Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S blizzardem na vecne casy a nikdy jinak :-)))
  • Nevím nevím věčnej hype tady na firmy, každopádně SC II se Blizzradu povedl.... Musíte uznat že to je mnohem mnohem lepší pokračování než Diablo III ....
    • SCII ano s tim souhlasim, ale ty ostatni hry, uz zacinaji byt na povazenou.
      • Proč ostatní hrY? Co já vím, tak se nepovedlo akorát Diablo 3 (launch, pro rejpaly), ma MoP jsou spíš chvály...
        • já myslím že se povedlo
          • Pak chápu proč hry a né hra, ok dík :)
  • Veskoslav
    No aspoň přibude spoluhráčů či protihráčů. Bohužel mnozí si myslí, že je ostuda být v Bronze či Silver lize a pak to znechuceni vypnou. Chápu je, ale na druhou stranu by si měli uvědomit, že pokud chtějí vyšší ligu, tak prostě musí i trochu umět hrát. Nemusí sledovat videa či něco podobného, ale prostě musí znát a umět se přizpůsobit protivníkovi. Pokud jedou neustále jednu taktiku, tak prostě zůstanou v nižších ligách. Není to ostuda.
  • Přiznám se, že MP ve starcraftech a vůbec realtime strategiích je něco co jsem nezvládl, a asi již nezvládnu. Vždycky mě to předhodilo hřáčům, který mě sežrali a nebo zase k hráčům, kteří při mém dostzpožděném prvním útoku hned podlehli. Vůbec jsem v tom neviděl žádnou zábavu. Takže já si datáč samozřejmě koupím, ale hlavně singlu. Možná však dám MP šanci. Apropo realitme strategie a multiplayer - to už se všeobecně mimo SC2 přiliš nehraje, že?
    • Veskoslav
      Hraje. Občas ještě DoW II se objeví na turnajích, hraje se stále AoE II, Warcraft III, původní SC atd.:)
      • Když zmiňuješ. že se ještě hraje AoE II, netušíš jak vyřešit problém se zobrazením na W7 bez vypínání exploreru?
        • Existoval nějaký AOE2 Conq. (datadisk) crack nebo něco, co to nějak spravovalo, ale našel jsem to kdysi jen náhodou ^^. Jinak taky mě to štve, halvně když je to od M$... jinak na osmičkách to už jede normálně (jako jiné starší hry).
        • Veskoslav
          To bohužel nevím, ale poptám se ti. Já to hraji na XP:)
  • je fakt, ze kritika se na tomhle serveru nenosi. to co se tu ale objevuje za prispevky neni kritika ale hatersky tlachani a spamovani. pokud nemate nic skutecne k tematu, nechte si to pro sebe, admin by to tu mohl promazat
    • Overwatch
      Za pár let z toho vyrostou, neboj. (a pak je nahradí nová generace)
      • jelikož jedina kritika je tu ode me tak asi mluvite o me, napsal jsem dva prispevky myslim ze z toho vyplyva s cim nejsem spokojen nebyli to prospevky typu "cs2 je sra.ka" a pod. Pak nasledovali nadavky a urazky tak si to proberte
        • "jelikož jedina kritika je tu ode me" , to chce anketu komentář měsíce, nebo alespoň roku na konci období *1*

Prober si třeba tohle, když už, tak alespoň http://cs.wikipedia.org/wiki/Kritika , lololooo.
  • Shaker
    jak vidim cockpit Vikinga, tak si vzpomenu na Star Citizen a v tu ranu o SC ztracim zajem... SC ma pro me skvely universum, ale je to strategie a ty mi nikdy nesly, takze co se MP tyka tak prvnich 10 minut sem ve stresu, jestli stiham stavet dost rychle a pak bud zacnu vyhravat nebo prohravat. Kazdopadne po dohrany hre nemam vubec pocit, ze bych si to uzil, spis sem rad, ze to mam za sebou a to nezmeni asi zadnej matchmaking...
  • Multiplayer ve SII mě nikdy moc nešel(největší dosažena liga platinum , díky marine rushum ) , tak uvidím jestli se něco tady při učim , ale je to určite krok dopředu , nebudu kvuli tomu zatracovat firmu Blizzard.
  • Všechno je to o názoru,vždy někdo bude pro a někdo proti, je to všude na každém fóru :). Starcraft 2 x World in conflict, Call of Duty x Battlefieldu atd .Pravda je, že tomu asi nemají říkat datadisk, když za to chcou tolik peněz(ale bude kampaň). Ale asi to bude zábavné ,když to hrajou všichni. A ohledně grafiky, hraju hry na pc 15 let a postupem času jsem zjistil ,že na tom vůbec nezáleží. Né každý si může koupit nový pc co 2 roky a u starcraftu se ta grafika jen tak neokouká,je originální a rozjedeš ho všude. V pondělí mi příjde domů, tak jsem zvědaví jak to půjde. Koupil jsem to kvůli mulťáku. Doufám že nedostanu na p*del *3*
    • Jj Je to drahé jsou to zloději no :). Doufám, že se jednou ta cenová politika změní a piráti nebo vláda donutí tu cenu snížit třeba na 500 kč za novou hru a ne 1699 PS3, 1399 Xbox a 1099 za pc hru jak tomu je u všech titulů do teď
    • Kdyby tomu neříkali datadisk, museli by tomu říkat SC3, a pak by tu byly ještě větší haty. Jinak 2/3 ceny není podle mě drahé na datáč.
      • A z pohledu MP hrace pouhe 2 nove jednotky pro kazdou rasu (a tutorial pro novacky) tak to je i za 2/3 ceny sakra velke predrazeni !!!
        • Jo, jasně. Tak jim napiš, ať vydají MP edici za 300,- *7* GL
      • jake 2/3 vzdyt to stoji stejne jako SC2 wol pri vydani dokonce jeste vic *10* a sberatelka tak to je vrchol ubohosti obtahnout predchozi krabicku fialovou texturou a nedat tam flashku pritom cena zustava *10*
        • Všichni už jednu flashku mají, tak dostanou tu samou jen obtahnutou jinou texturou, deal with it! *1*
          • A co kdyby flaska i krabice byla ve tvaru neceho zergskeho, to uz maj lidi tak malo fantasie ze je uspokoji plagiat a odflaknuta prace?
            • A co kdyby byla radši stejná, jak bude i PotV a mohl by sis je dát pěkně vedle sebe, jako knížky? ^^ Aha knížky doma nemáš nejspíš, ani filmy, ostatní krabicovky. apod. tak to neznáš?
              A co kdyby si nemusel mít tři flashky s ničím, páč CS1 už si dostal (ano, tohle je pro mě ten fail, hlavně s cenou, když ještě SC1 prodávají... zmr**), tak ti teď daj podložku a příště nevím co?
              Jako jak tebe štve, že by sis koupil stejnou krabici, tak mě štve, že bych zase dostal hloupou 2GB nebo kolik flashku...
  • Jde vidět že se snaží, třeba se jim povede u multiplayeru do budoucna udržet více lidí. Ono ten důvod proč ho spousta lidí vůbec nemá ráda, by mohl být i ten, že už v Bronze je spousta lidí, kteří tu hru do určité míry umí, naprosto tam chybí nějaký prostor pro totální casual hráče.
    Co se mi líbí, že to třeba v těch tréningových hrách hráče upozorňuje aby postavil Overlordy a podobně. Z čeho ale moc nadšený nejsem je to, že dost velkou část trénování hrajete proti počítači. Jestli nějakým brutálním způsobem nevylepšili AI tak jsou tyto hry prakticky zbytečné, protože počítač hraje naprosto jinak než jakýkoli hráč a hlavně má jen několik málo scénářů které neustále opakuje a pak se zasekne a nic nedělá. Spousta lidí proti AI hraje (a bude hrát) tak, že se zakempí (protože ví, že přijde útok a ubrání jej) pak počkají 10 minut až se počítač zasekne a nebude nic dělat a pak ho přijdou zničit. Ale Unranked zápasy jednoznačně +
    • Nebo je spousta hráčů, jako já, kteří si Starcraft a Warcraft zahrajou kvůli příběhu, roztomilýmu prostředí a panduláčkum a MP hledají ve věcech, jako Wargame...
      • A pak jsou hráči jako ty, co dělají to samé, ale narozdíl od tebe a podobných nadávají, že je MP SC2 nebaví *15* Joke
  • ja neumim prekousnout na starcraftu tu grafiku a ani hratelnost neni moje šalka kavy. radsi bych hrál supreme commander 2 ale co jsem slyšel nikdo to nehraje. Hodne lidi starcraft ani nebavi ale hrajou to proto že tam je tolik hráču, fungující matchmaking atd. Skoda ze treba takový supcom tohle nemá
    • Ježíš, Supcom 2 je sra*ka, proto to nikdo nehraje. *7*
      • kdyz si tak hrozne a strasne chytrej tak mi vysvetli proč nikdo nehraje forged alliance
        • A to víš jak chytráku? To že GPGnet už není, neznamená že se to na programech emulující LAN nehraje *7* .
          • o tom mluvim že starcraft ma skvele pristup ke komunite a v supcom musis stahovat kdovico abys nekoho našel a supcom 2 je špatnej akorat v tvoji priposrane hlave blbe.
            jak asi mam vedet ze je nekde nejaka komunita kdyz to uz vyvojari nepodporuji a neni to ani na strance kde koukam replaye a to je nejlepší stranka (je tam jen supcom 2)
            vyser si oko
            • Tož, ješte nenadešla doba, aby mi zde nějakej malej harant říkal blbe. Neni můj problém, že si jen malé retardované děcko, co si neumí obstarat informace. Neni divu, že preferuješ a obhajuješ SupCom2, protože je přesně dělaný pro tebe. Pro hloupoučké stádo, kam krásně zapadáš. Jináč tady jednu chvíli Starcraft chválíš, jednu pomlouváš. Srovnej si to v hlavě, než začneš diskutovat. *7*
      • starcraft je mainstream sra.ka a hraje to stádo
    • ps:
      spatnou grafikou jsem mel na mysli malo detailu na jednotkach a budovach, treba budovy teranu jsou proste jen takove velke krabice, dale dizajn, zvuky (strelba banshee napr. nebo ty infantilní hlášky), prolinani textur kdyz stavite mnoho jednotek atd atd.
      • Nojo, lituji že máš díky takovým věcem o tolik snížený počet her, které na trhu jsou a nemůžeš je k vůli těm samým věcem hrát. Q_Q (ne kecám, to snad není pravda :D)
    • Grafiku... chtělo by to podobného muže Morpheovi, aby odpověděl na otázku, která některé zužuje od počátku života. Co je to grafika?
      Radši bys hrál a koukal na grafiku SupCom2... omfg! To nemyslíš vážně *15* Buď buď konkrétní (v grafice) nebo se zamysli nad tím, co píšeš. *7*
      • co mas proti grafice supcomu 2? kazda z jednotek tam ma vic polygonu a lepší textury nez ty ze starcraftu 2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit