Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tak to by mě teda ta chybějící AI pěkně štvala. Přeci jenom to je nejdůležitější prvek určující obtížnost. Člověk musí být ve střehu jako v reálném provozu. To je pak o ničem a přijde mi to jako simulátor kamioňácké zombí apokalypsy. Implementace živých hráčů ano, ale pouze s AI jako v GTA V. Jinak je to podle mě k ničemu.
  • Moje mentální vyspělost je dostatečná, chybu spíš vidím v tvé literální nedokonalosti, když nedokážeš přesně vyjádřit, co myslíš. V předchozím příspěvku není o hraní s přáteli ani zmínka, hovořilo se obecně o multiplayeru. Když to hraješ s někým, tak se na to samozřejmě díváš jinak, ale nemůžeš počítat s tím, že většina lidí to má stejně jako ty. Pořád si ale myslím, že v tom MP prostě to AI chybí a okolí je prázdné, ať už hraješ s kamarády či ne.
  • Nevím no, sejde se nás pět, přes program zesynchronizujeme zakázky ať máme stejné a jedeme podle pravidel provozu, po cestě potkáváme známé, posloucháme hudbu a kecáme, o náhodná setkání není nouze v zatáčkách potkáš převrácený kamion, upozorníš kámoše a jede se dál, po 10 minutové cestě potkám třeba 100 dalších. Je to krásný oddech, ale špatně se to popisuje k tomu musíš mít vztah a asi i mentální vyspělost.
  • MikeR
    Pokud zvolili stejný model jako u ETS2, jako že nejspíš jo, tak ti ATS taky umožní stáhnout a hrát slušnou dobu legálně zdarma, aby ses mohl osobně přesvědčit, že za těch pár korun vážně stojí. Digitální distribuce nevím, krabice za 450 korun, probůh. Cena dvou střídmých návštěv hospody. *7*
  • "Nevidím žádnou invenci" - tohle říct je trochu nefér. Hodně věcí, které vyvíjeli do ATS, dali zdarma v podobě patchů do ETS 2.
  • Ten multiplayer je úplně o hovně, když tam nefunguje AI doprava. Koho baví jezdit po prázdné silnici a jednou za čas někoho potkat? Takže celkem nechápu, v čem je pro tebe MP v ETS2 "úžasnej".
  • Souhlas, multiplayer uz dnes vidím jako nezbytnost u her a u ETS2 a ATS obzvlášť. V ETS2 je úžasnej díky moderům z polska kteří se o to fakt starají a bezmilosti banují prudiče. Kdyby bylo SCS co k čemu tak tenhle team moderů by už dávno pracoval na multiplayeru ATS a mohli to představit jako skvělou novinku u které by ani zatím slabší obsah nevadil. Bohužel je to jinak.
  • Dřív výrobci takové hry označovali jako DEMO, tzn ukázka hry aby vás navnadili a bylo to ZDARMA. Dnes se to prezentuje jako plná hra.
  • Jsem milovnik ETS2 ale King of the road mi prislo zabavnejsi a propracovanejsi, mate to tak stejne? Treba nelegalni joby, naprosta pecka, zkratky atd. Jeste ted po mnoha letech si naprosto presne vybavuju ten svuj zelenej Actros.
    Oproti tomu mi rekneme skoro early acces hra jako je ATS s minimem obsahu prijde naprosto smesna.
    Driv by si nikdo nedovolil vydat hru v takovem stavu, driv by to nazvali jako DEMO, dnes je to plna hra...
  • Souhlasim s tebou, nevidim zadnou invenci oproti ETS, snad jen delsi trailery a parkovani. Je evidentni ze se chtej dostat na americkej trh s necim co uz tu v evrope mame par let. Je to skoda ale tento pristup se mi take nelibi, meli vytvorit neco noveho, ne jen predelat ETS2.
  • Protoze se mi neco nelibi tak to nemam komentovat? z ktery komunisticky nebo postkomunisticky zeme jsi prisel chlapce?
  • Unika ti neznalost zeměpisu pro základní školy
  • Nebylo by to spatny, sam bych byl pro ale obavam se ze nam v tomhle pomohou pouze mody. SCS si myslim ze je do hry neprida. Americky trucky nemusim, radeji poradny Volvo nebo MANa. Pro me je tedy zatim ATS nezajimavou hrou a to ETS2 miluji.
  • Jaky uspech? vzdyt je to vic jak podprumerna hra, lepe receno kopie ETS2 s minimem obsahu, jinou mapou a zatim dvema znackami trucků. Invence 0. Tak mi rekne o jakej uspech se tu jedna? To by moderi udelali lepsi ATS nez samotny vyrobce. Vzdyt i moderi udelali multiplayer.
  • Klasické čecháčkovství.
    Zahraniční média: pcgamer: 8/10, destructoid: 8.5/10, gamepressure: 8.5/10
    Česká média: games: 7/10, zing: 7/10, doupě 7/10
    Holt úspěch se tady v Česku nepromíjí.
  • Grand
    Doufal jsem ze povoli i evropske nakladaky. *9*
  • Trošku jsme přebrali, že?
  • blixa
    Pravda, samozřejmě. Díky za upozornění, už jsme to opravili.
  • Já už to chci taky hrát!!!! Miluju ETS2 a miluju Kalifornii... doufám, že brzy bude Oregon i Washington... Jízda kolem Rainieru...hmmm.... Už aby bylo 3.... Volant čeká:-)
  • Jen drobnost k recenzi. Nevada a Kalifornie jsou na ZÁPADNÍM pobřeží spojených států, nikoli na východním jak píše autor v recenzi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit