Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a cekal nekdo vic ,klenot survival hororu je jedina hra a to siren!
    • Kdo nehrál Call of Cthulhu The Dark Corners of the Earth, neví co je to dobrej horor :)
      • Jo, u týhle hry jsem se místama bál víc než u Amnesie. Především, když mě honili v hotelu.... To jsem musel vypnout a dát si pauzu :D
    • Siren? To je fakt zvláštní způsob jak hláskovat Project Zero *2*
  • jednim slovem - totalni srac.ka, co jeineho rict v porovnani s puvodni amnesii
    • Horst_Fuchs
      Po všech těch řečech o tom jak je tohle výrazně horší mi to nedalo a schválně jsem si znovu zahrál původní Amnesii, a tentokrát jí dohrál do konce, abych měl srovnání.

1. polovina hry dobrá, ale od potrubí dál je to slabé, ničím to nepřekvapí; překvapivě v některých pozdějších lokacích není vůbec třeba být na světle; AI potvor je úplně stejně dementní jako v MFP; puzzly tu jsou, ale dětsky snadný; hudba, atmosféra, příběh i závěr výrazně horší jak v MFP. Tohle že je ta mnohem lepší jednička? *7*

Hry hodnotím zhuba stejně, vtip je v tom, že každá si svých 7/10 zaslouží za něco jinýho. Jednička za herní mechaniky a 1. polovinu hry, MFP za výbornej příběh s přesahem, atmosféru i hudební doprovod.
    • ucho
      nevím, ale jsi trochu zmatený. píšeš "jedním slovem" a použiješ slova dvě. a co jiného říct? třeba normální názor na hru... :)
  • Mato1987
    To niekoho baví hrať takéto hry ako amnesia či slender a ostatné primitívne lakačky? Ja som sa napr. viacej bál pri FEAR 1 alebo Condemned Criminal Origins a naopak takéto stupídne a simplexné ľakačky ma nejako neohúrili.
    • TheGGG
      No, ale fear nebyla hororová hra. Kosím vojáky, chvilku rozmazanej obraz a malá "děsivá holka" pak zas kosím vojáky. U toho se těžko budeš bát. Hrál jsem všechny díly i datadisky a nebál jsem se ani u jednoho dílu.
      Amnesia je mnohem strašidelnější.
      PS: i suffering byl děsivější
    • Horst_Fuchs
      FEAR je strašidelná hra? No to už snad byly strašidelnější ty starý (ovšem vynikající, jen tak mimochodem) ultraakční Sufferingy. Fear byl jen střílečka kdes občas prošel místností plnou vnitřností a krve a sem tam na tebe vykoukla divná holka, toť vše. *7*
      • Mato1987
        nj, ale stále to je pre mňa jedna z najlepších hororových hier aké som kedy hral :)
        • Tak jestli pro tebe vrchol hororových her je střílečka s pár dobrýma momentama..to už je větší horor i ten polodebilní slenderman.
          Nedám dopustit na Pneumbru díky zasazení, v závěsu za ní je právě amnesia.
          • A pak Slender, že jo? Teda vlastně Gone Home.
            • Vylešti si věšteckou kouli, slendera jsem ani nehrál. Potom by byl asi Silent Hill. Dal bych před to ještě Train, ale to byla jen taková jednohubka, ale atmosféricky hutná jednohubka.
          • Penumbra:)
            • Ne ne, Penumbra je ta hororova hra. Pneumbra je hororovy pribeh o tom, kdy vymenit letni pneumatiky za zimni.
    • Veklá popularita těchto her je založena na pitomých uřvaných videích, co o nich někteří dělají na YouTube. A pak se to jen nabaluje.
      • Mato1987
        Týmto rýchlokvasným tvorcom videí, čo sa tak silne rozmohli na youtube tiež vôbec nerozumiem :D
    • taky nechapu jak se u toho muze nekdo bat...ja se bal tak max naposled u dooma2 v 10 letech.
      • Mato1987
        Tak ja som sa v 10 rokoch bál nočnej mory z elm street :D Keď som bol menší tak som vlastný počítač nemal aby som si zahral dooma :D
    • GlaDOS
      Nevím, jestli jsi hrál Slendera a Amnesii, ale pokud ano, tohle bys nenapsal. Slender je extra primitivní lekačka, Amnesia ne. Z tvého popisu to spíš vypadá, že jakákoliv atmosférická hororovka musí mít bouchačky nebo jiné zbraně.
      • Mato1987
        Hral som obe, slendera som prešiel, ale že by som sa pri tom čo i len raz lakol, to nemôžem povedať..Amnesia som hral len chvílku a nudil som sa pri tom....Tak mňa trebárs uchvátila hororová atmosféra v stalkerovi, či v manhunt :)
    • condemned bolo super, aj fear..skus zahrat amnesiu po tme so sluchatkami:) PS: slender je hrozna blbost, a hnusna
      • Mato1987
        To potvrdzujem, condemned bola fakt parádna záležitosť, survival ako má byť :) Amnesiu som hral len chvíľočku, skôr som sa nudil ako by som ľakal...
    • Fear ?? však to byla jen obyčejná střílečka s tou malou děvkou ne ? čeho jses tam bál ?
      • Je videt, ze se az moc tezce snazis o tom napsat neco nepekneho, nestrilelo se tam o nic vic nez v kdejake Inside srajde a strachu tam bylo plno.
        • však to byla skvělá hra tak co mi vkládáš slova do úst ?
      • Mato1987
        vidno, že si nehral f.e.a.r. :)
        • Mě z FEARU utkvěl v hlavě jen jeden moment a to úplně na konci jak se ta "mrňavá" najednou vysápala na palubu helikoptéry a to přiznám sem se málem podělal...jinak to bylo takové slabší...
  • Když zapnu hru tak se točim pořád dokola ohromnou rychlostí nevíte někdo proč ? *16*
    • Horst_Fuchs
      Odpoj gamepad. ;-)
  • "Možná až teprve teď s odstupem času si díky těmto zjednodušením uvědomíte, jak podstatnou roli vlastně ona „taktická“ složka první Amnesie hrála." >> oprava:
    "Možná až teprve teď s odstupem času si díky těmto zjednodušením uvědomíte, jak podstatnou roli vlastně ona „taktická“ složka ve hrach pred 10 lety hrála."
  • Sakra, proč mi kazíte radost *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit