Přejít na výpis diskuzí
Amnesia vyděsila přes milion lidí, tvůrci chystají něco nového
13.9.2012 | Petr Poláček
65 příspěvků
-
Ale nechápu jak se toho někdo nemůze bát. jestly tedy meli spravne nastaveni gamy a hrali ve tmě a sluchátkami jako já.Ja se bal až mi sel mráz po zádech. Nejde jenom o zvuky a zombii ale i o samotny príbeh.Cetl jsem každy deník a uz toto bylo desivý. Nejvíc mě děsilo vězeni a část sklad a kůr.Docela bych chtěl vědet čeho se ti co se nebojí amnesie bojí.
-
super hra
-
Se zástupci Frictional Games (i thechineseroom) jsme si měli možnost popovídat na Gamescomu a jsou to chlapíci, ze kterých čiší nadšení pro tvorbu her, které chtějí sami hrát a snaží se je přizpůsobit tomu, co by se líbilo jim samotným. Věřím, že tato atmosféra bude sálat i z videa, až ho BigPeter někdy v budoucnu sestříhá *5*
-
100 percentne súhlásím, tá hra sa tak zarputilo snaží hráča vydesiť až sa to preklápa do presne opačného účinku. Mal som pocit, ako by som pozeral strašidelný film s niekým, kto sa ľahko naľaká; stále si zakríva oči, trasie sa a občas až uteká z miestnosti (napr. s mojou mamou). Ale držím im palce aby sa im ďaľšia hra podarila...
-
abych reagoval - minus povazuji za moznost nekomu ukazat ze je deme*t a jeho nazor je zaostaly. Osobne minuska nedavam nikdy nikomu kdo ma opacny nazor, ale kdyz nazor ma dementni. Nevim ted kde, ale vim ze nekde maji system bodovani pouze kladny a kdyz se nekomu libi dostava + kdyz ne tak se nic nedeje. Ale uprimne mam u zadnice jestli dostanu 30 + nebo 30 - sek... Sr*t na to, muj nazor je muj nazor *3*
-
jaká je definice funkce tlačitel líbí/nelíbí? Protože tohle ty tu řešíš, ne rozdílnost názorů. *2* Někdo mínusne proto, že si myslí, že autor postu je blbec, jinej zas proto, že s ním jednoduše nesouhlasí.
-
uznavam, ze tam ten efekt nastupuje trochu rychlejsi, nez je zdravo a obcas to opravdu vede na to, ze ta postava je vic vylekana, nez by mela. nicmene myslenka samotna mi neprijde az zas tak spatna.
-
Halt lidi jsou ruzni, nekdo se boji a nekomu stoji :D
-
Stojím si za tím, že pokud někdo napíše, že hra ho osobně nebavila, a jiný mu za to dá negativní karmu, tak tento jiný je vůl! Trestat někoho za jeho osobní preferenci negativním hodnocením je zkrátka mimo mísu. Totéž platí pro používání negativního hodnocení jako nástroje ke sdělení "mě hra narozdíl od tebe bavila", protože oba hodnotící postoje ke hře jsou zcela legitimní.
Tvůj názor na věc respektuju a ponechávám si svůj. -
Prostě si myslím že kritizuješ špatnou věc a všechno co se tady napíše je jak ty řikáš suběktivní názor a mnohdy i na hru. Tím chci říct že minusky prostě lidi dali najevo, že jim atmosféra přišla hutná dost a kritizovat jejich "minuska" muže zas mě připadat jako dmnce a špatnej suběktivni názor.
-
Je rozdíl mezi tím říct "grafika se mi nelíbíla" a "grafika je špatná". I dobře udělaná grafika - po řemeslné i umělecké stránce - nemusí každého zaujmout.
Co se týče hrůzostrašnosti, nelze vytrhávat z kontextu. Je to subjektivní dojem, ostatně pokud sám píše, že má laťku položenou někde jinde... no tak ji prostě jen má položenou někde jinde. Tím snad neříká, že u jiných to nemůže vyvolat ten zamýšlenej efekt, nebo že jeho laťka je ta jediná správná laťka. -
Možná je nedostal za to že ho nebavila, ale za "neoslovila a co se tyce atmosfery, nevim co na ni bylo tak hruzostrasneho, asi mam latku polozenou nekde jinde'' btw subektivni pocit mas i na grafiku a ovladani..a je to taky pocit ze hry
-
Z tohoto mam radost, ferovi vyvojari a jejich jejich ferove hry. At jim takovyto pristup vydrzi a necht se jim nadale dari.
-
Mě se na tom nejvíc líbilo, že tam nemusím střílet a všechny rozmašírovat. Beze zbraně je to dost hustý, i když se přiznávám, že sem hru na chvilku odložila, když sem se nemohla dostat přes ty mříže v sklepě, jak tam jsou kusy mrtvoly a ten ... šlape ve vodě... *8* ... ale nejvíc mě rozsekal konec...Je na tom moc pěkný že nemusí ukazovat něco hnusnýho...jenom naše představivost a výkřiky ve tmě..... moc moc se těším *1* na dvojku
-
Pokud napíšu, že mě hra nebavila, a někdo mi dá minus, považuju ho za vola. Pokud napíšu, že hra má blbý scénář/grafiku/ovládání, a někdo mi dá minus, považuju ho člověka, co má jiný názor. Kritizovat subjektivní pocit ze hry, který má každý člověk jiný, je prostě a jednoduše dmnc.
-
což je fajn v momentě, kdy sebou protagonista plácne na zem v přítomnosti obludy, ne když se mu rozmaže obraz, když se posune o centimetr dál od svíčky.
-
Tak ja si pod strachem predstavim trochu intenzivnejsi prozitek,ale jak rikas,je to o slovickareni a o tom,co si pod tim pojmem kdo predstavuje.
-
ja to chapal tak, ze strach tohodletoho typu se velmi tezko ovlada a cim vic chces, tim hure to jde. melo to podle me podporovat bezmoc.
-
jasny no, priste te napoji na nejake pristroje a budou zkoumat jestli se bojis v dany moment nebo ne, aby to mohli adekvatne prenest do hry ...boze to jsou kecy
-
zase tak strašidelné to rozhodně není, možná na začátku ale pak už jsem si v podstatě zvykl. vždycky to začíná úplně stejně, ozve se jakože děsivé "vrrr" té příšery, pak jí uvidíte, pak chvilku utíkáte a je konec. (nebo jste zabiti, což ale vůbec nevadí)
-
jo a vadil mi ten efekt strachu té postavy ve hře, znemožnilo mi to vcítit se do toho a mít pocit, že tam jsem já. protože on se najednou začal bát, kdežto já se udržoval v klidu, takže jsem to od té postavy, za kterou hraju bral jako zradu.. a pak už jsem na něj nadával ať se proboha zklidní (což mě spíše rozveselovalo, takže zase strach nikde)