Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cool story rofl
  • to bude veteran z Afghanistanu :)
  • michaliuz18
    bud som z hororov vyrastol alebo nemam v sebe taky strach , nejde o to bat sa pri tejto hre ,hral som pred tym davnejsie penubru, no tam strach nebol ziadny, v amnesie je na dost vyssej urovni ale stale nie na takej aby som sa posral , casom som si na tie xichty nechutne zvykol a ku koncu hry mi bolo jedno co ma nahana, kazdemu vzdy zamrazilo v chrbte ked nas nahanal ten hnisavec a doho ta nechutna piskajuca hudba :D
  • Acindards
    Já to vydržel hrát hodinu a půl pak jsem to vypnul takže jsem vyhodil 500 za hodinu hraní. :D Co se mi na amnesii líbí tak to že horor by se mohl z filmů (ve kterých teď hodně tápe) přesunout na hry. Podobně jako se to kdysi v minulosti podařilo filmu sebrat knihám. Takže jen tak dál i když já to asi hrát nebudu :D , ale amnesii to přeji, už jen proto že to vytváří malé studio a není to žádná AAA hra.
  • Lawliet
    No teoreticky by to mohl být vlastně takový "spoiler, ale není nad to si potvoru prohlídnout pěkne z blízka *15* Uvedu příklad když utíkáte naučenou trasou v určité fázi hry a víte kde jsou a nejsou monstra, a právě tam v odbočce kde by přesně němel být mu najednou hledíte přímo do obličeje... je to opravdu velmi příjemný zážitek *1* a ty zuby byste ve svých vzpomínkách mohli počítat znova a znova.. *15*
  • SkillJam
    Copak jsi zažil? *5*
  • Jo, to máme stejnej problém. Necítím u toho takovej ten pocit..úzkosti, strachu, obav z neznáma... Jasně, lekačky zafungují vždycky, ale to je docela lacinej druh strachu, leknutím.
    Ono ta hra to bude těžko překonávat, záleží asi hlavně na tvým rozpoložením. Ale Amnesia mě bavila, nemusela mě děsit, ale pocit bezmocnosti se bránit (když jsem se do toho ponořil a nepočítal s respawnem) a objevování novýho..jo, to můžu :)
  • Pamatuju na situaci, kdy někdo k nějakému článku dal podobný screenshot a v komentářích se hráči ozvali, aby to změnili, protože je to strašný spoiler - nejde ani tak o příběh jako o to, že je ta hra udělaná tak, aby se hráč na ta monstra díval co nejméně a pokud si je prohlíží někde na screenshotech ve článcích, tak to tu hru kazí... Myslím, že na tom něco bude, ale nejsem o tom zas tak silně přesvědčený abych se tady "pral" o změnu...
  • irdzi
    Bych si spis myslel, ze prehypovany blbosti se prodavaji rychle dokud bublina nesplaskne a dobra hra (vetsinou se jedna i trosku o ne maistreamovej pocin) se prodava sice min, ale delsi dobu, protoze lidi co si tu hru koupi, potom chvali jak je gamesa dobra, az se stane, ze ji porad nekdo kupuje ... myslim to nema s platformou moc co delat ...
  • Nechapu ze se u toho lidi boji no asi kdyz clovek zazije opravdovy strach tak pak hry a filmy jsou proti tomu nic no
  • ZvacA
    Já musím říct, že nejen hra musí udělat svůj kus práce, aby se člověk skutečně bál. Pokud je možný si to dovolit - není nad to si při prvním hraním vychutnat tuhle tématiku v noci a se sluchátky a o výsledek je postaraný. Nepochybně záleží i na věku a zkušenostech, páč tam kde člověka za mlada děsila v hororových hrách kdejaká kravina, mu podobný věci po letech nedělají nic. A bohužel, dneska je ta poptávka opravdu kvalitních a atmosferických her, kde by se člověk měl bát, opravdu jako šafránu. Vždyť ' horor ' nálepku dnes nosí kdejaká kravina.

Amnesia patří naštěstí do kvalitní ligy.
  • Lawliet
    Právě z těhle xichtů.. jsem byl nejvíc pos*anej *16* *1*
  • ahoj, já se u Amnesie také nebojím, tedy nesnáším pouze situace, kdy něco běží za mnou ve spojení s tím děsivým intenzitu zvyšujícím zvukem (kdo hrál, ví, oč jde). Ale i přesto mne neskutečně baví prozkoumávat ten pochmurný hrad, řešit hádanky, schovávat se před zombíky a tak dále. Strach přitom vlastně nepociťuji. Takže určitě nejsi sám. Nosferatu: Malachiho hněv či CB Undying je, řekl bych, místy se svými jump scares o dost strašidelnější, jenže Amnesia má výbornou atmosféru.
  • V některých momentech se člověk lekne, když něco nečeká, ale že bych se bál při běžném hraní, to ani ne. Jen to sem píšu, abych se dozvěděl, zda se tu najde víc lidí, co sdílí podobný názor.
  • deridon
    taky tak.. tahle hra prostě ví, jak na hráče.. já jsem to ani nedohrál a dal jsem tomu druhou možnost a skončil jsem ještě dřív než jsem začal :D http://www.youtube.com/watch?v=fytI_fwJ2ss
  • Kozy
    tak to bych chtěl být jako ty, ne vlastně ne, rád se bojim
  • Škoda, že u mě hry (ani filmy) nedokážou vyvolat formu strachu, tudíž pro mě tato hra ztratila kouzlo. Asi něco podobného, jako Paranormal aktivity, u něž také dost lidí hlásila že to je "strašně strašidelný." Nezbývá než čekat na hru, která tu mou hranici překoná.

Tvůrcům samozřejmě úspěch přeji a kvalitu hry nezpochybňuji.
  • Keyz
    To jsi hrál do té doby Pokémony,že nejsi zvyklí?
  • 13_11
    Kdepak, skutečný klasik by řekl: „To je super klasika tečka bomba.“
    Ale mlaďoši tohle asi nepochopí...
  • Black_Hand
    ano, dlouhodoby odbyt je specialita PC hracu. konzolove se vycerpaji rychleji, po drsnejsim zacatku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit