Přejít na výpis diskuzí
Android konzole OUYA uspěla na Kickstarteru za pár hodin
11.7.2012 | Aleš Smutný
82 příspěvků
-
Když vytvořil Tebe (protože zplodit takové individuum by nedokázalo ani prase se šimpanzem po obrně) tak se rovnou poblil *11* *9*
-
J už androdi zavrhl, měl jsem Mobil od samsungu za 4k s Androdiem, a byla to tragedie, a bratr má ted Samsung galaxi S3 a i když je to výkona mašinka, tak prostě mu pulka veci co mě na iOS jde, tak jemu ne,... nezpustí se nebo padají, a spolužák si stežuje furt u tzabletu do asusus, ze mu dost veci pada a celkove i když má ten tablet parametry jak muj ipad, tak prostě na mem ipadu vše jede lepe a plynuleji...
androdi je pro mě prostě uzavřená kapitola, a netvrdím že je to tim že by apple byl tak dobrej, ale iOS je tu dele a apple ho mnohem lepe financuje, když k tomu přidám jak je jednoduchý, a že je na něj jednou tolik Aplikací/her tak je pro mě favorit -
Když Bůh stvořil konzoli, pravil: "I nepovedlo se." *5*
-
Ty toho o konzolách moc nevieš však?
-
Nejsem si jistý, jestli jsou tyhle diskuze na Games.cz prvotřídní trolling, nebo je tu akorát tolik hloupých omezených lidí :D V každém případě se tu schází opravdová elita :D :D
-
jejdasku, cos to vygooglil za pitomost? 32Gb ram pameti? a na co jako? do budoucna, jo? ty jses lopaťev roku. normalne si dam ten tvuj stroj pres screensnap na facebook - docelas pobavil... sni dal..
-
No, on PC totiž je "nej", výkonem, pohodlím i možnostma. Ale já říkám, každému co jeho jest, takže když chce někdo konzoli, prosím, příjemnou zábavu. *4* Hádat se jestli se má hrát na PC nebo na konzolích je jako hádat se jestli by se měli jíst banány nebo švestky... -> PRIMITIVE ---- každý má snad jinou chuť ne? *2*
Já konzoli zkusil, ale nakonec jsem se vrátil k PC, protože "doma" je doma. Konzoli bych si já osobně už nekoupil, pro mě je to blbost, ale to neznamená, že "blbost" to bude i pro ostatní ne? -
Sice trochu offtopice, ale - ANDROID JE ŠMEJD. V levnějších telefonech špatně použitelný (dokonce i v tolik opěvované plácačce na mouchy Galaxy Note se trhá jako prase), v tabletech je to systém naprosto hrozný a skoro nepoužitelný. No jo, hlavně že si to můžu customizovat, má to mass storage a widgety. Že je to zasekanej a nepřehlednej šmejd přece nevadí. Je mi jasný že dostanu mínuska, ale to jen proto, protože 90% lidí se smartphonem má právě Android telefon a bohužel nic lepšího nezkusili (tzn. především iOS, následně Windows Phone). No neva. Hezkej den.
-
Ale i tak, skvělé hry, které si PCčkáři nezahrajou tam budou vycházet furt *3*
-
Ta jeho sestava ani neexistuje. Jenom sní a mele průjmy. To už je moc. *15*
-
S tou vymyšlenou sestavou, co si usmolil, je 700W úplná blbost. Už jenom ta grafárna by dneska stála 3000 dolarů a pro správnou funkci by potřebovala min. 900W (možná i víc), kdyby teda vůbec existovala ty joudo.Sni dál. *15* *15* *15*
-
Narážím na pana Copánka, který strčil všechny konzoloidní krámy do jednoho pytle. A jeho geniální PC sestavu za 60.000 Kč.
-
ty zkus chápat sarkasmus
-
Vyzkoušej nejdřív přečíst si článek *3*
-
chtěl bych se zeptat, jestli ta konzole bude otevřená vývojářům?
-
Kvalita androidu jako OS je vysoký ... záleží na konrétním výrobci a zařízení.
To že androidu dělaj ostudu nějaký čínský šmucky nebo zančky typu LG za par tisíc neznamená že android je nestabilní OS. Naopak Nejnovější Android 4 a výš je na tom se stabilitou ( tim jak si sám pracuje z pamětí atd.) lépe než většina ostatních OS ... -
Tady je to jak na stránce PC Fanboy. Už si na ty konzole zvykněte, nebo z toho dostanete vředy. Ty vaše kecy o tom, jak je PC nej, už se nedají číst. Je to fakt HARDCORE, jak může mít někdo tak vymytej mozek??!!
-
Problémy se stabilitou většinou dělají přímo aplikace nebo ty trapné nadstavby, jediný pravý android je snad nexus.
-
No nevím Jejdásku, ale třeba taková PS3 žere v klidu 60W v pouhém menu(což je PS3 idle)-aspoň podle Wiki Slim verze a když to vezmu úměrou k výkonu (což pochybuju, že si ta jeho prasárna těch 250W v klidu vezme, když bych použil LP DDR3 a místo Opterona nějakou i5 nebo LP Xeon), tak je ta PS3 v podstatě daleko žravější - v poměru výkon/W.
-
Rychlost vyvoje software je predevsim funkci investic do vyvoje, jak krasne ukazuje pc platforma, ktera disponuje nejvykonnejsim hardware, ale nizkymi zisky z prodeje software.