Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli jste to nepochopil, ideální herní "konzole" je, bylo a bude PC. Všechny ostatní krámy budou vždy zpomalovat vývoj, protože jejich HW nelze upgradovat a vývojáři budou nadávat a stále budou omezování, dnes jsme již měli být na úrovni realtime grafiky, při tom hnijeme v roce 2004-2007, od vydání Crysis 1 v roce 2007 se žádné zlepšení herního enginu nekonalo, akorát vydali CryEngine 2 & 3, který je ovšem primárně pro konzole a oproti CryEngine 1 je o mnoho ořezán.
  • ted uz rozumime... :-) sry
  • Zas a opět, jen narážím na tu větu z článku, s vašimi názory souhlasím, jen jsem si vzpomněl na PC, kde se určite nezrácely a neztrácejí kvalitní tituly v záplavě šméček.
  • *1* Vtipálku
  • Lolololo PC da best trapáku. Proč si vysnívat konzoli, když takový PC můžeš mít už dnes.

(Ale pokud si to koupíš na hry, tak si blb, co přeplácí za výkon, co nikdy nevyužije.)
  • No uz z tech uvedenych pozadavku je naprosto zrejme, ze o fungovani konzoli nemate ani nejmensi potuchu. Viz. napriklad zakladni rozliseni, 32GB RAM a pod.
  • Nevím, jestli si rozumíme, ale já právě reagoval na tu větu z článku, kterou tam mám v uvozovkách, a která mi přijde hloupá.
  • Jistě proč ne?

Je to levný a jak jsem napsal níže... pár dobrých her se na to jistě... ale přečti, co tam dál píšou... většina bude nějakej shovelware.

+ ta emulace. Ale to bych si mohl rovnou k TV připojit notebook, kdybych moc chtěl emulovat na TV. Hmm, tak mě napadá... proč jsem to sakra ještě neudělal...
  • Cypri
    Ty dobré se na PC nikdy neztratily. To ty špatné pochopily, že se na PC scéně nemají šanci dlouhodobě držet jako na hlavní platformě, tak se přesunuly tam, kde se to vyvíjí snadněji a prodává lépe. Mně se to tak jeví.
    Dobrou hru PC hráč vždy ocení - !tím neříkám že konzolista ne!.
    Na druhou stranu, je plno multiplatformních titulů, které považuji za super. Jen se musí zvládnout optimalizace. A je jich zároveň plno skvělých na konzole. Upřímně si myslím, že každá sféra herní scény má to svoje.
  • Moc neslav.

Když si pročteš mezi řádky, tak je to prostě telefon připojitelný k TV a s ovladačem. Ale je dobrý, že jsi vypíchl asi hlavní sílu této věci.

Celé je to totiž jen o té otevřenosti a F2P, které to vývojářům nabízí. Jejich text z toho ale napohled dělá něco víc....

Nežíkám, že to je špatná nápad. Emulace starých konzolí je už na vysoké úrovni na Androidu a tohle by mohl být dobrej emulační box k TV. A nějaký slušný hry se na to taky jistě objeví...
  • Open source! Výborně! Ať shnije Sony, Microsoft, i zblitek všech těch Xbox, PS konzoloidních omezených krámů. S tím směšným výkonem se OUYA alespoň oddělí od desktop platforem, port je nemožný, ty hry, které tam spustí budu optimalizovány pouze pro mobily a konzole, konečně už ti šmejdi přestanou dělat porty na desktopy.
    Jak já si představuji HW ideální herní konzole?

GPU: Gigabyte HD 7970 SuperOverclock 5X 6 GB @ 1150/6000 MHz
    CPU: 2× 6 core AMD Opteron 4238 @ 3.3/3.7 GHz
    RAM: 32 GB DDR3 @ 1600 MHz
    SSD: Synchronní 240 GB SATA 6 Gb/s SSD
    HDMI, WiFi, Bluetooth, USB 3.0, Eyefinity, základní rozlišení 2560 × 1600 px, klávesnice, myš

Cena: do 3000 USD
  • mno... i tak to muze vyznit, ale pokud zacnou vychaze taplikace optimalizovane pro zarizeni a majici svou vyuzitelnot... Tak proc ne ?
  • přesně xD PS4 s Xboxem budou zas jen topinkovače na úrovni výkonu mého univerzalního dálkového ovládání x)
  • MishKonn
    Přitom se ten nápad zdá být velmi jednoduchým – herní konzole, otevřená vývojářům, která poběží na Androidu a jednoduše vám zprostředkuje klasické pohodlné hraní na televizi, bez nějakých omezení...........a bude to konzole otevřená vývojářům.

http://www.bloodygoodhorror.com/bgh/files/reviews/caps/vampires-kiss.jpg
  • funguje to tak doted na mobilech a tabletech a nevidim, ze by ten prumysl upadal.... Kdyz nekdo udela blbost, tak si od nej uz nikdo nic nesosne... ale nezabije to platformu...
  • Přesně tak. Když si pročteš mezi řádky, tak je to prostě telefon připojitelný k TV a s ovladačem.
  • " ...když totiž platformu otevřete úplně, skončíte zavaleni v tuně mizerných her, v nichž se ty dobré ztratí, následně nevydělají a vývojář se přesune jinam."

Ou, takhle kopat do PC. .)
  • Trol.diskuzni
    No jen aby ses nedivil, až uvidíme hardwarovou specifikaci PS4 / Xbox123...
  • Cypri
    Držim palce ať jim to vyjde i přesto, že free to play model nemusím. Možná to free+doukoupit když mě baví. To se mi vcelku líbí. Dostanu demo zdarma, zkusim, a když mě bude bavit, dokoupím zbytek hry. To mi přijde fér. Jen se bojím aby na to nevycházely samé hlouposti.

O výkonnosti se ale dá docela pochybovat s tím co tam je uvedeno, že to bude mít. Uvidíme.
  • jindra.veliky
    Tegra, 1 GB RAM *1* na to se asi budou delat hlavne predelavky mobilnich her *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit