-
Wow, čučím jak sviňa. Tak nepozitivní recenze na indie hru? A k tomu na tak očekávanou?
-
-
takovej minus nerd rage tady :D
-
Ty jsi ještě nevydejchal tu devítku za DMC, co?
-
-
Co? Chceš říct, že jsi si A Machine for Pigs předobjednal?
-
-
Ne. Jediná hra, co jsem si kdy předobjednal byla... GTA V.
-
-
*1*
-
-
-
-
Asi to má moc gameplaye. *1*
-
-
No mít gameplay se dneska nenosí v indie hrách, to je pravda, ale pochybuju, že The Chinese Room udělali hru s moc gameplayem.
-
-
Tiez som prekvapeny :)
-
-
Stejne to zkusim, pac mne moc ten stroj na prasata zajima , no co ze to neni jak Outlast. (propadak to neni , tak proc nezkusit he?)
-
slabe skoda, strasne linearne, zbytocne vela dveri ked len do jednych sa da ist, cele je to orezane, lakacie momenty ziadne, a zatial som stretol jedno obycajne prasa co behalo po tme v nejakom ocelovom brneni ,hadanky tiez lahke nic kde by trebalo trosku pohybat hlavu ako v povodnej amnesii alebo penumbre, tuto amnesiu berem ako taky nepodareny datadisk ,skoda no snad nabuduce pridu s niecim novym :) lebo penumbra a prva amnesia su zatial naj horory co som hral , aj call of cthulhu ale to je ina vec
-
-
Nejdřív dohraj, pak teprv hodnoť; první třetina je slabší, dál už je to podstatně zajímavější. Ber to tak, že tohle není Amnesie, je to hororová chodička s příběhem.
-
-
Jediné, co bych hře pochválila je soundtrack, ten je nádherný. Zbytek totální zklamání :(
-
The Chinese room, děkujeme, ale vypadněte z herní scény. Krásně jste potvrdili, že tam nemáte co dělat. Jděte tvořit ambientní filmečky pro přetažené mozečky a vyhýbejte se interaktivní zábavě.
-
me docela amnesia a machine for pigs sklamala
co seni libi na amnesia a machine for pigs: soundtrack trochu zlepsena grafika okolni prostredi.
co me sklamalo na amnesia a machine for pigs: nemate inventar, nejsou custom storys, hra neni moc hororova :((, mate neomezeno svetla v rucerne nebo co to je:((
hroznne me to sklamalo snad vyde dalsi dil amnesia ale strasidelnejsi s custom story a s inventem atd.
todle je odeme vse -
Aneb jak udělat z výborného titulu rychlokvašku na jedno brdo, s prasaty a ničím navíc. *13*
-
Opravdu uznávám, že co se hrůzy a lekaček týče, je v tomto lepší Amnesia: The Dark Descent, ale co se týče příběhu a celkové atmosféry, je v tomto lepší Amnesia A Machine For Pigs. Příběh mě na konci dojal až k slzám a vůbec nelituju toho, že jsem tuto hru mohla hrát, Byla velmi úžasná a navíc k tomu, donutila člověka k logickému myšlení různých dopisů a slov schovaných za hádankami. Narozdíl od Amnesia Pád do temnoty, nemělo mít skoro žádnou logickou hádanku, šlo jen o to člověka vyděsit. Je to jen můj názor, nikomu nic neberu :)
-
recenzent prekvapivo rozdupal hru :) ale bolo to dost deptajuce, az sa mi zda ze 6 je vela :D
-
v kazdom ohlade horsia hra ako jej predchodca... wtf