je zažil a ten chlapec mi je tím příspěvkem připoměl, prostě jen blbá asociace.
    Nechtěl jsem tím sem tahat politiku a to co se děje třeba na novinkách, tímto se omlouvám.
  • No co jako, vždyť má pravdu, je to ostuda, taková kopie ETS2.
  • Jn, zase nějakej chytrák co to nikdy pořádně nehrál, ke všemu prej mentálně vyspělej, asi pěknej trololo *1*
  • Nás to taky baví, s přáteli je to zábava a i v solu si to užívám. Přijdu z práce, dám si kafe, pustím si muziku, vemu zakázku a nádherně si odpočinu i bez okolního provozu, jen tak mezi lidmi z celého světa. Tomu ale ty "mentálně vyspělý" chlapče nemůžeš rozumět *3*
  • Uplne o hovne je pro tebe, my si to tam uzivame, evidentne jsi jej moc nehral a jen tu polemizujes a kritizujes neco cemu evidentne nerozumis.
  • Nemohu souhlasit, neoficialni polskej multiplayer je tak dobre podchycen adminy ze si tam malokdo dovoli nejaky speedhacky nebo "destruction derby", bany jsou nemilosrdny a mohu rict ze to tam funguje jak snad v zadnym jinym multiplayeru ale to je tady prave tim ze je to neoficialni multiplayer, myslim si ze oficialni multiplayer by byl k cheaterum a rammeru vice schovivavy, tak jak to vidime u vetsiny her.
  • Podívejte se, jak vypadalo ETS 2 když vyšlo... Všechno je jen otázkou času. Buďme rádi, že se SCS o své hry tak hezky starají a postupem času je vylepšují. Víc takových vývojářů. :)
  • to by sa polovica hier musela recenzovať po dvoch rokoch
  • Funguje to, určitě to vyzkoušej, ale já jsem se poměrně rychle vrátil zpět k myši, protože když jedeš rovně, tak musíš sedět jako prkno, aby se ti ta kabina nepohybovala - časem to začne být dost nepohodlné a otravné.
  • Jj neni to tak dobry jako TrackIR (vetsina webovek ma dost omezenej FOV) a nemi to tak plynuly ale pouzit se to urcite da sam jsem to chvili pouzival. Poridil jsem si kameru s IR prisvitem a na nejakej tvrdej drat kterej jsem vytvaroval do pozadovaneho tvaru jsem tavnym lepidlem prilepil knofliky s reflexni latkou a to cely jsem prilepil na kolicek na pradlo abych to mel jak dat na sluchatka. Nebylo to hezky ale bylo to udelany za 10 minut a fungovalo to :D
  • V ETS2 mám najeto přes 400 hodin ale vždy jsem k rozhlížení používal myš a měl zapnuté virtuální pravé zrcátko. No a protože jsem taky zkejsnul na Squirrelovo YT kanálu, všiml jsem si, že on používá TrackIR a i jenom z videa bylo cítit, že je jízda o dost přirozenější. Tak jsem začal pátrat a záhy skončil, protože za TrackIR v5 chtějí raketu. Pak jsem ale objevil tohle, tak mě zajímá, zná to někdo? Máte s tím zkušenosti? http://www.free-track.net/english/ Dost o tom uvažuju i do jiných her...
  • BangMeInBangladesh
    Ten multiplayer, to by byl tedy zážitek. Když vím jak se "lidi" dokážou chovat v ostatních hrách. Destruction Truck Derby.
  • Já MP nehrál spíš kvůli tomu že tam nebyla podpora Oculusu.
  • vlastně je mi jedno kdo se s kým hádá ale když si v dnešní době prohlížím zprávy tak mi přijde vtipné svádět to na komunisty a hlavně tady *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit