Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Musíš počkat, až zmizí, nebo padne na uplne miminum prodej krabicovek a zavede se skolo only digitální idstribce, ale ani tehdy to nebude jisté.
  • Jj Je to drahé jsou to zloději no :). Doufám, že se jednou ta cenová politika změní a piráti nebo vláda donutí tu cenu snížit třeba na 500 kč za novou hru a ne 1699 PS3, 1399 Xbox a 1099 za pc hru jak tomu je u všech titulů do teď
  • Je to drahé jsou to zloději no :). Doufám, že se jednou ta cenová politika změní a piráti nebo vláda donutí tu cenu snížit třeba na 500 kč za novou hru a ne 1699 PS3, 1399 Xbox a 1099 za pc hru jak tomu je u všech titulů do teď
  • A co kdyby byla radši stejná, jak bude i PotV a mohl by sis je dát pěkně vedle sebe, jako knížky? ^^ Aha knížky doma nemáš nejspíš, ani filmy, ostatní krabicovky. apod. tak to neznáš?
    A co kdyby si nemusel mít tři flashky s ničím, páč CS1 už si dostal (ano, tohle je pro mě ten fail, hlavně s cenou, když ještě SC1 prodávají... zmr**), tak ti teď daj podložku a příště nevím co?
    Jako jak tebe štve, že by sis koupil stejnou krabici, tak mě štve, že bych zase dostal hloupou 2GB nebo kolik flashku...
  • A co kdyby flaska i krabice byla ve tvaru neceho zergskeho, to uz maj lidi tak malo fantasie ze je uspokoji plagiat a odflaknuta prace?
  • Všichni už jednu flashku mají, tak dostanou tu samou jen obtahnutou jinou texturou, deal with it! *1*
  • Jo, jasně. Tak jim napiš, ať vydají MP edici za 300,- *7* GL
  • "jelikož jedina kritika je tu ode me" , to chce anketu komentář měsíce, nebo alespoň roku na konci období *1*

Prober si třeba tohle, když už, tak alespoň http://cs.wikipedia.org/wiki/Kritika , lololooo.
  • Hmm o.O okay, dík.
  • A z pohledu MP hrace pouhe 2 nove jednotky pro kazdou rasu (a tutorial pro novacky) tak to je i za 2/3 ceny sakra velke predrazeni !!!
  • jake 2/3 vzdyt to stoji stejne jako SC2 wol pri vydani dokonce jeste vic *10* a sberatelka tak to je vrchol ubohosti obtahnout predchozi krabicku fialovou texturou a nedat tam flashku pritom cena zustava *10*
  • Pak chápu proč hry a né hra, ok dík :)
  • Kdyby tomu neříkali datadisk, museli by tomu říkat SC3, a pak by tu byly ještě větší haty. Jinak 2/3 ceny není podle mě drahé na datáč.
  • Všechno je to o názoru,vždy někdo bude pro a někdo proti, je to všude na každém fóru :). Starcraft 2 x World in conflict, Call of Duty x Battlefieldu atd .Pravda je, že tomu asi nemají říkat datadisk, když za to chcou tolik peněz(ale bude kampaň). Ale asi to bude zábavné ,když to hrajou všichni. A ohledně grafiky, hraju hry na pc 15 let a postupem času jsem zjistil ,že na tom vůbec nezáleží. Né každý si může koupit nový pc co 2 roky a u starcraftu se ta grafika jen tak neokouká,je originální a rozjedeš ho všude. V pondělí mi příjde domů, tak jsem zvědaví jak to půjde. Koupil jsem to kvůli mulťáku. Doufám že nedostanu na p*del *3*
  • Ale jinak...já StarCraft mám rád...jednička je moje srdcovka...WoL jsem zahrál, singl dohrál ale na MP nemám smysluplnně čas...
  • MP v 1 Warhammeru se nedělil ne? Akorát když sis zakoupil datadisk, tak si s tou danou rasou mohl hrát v MP...
  • Tož, ješte nenadešla doba, aby mi zde nějakej malej harant říkal blbe. Neni můj problém, že si jen malé retardované děcko, co si neumí obstarat informace. Neni divu, že preferuješ a obhajuješ SupCom2, protože je přesně dělaný pro tebe. Pro hloupoučké stádo, kam krásně zapadáš. Jináč tady jednu chvíli Starcraft chválíš, jednu pomlouváš. Srovnej si to v hlavě, než začneš diskutovat. *7*
  • Stačí se kouknout na mojí personou stále zmiňované WiC...skvělá strategie která naprosto nezaslouženě chcípla
  • o tom mluvim že starcraft ma skvele pristup ke komunite a v supcom musis stahovat kdovico abys nekoho našel a supcom 2 je špatnej akorat v tvoji priposrane hlave blbe.
    jak asi mam vedet ze je nekde nejaka komunita kdyz to uz vyvojari nepodporuji a neni to ani na strance kde koukam replaye a to je nejlepší stranka (je tam jen supcom 2)
    vyser si oko
  • A to víš jak chytráku? To že GPGnet už není, neznamená že se to na programech emulující LAN nehraje *7* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit