Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uprimne, Sony hraje na efekt a temhle kecum moc neverim. Jejich heslo pro (minulou) soucasnou generaci bylo MP zdarma pro vsechny. Bum a je tu placeny MP v ramci PS+. Takze uvidime jak dlouho bude trvat a zavedou DRM na bazarovky take...
  • Me je uprime jedno ktera konzole se bude lepe prodavat, ale fakt je, ze MS ma totalitni manyry a restrikci je u Xone az nezdrave mnoho.At uz jde o malickosti jako nevymenitelny HDD, region lock, nutnost pouzivat a platit za periferii kterou nechcu a nebo ty vetsi veci jako omezeni bazaru, online DRM atd.
    Proste ja bych Xone doma fakt nechtel.
  • jj, uz asi od PS1 je mrtva :D
  • Rhulad
    Já vždycky žasnu jak rychle ti skáčou ty pluska... máš opravdu rychlou akceleraci
  • Veskoslav
    Ignoruj mě trolí špíno;)

joe (anonym) -1
    mimochodem s tebou končím
    /ignore
    před hodinou

Tolik k tomu, že neumíš splnit ani základní sliby trolí špíno;) A neotravuj už;)
  • Multiplayer je sluzba za kterou se plati? Ty jsi bud agent nebo uplne vymlety reklamou. :-) Mam krabici Vietcong a krabici Supreme Commander. Obe hry maji multiplayer. Obe hry mohu kdykoli nainstalovat, a hrat s dalsimi lidmi. Neplatim za to zadny pausal. Proc ?

Budes prosazovat aby se sledovani filmu doma v obavaku zpoplatnovalo vice, pokud se bude jednat o mlutiplayer. Tj, bude tam se mnou napr. pritelkyne, deti, kamaradi, ... .

Bude mozne si multiplayerovy titul na One, zahrat i za 10let?
    ... kdo by hral, dest let starou hru ze? takova s_acka. GOG?
  • Rhulad
    Prosím tě na "vejšku" se dostane každý, dokonce i já *1*
  • Rhulad
    Veskoslave běž pryč z toho sluníčka, máš patrné projevy úpalu *3*
  • Srovnávat PC a handheld, toť nejspíš nový trend těch, co uvažují logicky:)
  • Až na to, že to tak úplně není pravda, že...
  • *střihu
  • Mrtvá platforma? Nenech se vysmát... PC je natolik současná a future-proof platforma, že o tom nemáš ani páru.

Nejspíš jsi hovořil o PC v souvislosti s HERNÍMI platformami...? Rozmáhá se youtube hraní, sledovanosti videí jsou vyšší než prodeje těch nejlukrativnějších topinkářských kousků! *5* Nehledě na to, že ráj indie scény, kterou tady všichni děsně žerou a každá krávov*na tohohle střichu zde dostává 10ky, opět roste jen díky PC.
  • a joe je uz davno mrtvej troll
  • Viktor_H
    Jestli něco vlastníš, nebo, nemá co dělat s digitiální/negiditální formou...
  • pc je dnes uz mrtva platforma
  • chápu že pro chudeho studenta bez penez je to problem ale mel bys stejne vic casu travit nad knihama.
  • Kupte si a sestavte kvalitní PCčko jako já v těchto dnech... Dlažební kostky (handheldy) a topinkovače (velké konzole) jsou již pasé.
  • Vrook
    Ty si fakt mašťáček veskoslave *4*
    Já třeba nic neobhajuju, jenom mně osobně vyplývá, že zaplatit si plusko je pro mě výhodný, soudě podle toho, co tam Sony do teď dávalo za hry. A je to posranejch 1200 za rok, což mě osobně nezruinuje. Pokud to zruinuje tebe, tak to je mi sice líto, ale snažil jsem se ti jen vysvětlit, že ne všichni, pro který je to výhodná investice, jsou vygumovaný fanboys, což jsi skutečně nikde přímo nenapsal, ale implikoval jsi to víc než jasně.
  • Veskoslav
    No jo, hlavně když dostanu hry "zadarmo". Co na tom, že hry na konzole jsou o 1/3-1/2 dražší. Nám je to jedno, my si zaplatíme navíc ještě MP, protože nám Sony předhodí pár titulů a všichni budeme šťastní. Taková naivita. Tady se všichni pouštějí do MS, ale Sony dělá skoro to samé a většině to přijde normální. To je na palici.
  • Tady jsou ale vsechny argumenty mimo, protoze platit za multiplayer je proste vysmech, i kdyby k tomu davali sadu hrncu nebo SUPERTRON 9000, ale ovecky si rady nechaji zacpat pusu gamesou zdarma ze ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit