-
Zrovna jsem dohrál, není to sice to co jsem očekával, ale peněz nakonec nelituju. Dal bych 7/10!
Kdo čekal něco jako původní Amnesii bude nejspíš podobně jako tenhle recenzent zklamanej. Tohle je spíš taková zážitková 1st person chodička s dost ponurým hororovým příběhem, ale zato velmi povedeným. Musím pochválit pěkný ozvučení i hudební doprovod.
Bohužel negativ to má celkem dost:
- Po technický stránce dost slabá záležitost, ani v době vydání první Amnesie ten engine nebyl nic extra a dnes působí vysloveně zastarale.
- Žádný puzzly ve hře nejsou, jen úkoly typu zandej baterii, vyndej baterii, nasuň kolečko apod. což mě dost zklamalo i když pro někoho to může být plus.
- Hra je opravdu osekaná téměř o všechno co zavání nějakou interakcí, s drtivou většinou předmětů ve hře už nelze nijak manipulovat.
- Systém skrývání se ve tmě i ztráta příčetnosti při pobytu ve tmě jsou pryč; k tomu všemu teď máte neustále k dispozici nevyčerpatelnou lucernu což strašidelnosti moc nepřidává.
- Nepotěší ani extra nízká obtížnost hry, za celou hru se mi podařilo umřít jen dvakrát a to jsem se nijak nesnažil. -
Dovakhiin: S tim nejde jinak než nesouhlasit, ale stejně, mi tenhle bojovej systém ze zvyku asi přijde nejlepší, i to mi připomnělo starýho Gothica *3*
-
Sakra, proč mi kazíte radost *9*
-
Tak ještě přesně takový názor na hru mám já.
-
-
už ti někdo řekl, že máš ne moc dobře zvolený název domény a stránek? a vyhledávačům jsi to rovněž neusnadnil.
-
-
Nevím přesně, co je špatné na jménu? Doména není nejlepší, to vím. S tím ještě hodlám pracovat.
-
-
indee
google si to mohl dovolit, ale tady mi přijde komolení toho indie zbytečné a spíš kontraproduktivní -
-
Pod názvem Kotaku nebo Rock, Paper, Shotgun by jeden taky neočekával herní weby. Základní domény s názvem indie nejsou volné, takže bych mohl mít něco dlouhého a špatně zapamatovatelného.
-
-
no jde o to, že s názvem "indee" komolíš název. mně to jde například strašně blbě přes prsty to napsat takhle špatně... tedy nejde o to, co od názvu očekáváš, to je v pořádku, ale že musíš napsat něco, co je gramaticky špatně a co je člověk zvyklý psát jinak. a v tom vidím ten problém.
to už by bylo lepší mít jen "deegames" - kratší a to zkomolení je výraznější...
no a nebo holt něco jinýho... mně osobně prostě vadí slovo indee (proti webu nic nemám)
-
-
-
-
-
-
Nesouhlasím s recenzí.
-
No jó nó, to je tak, když studio (The Chinese Room - DEAR ESTHER), které neumí dělat HRY, dělá pokračování HRY.
-
-
Velká písmena. Touha být vyslechnut. Už od narození marná.
-
-
Jsi vol. Kdybys aspoň vysvětlil, proč si myslíš, že Dear Esther je dobrá hra. Ale ne, jsi jen butthurtovanej, že si to někdo jinej nemyslí.
-
-
bodejt by jo kdyz za to dostali nejvejs narok na spanek a pytel brambor :)
-
-
A co na tom že nejde otevírat milion prázdnejch šuplíků? Tady jde o atmosféru a tu to má pořád skvělou.. jde prostě o to tuhle hru zažít a je jedno jestli jdete v koridoru nebo můžete odbočit někam vedle do chodbičky..
-
-
Možná se někdo pokaždé těšil, že tam něco bude :)
-
-
a cekal nekdo vic ,klenot survival hororu je jedina hra a to siren!
-
-
Kdo nehrál Call of Cthulhu The Dark Corners of the Earth, neví co je to dobrej horor :)
-
-
Jo, u týhle hry jsem se místama bál víc než u Amnesie. Především, když mě honili v hotelu.... To jsem musel vypnout a dát si pauzu :D
-
-
Siren? To je fakt zvláštní způsob jak hláskovat Project Zero *2*
-
-
Nechápu, proč zdejší osazenstvo nedokáže pochopit, že pouze vytříbený herní klenot typu Gone Home si zaslouží hodnocení vyšší, než 7 *6*
-
-
To je tak složité metafyzika dílo z jiné dimenze které prostě pochopí pouze nadlidi které vybral sám Aštar Šeran. Navíc je potřeba mít vyčištěné čakry aby mozek pobral takovou hru. A proto zdejší osazenstvo nechápe to co píšeš.
-
-
Je pravda,že je to oproti první Amnesii slabší,ale pořád je to nadprůměrný zážitek a udělených 6/10 je hodně málo.8 bodů z 10 je tak akorát.Další co nechápu je jak zde v článku vychvalujete první díl do nebes,ale v recenzi má pouhopouchých 7 z 10 ( za mně 9.5 z 10) a když bych to bral podle zdejšího hodnocení tak alespoň 15 z 10, protože když hry jako State of Decay,L.A. Noire nebo Risen dostávají 9-tky tak jde to jsme ?
-
-
Ty jsi fakt naprostý imbecil, nemůžeš srovnávat tyto všechny hry, je to jako by jsi srovnával jablka s hruškama. A navíc, co je špatného na Risen?! Je to v podstatě viceméně pokračování Gothica. Risen si to hodnocení zasloužilo, nemluvím o dvojce.
-
-
Já neporovnávám jablka s hruška to jenom ty jsi to špatně pochopil *3* ... A k tomu Risenu. Já Gothic MILUJU. 1 a 2 díl mají u mě 100% hodnocení, 3 tak 80 %, ale 4 radši ani neměla vzniknout.Problém je,ale v tom,že Risen nepřevzal z Gothicu jenom to dobré,ale i to špatné zejména ovládání.Na to dobu kdy vzikl G1 tak to bylo OK, ale v roce 2009 nebo 10 kdy vyšel Risen je to ostuda.
-
-
Ale 6/10 je prece nadprumerna znamka. 90 % her zde je o dva body nadhodnocenych a je to matouci. Kdyby nejaka hra dostala 5 (a takovych prumernych her je hodne) ,vsichni ji budou povazovat za odpad.
Ciselne hodnoceni je prezitek a jen olej do ohne pro flame. Nic vic. -
-
Rise of the Triad zde dostalo 4 a přitom ve světě je průměr 7 a hráči jsou spokojení. to už je zvláštní rozdíl :)
-
-
jako sorry ,ale l.a. Noire si zaslouzi i vic jako 9.... Srovnavas jabka s hruskama, ale jestli si to hral bez znalosti aj tak te chapu...
-
-
Pokud bych to bral čistě co se týče nápadu,grafiky, filmovosti a hlavně zpracování obličejů byla by ta hra klidně na těch 9, ale po čase mi přišli otravné hlavně ty výslechy a hledání důkazů. Pořád bych byl,ale hodnocením někde mezi 8-9.Jenže vývojáři hru neskutečně zprasily po technické stránce.Určitě 90% hráčů s tím mělo nějaký problém a to nemyslím jen warezáky. A protože hru musíš hodnotit jako celek( Jako by sis koupil mobil,kterej je sice na pohled hezký ,ale vnitřek stojí za hov*) a to tuhle hru sráží ( podle mě) někde mezi 6-7 bodů z 10. *3*
-
část hry L.A. Noire je tak výjimečná a především zábavná, že si vpravdě zaslouží víc než 9. Jenže druhá část té samé hry je tak průměrná (jízda v autě, akční pasáže) až podprůměrná (fyzika světa), že si to objektivně těch 9 fakt nezaslouží. :)
-
-
co je zlého na L.A. Noire?
-
-
Scénář. Mechaniky té hry jsou ale super.
-
-
Mně se scénář L.A. Noire moc líbil. Co je na něm špatně? A zase mechaniky mi nepřišly nic moc. To je holt život.
-
-
-