-
Asi jsem divnej, ale po dohraní musím říct, že se mi A Machine For *12* líbilo víc než The Dark Descent. Zajímavej příběh, luxusní soundtrack, paradní lokace. To že ubylo interakce mě nevadilo, jen to mohlo být více hororové.
-
Tak ještě přesně takový názor na hru mám já.
-
-
už ti někdo řekl, že máš ne moc dobře zvolený název domény a stránek? a vyhledávačům jsi to rovněž neusnadnil.
-
-
Nevím přesně, co je špatné na jménu? Doména není nejlepší, to vím. S tím ještě hodlám pracovat.
-
-
indee
google si to mohl dovolit, ale tady mi přijde komolení toho indie zbytečné a spíš kontraproduktivní -
-
Pod názvem Kotaku nebo Rock, Paper, Shotgun by jeden taky neočekával herní weby. Základní domény s názvem indie nejsou volné, takže bych mohl mít něco dlouhého a špatně zapamatovatelného.
-
-
no jde o to, že s názvem "indee" komolíš název. mně to jde například strašně blbě přes prsty to napsat takhle špatně... tedy nejde o to, co od názvu očekáváš, to je v pořádku, ale že musíš napsat něco, co je gramaticky špatně a co je člověk zvyklý psát jinak. a v tom vidím ten problém.
to už by bylo lepší mít jen "deegames" - kratší a to zkomolení je výraznější...
no a nebo holt něco jinýho... mně osobně prostě vadí slovo indee (proti webu nic nemám)
-
-
-
-
-
-
mhm, no počkam si na zahranicne recenzie..zatial polygon..8/10
-
-
Polygon – 8/10,Eurogamer – 7/10
Joystiq – 3.5/5, Gamespot – 8/10
GodisaGeek – 7/10, Eurogamer.de – 5/10
Harcore Gamer – 3.5/5, CVG – 8/10
PWGaming – 8/10, CentrumHer – 90/100
GuiltyBit – 70/100 , Dealspwn – 7/10
-
-
Zkusil jsem, kupodivu se zatim bavim vedel jsem ze po Outlast nemuzu cekat graficke orgie, tady to je o hratelnosti predevsim, (neco na te lampe/svitilne bude) kazdopadne to doparim a i kdyz vim ze to asi na tu 6-7 je, rozhodne to neni skoda, nedoparit by byl samozrejmne jeden smrtelny hrich. *4*
-
Mně osobně hra hrozně připomíná strukturou hru Duke Nukem forever, u obou mi trvalo hodinu než jsem spatřil prvního nepřítele a do tý doby jsem se jenom lajdal a bavil kravinama.
-
No jó nó, to je tak, když studio (The Chinese Room - DEAR ESTHER), které neumí dělat HRY, dělá pokračování HRY.
-
-
Velká písmena. Touha být vyslechnut. Už od narození marná.
-
-
Jsi vol. Kdybys aspoň vysvětlil, proč si myslíš, že Dear Esther je dobrá hra. Ale ne, jsi jen butthurtovanej, že si to někdo jinej nemyslí.
-
-
bodejt by jo kdyz za to dostali nejvejs narok na spanek a pytel brambor :)
-
-
takže míň děsivé ale spíš úchylárna ve stylu Clive Barkera? to bych si mohl i zahrát *1*
-
Dovakhiin: S tim nejde jinak než nesouhlasit, ale stejně, mi tenhle bojovej systém ze zvyku asi přijde nejlepší, i to mi připomnělo starýho Gothica *3*
-
Na Steamu vysel dalsi zajimavy horor Doordays, nevypada vubec zle.
-
-
Oprava: Doorways :)
-
-
mohly tam být více hororový flashbacky jako byly v jedničce...jen si představte rozmluvu manduse a malého prcka když čistí turbínu a potom.... *1* nebo flashback o tom jak blinká a nachází mechanickou páteř...to by bylo velmi zajímavé..... ale máš pravdu, že ten konec byl total silnej....a ta hudba u toho..... plesalo mi srdce