Přejít na výpis diskuzí
Ani nováčci se nemusí bát multiplayeru Heart of the Swarm
8.2.2013 | Adam Homola
102 příspěvků
-
ALe dělil lháři. Jelikož další datadisky přinesly nové rasy, tak každý datadisk má svůj vlastní MP. Někteří zde to totiž hrají a nejsou hlupáci.....
-
ty si proste jenom hloupej :)
-
Co to meleš za blbosti Joe. Nevyjadřuj se k něčemu, o čem víš naprosté hovvno.
-
Proč ostatní hrY? Co já vím, tak se nepovedlo akorát Diablo 3 (launch, pro rejpaly), ma MoP jsou spíš chvály...
-
A pak jsou hráči jako ty, co dělají to samé, ale narozdíl od tebe a podobných nadávají, že je MP SC2 nebaví *15*
Joke -
Existoval nějaký AOE2 Conq. (datadisk) crack nebo něco, co to nějak spravovalo, ale našel jsem to kdysi jen náhodou ^^. Jinak taky mě to štve, halvně když je to od M$... jinak na osmičkách to už jede normálně (jako jiné starší hry).
-
Když ti to nejde pokus/omylem nebo kampaní (což je dobrá věc na easy pro naučení, jelikož je tam dost situací, které ti ukáží hru jako takovou).
A když už máš nějaké ty základy tak můžeš pokračovat. Hlavně díky každé nové jednotce v nové misi je to zjednodušené, vesměs jako u ostatních her od Blizzardu, takže je to spíš výmluva, ale jako myslet si že jako nováček co to nikdy nehrál zapneš multiplayer a pujdeš hrát je špatná), no když ti to nejde ani tak (-.- really?) tak je další možností se mrknout na streamované zápasy, díky tomu mě to třeba chytlo, před tím jsem hrával jen kampaň, jedničky. No a ze streamu po postupném zjišťování vo co GO už to jde samo, hlavně pokus/omylem teda.
A easy obtížnost to všechno jen ulehčuje. Opravdu. -
iq tykve mas ty:) jak pisu to fungovalo treba v dawn of war 1, tam se multiplayer po vydani datadisku nedelil
-
Protože bagr. Protože je žlutej, jak jinak. IQ tykve samozřejmě taky, důvod, už bys mohl přestat, jen tu spamuješ svoji hloupost.
-
aneb platit za jednu hru dvakrát protože wol ligu uz nikdo hrát nebude
-
blizna je zdimacka penez proč to nemuže fungovat tak že majitele datadisku dostanou akorát nový mapy a kampaň ale multiplayer se nebude delit a hráči wol dostanou nové jednotky zadarmo? Proč platit za jednu hru dvakrat?
-
Nojo, lituji že máš díky takovým věcem o tolik snížený počet her, které na trhu jsou a nemůžeš je k vůli těm samým věcem hrát. Q_Q (ne kecám, to snad není pravda :D)
-
Myslím, že updaty už ani moc potřeba nejsou, protože je hra na trhu dost dlouho a k vůli pro-gamingu je WoL už dávno "vyšperkované". Teda co bych alespoň logicky odvodil.
Jinak si ale myslím, že pořát budou vycházet updaty, když zůstanou hry oddělené, a taky myslím že budou vycházet patche pro lepší (doufám teda, měli by to zkusit pořešit, jakože HotS hráč bude moci hrát s WoL jen bude mít vypnuté jednotky, ale spíš ne, jakože HotS hráč bude nejspíš (muset) vlastnít i WoL (páč se mu ta hra snad líbí, tak nevím proč by neměl koupený WoL, ale zase je fakt že nevím kolik existuje vyjímek), patche pro... no asi pro nic, zpětnou kompatibilitu spíš nečekej, bude třeba vypnout HotS a zapnout WoL (ti s kým budeš chtít hrát, na WoL určitě zůstane dost lidí, byť jen proto, že budou čekat na slevnění HotS, takže se neboj že by si neměl ale s kým hrát ;)). -
1) Já vím, ale mě osobně se nechtělo jako total noob začínat 2v2 a vice, když ani netuším co mám dělat. Ale asi jsou to skutečně módy vhodnější pro nooby.
2) Já si to moc neužíval. Často nevyrovnané, a když vyrovnané, tak jsem neměl vůbec představu co mám dělat dál. Obě strany zabarikádovaný. Nakonec to nějak dopadlo a nikdo ani nevěděl jak *9*. -
co mas proti grafice supcomu 2? kazda z jednotek tam ma vic polygonu a lepší textury nez ty ze starcraftu 2
-
ps:
spatnou grafikou jsem mel na mysli malo detailu na jednotkach a budovach, treba budovy teranu jsou proste jen takove velke krabice, dale dizajn, zvuky (strelba banshee napr. nebo ty infantilní hlášky), prolinani textur kdyz stavite mnoho jednotek atd atd. -
1) Statistiky skutečně neznám, ale s diskuzí jsem nabyl dojmu, že hra je primárně balancovaná na 1v1 a zbytek je prostě zbytek. Ale nejspíš budou ty 2v2 a více vhodnější pro učení.
2) To ani nejde jinak. Problém je, že jako noob ani nevím co se mám učit. Že mi to pak nejde a musím to postupně dostat do rukou a do hlavy už je samozřejmě jiná věc. -
Grafiku... chtělo by to podobného muže Morpheovi, aby odpověděl na otázku, která některé zužuje od počátku života. Co je to grafika?
Radši bys hrál a koukal na grafiku SupCom2... omfg! To nemyslíš vážně *15* Buď buď konkrétní (v grafice) nebo se zamysli nad tím, co píšeš. *7* -
ja neumim prekousnout na starcraftu tu grafiku a ani hratelnost neni moje šalka kavy. radsi bych hrál supreme commander 2 ale co jsem slyšel nikdo to nehraje. Hodne lidi starcraft ani nebavi ale hrajou to proto že tam je tolik hráču, fungující matchmaking atd. Skoda ze treba takový supcom tohle nemá
-
CO jsem četl, tak ligy budou stále oddělené. Nemůžou být dohromady z důvodů rozlišných jednotek v obou hrách. Pokud jsem si to přeložil správně, tak při spuštění WoL budeš mít jeden žebříček pro jednotlivé ligy a při spuštění HoS budeš mít opět jiný žebříček., Tudíž se nemůže stát to, co jsi psal, aby někdo nahrabal body jinde a pak měl lepší ligu.