Andrzej Sapkowski možná našel cestu, jak si z úspěchu herního Zaklínače ukrojit 360 milionů korun
-
Tahle praktika o co se Sapkowski snaží je na západě už roky úplně
normální, např. po nečekaném úspěchu filmu Napoleon Dynamite kdy se z
indie produkce stal kasovní trhák tak si ¨Jon Heder vymohl podíl ze
zisku na filmu ač měl ve smlouvě taky pevnou (a velice malou) částku.
Děláte morální machry ale kdybyste byli v jeho situaci jednáte stejně.
Takový úspěch nemohl čekat nikdo, před vydáním prvního herního zaklínače
jsem osobně čekal velký průšvih, který si na sebe ani nevydělá. Částka
kterou chce je oproti jejich ziskům směšná a bez licence by toho nikdy
nedosáhli, navíc jestli je pravda že licence byla pouze na první hru tak
být CDPR držím hubu a solím, protože u soudu je to může příjít opravdu
draho -
Pěkná fantasmagorie. Škoda, že bez důkazů, takže nula nic. Zbyly jenom osobní útoky. Další kvalitní fail.
-
Tady čtu joo znama knižni saga Zaklinač, prdlajz světoznama :D
Par knihomolku si mysli že to čte každej...nečte, par studentiku na kolejich, pak si zahraj dračak...mne osobne ty knihy nezajimaj, ptž Sapkowsky je vocas...
Až CD Projekt ze Zaklinače udelal FENOMEN jakym dneska je, a že jim nepomoh ani zbla, spiš naopak, von si debilek tenkrat myslel, že počitačovy hry sou pořad na urovni pouťovejch automatu...njn nedal bych mu ani PRD.
Jo kdyby nebylo knih, nebyl by Zaklinač, ale ani prodeje knih, ani serial a po Zaklinači by neštek ani pes, a ja si myslim, že CD Projekt by vytvorili ňakej jinej fenomen, ptž to jednoduše delaj dobre.
Ktovi esli...nebude za par let škemrat o dalši prachy...esli ma na pravniky, tak ma peňez dost,
a ja bejt CD Projekt, tak ty prachy dam radši pravnikum...
-
😂
-
Chápu. Tvoje inteligence někde u bodu mrazu. Zkus použít mozek. Opravdu si myslíš, že kdyby Zaklínač 3 neměl v dabingu zvučná jména, hra by byla mizerná, že by vznikl seriál? A. Ještě placený Netflixem? Doufám, že jsi jenom naivní, protože jestli jsi tak blbý, tak v životě s tebou každý solidně vyjebe.
-
máš tady spoilertag, takže klidně se rozepiš, pořád se nevykrucuj ty srabíku.
-
😂
-
Zaprvé věřím, že spousta lidí knihu ještě nečetla, takže nebudu psát, co mi na ní zásadně vadilo. A že zrovna ty něco meleš o rozepisování. Diskuze u Z3 s tebou a tvymi bláboly jsou pomalu legendy jako Jackova čeština.
-
Jasně... Kdy že byla první série GoT? Kdy že vyšel 3. Zaklínač?
-
https://pctuning.tyden.cz/software/1-aktualni-zpravy/19377-warezaci-kteri-si-nelegalne-stahnou-witchera-2-riskuji-tucnou-pokutu-a-soud
-
Možná, ale dostal by za to jenom nějakou směšnou částku.
-
Po úspěchu GoT se hromadně zkupují fantasy ságy to televize, takže je velká šance, že by to střelil i bez her.
-
o failech píše člověk, co na failech postavil svoje bytí na Games.cz. 😂 Další zkur. pokrytec. Naprd pro tebe je, že už nemůžeš ty faile měnit nicky 😉
-
rozepiš se konečně, plivaní jedu ti jde, ale zkus to nějak i podpořit.
-
z hlediska prava nevim, z hlediska moralky by nemel. Tu moznost mel, vybral si radeji hotovost. Jeho problem, nevim, proc by mel ted neco chtit
-
So far, so good 😉😛😎
Pak že tu bude po zavedení povinných REGISTRACÍ mrtvo hehe, no pravda chybí toho 60-80% balastu nesouvisejicím s ničím v článku.
-
Angličtina pak v roce 2007 (tam byl ale celkem mizerný překlad) a mělo se jednat o překlad Poslední přání myslím.
-
Koukam ze my se asi hodne dobre zname kdyz vis ze jsem velke zvire a jak se chovam mimo mistni komunitu :D
A pritom jsem si docela jistej ze bych si takovyho arogantniho snoba co se vubec nepretvaruje pamatoval.
-
Ne, ty země jsem záměrně uvedl proto, že tam byl Zaklínač přeložený několik let před první hrou z roku 2007- španělština 2002, francouzština 2003 a portugalština 2005, i když koukám, že ta portugalština byla jen rpo brazilůský trh.
-
"I don't know many people who played Witcher, that's beacuse I only meet with intelligent people."
Doufám, že už nedostane ani zlotý. A´t mu pošlou flašku vodky jako cenu útěchy.